Apturēt jau var... tikai nav viegli (ja nepamanījat tad kurstība reaģē uz peles atrašanās vietu). Var jau būt labāk ir, ka bilde bēg, vismaz kasjakus nav laika meklēt...
kurmi ... ko Tu domā ar gatavu skriptu? Tā lapa ir no template veidota, pats es tādus kodus nesarakstītu, nu varbūt savos labākajos gados, kad man macīja to flashu.
No manas lietošanas puses tā ir diezgan vienkārša... papildināt bildes ir tik pat vienkārši kā tās uploadēt...
Nu jā, skaidrs, ka neuzrakstītu - sākumam jau neko vairāk nevajag; bet ilgtermiņa risinājumus labāk tomēr balstīt lietojamākās platformās - pamēģini nobukmarkot iepatikušos bildi savā galerijā, lai to parādītu klientam, pielikt aprakstus, visādus tur metatagus utt.
Kopumā tīri normāli, tik sākums ap kādām 45sek lādējās. Lai bilde beigtu peldēt, pa vidu laikam ir tikai kāds 1-2 pikseļi uz kuriem jātrāpa, šo varētu nomainīt uz kādiem 15 pix.
man savukārt nevisai patika tas, ka - piemēram - party bildes ir tik tumšas un vēl tas melnais fons - īsti nevar saprast, kur bilde sākas, kur beidzas! Tas tā... Bet nu jāpiekrīt sasar - bildes ir labas un gribas vairāk... bet laba jau daudz nevajag!
zviedzha:man savukārt nevisai patika tas, ka - piemēram - party bildes ir tik tumšas un vēl tas melnais fons - īsti nevar saprast, kur bilde sākas, kur beidzas! Tas tā... Bet nu jāpiekrīt sasar - bildes ir labas un gribas vairāk... bet laba jau daudz nevajag!
Njā... es vnk domāju cik ir lojāli pret klientu likt viņu bildes kā viņš pāli dejo ar kādu džusi, kuru vinš ir prezentējis kā savu draudzeni, kaut arī sieva sēž mājās...
Bet nu šis ir pirmais uzmetums, bildes noteikti, daudzas ies projām ...
man, piemēram, šķiet, ka lapa izveidot pat ļoti gaumīgi ( + bildes kā tādas-pievilcīgas), ja neskatās uz to tumšo fonu, kas dažubrīd, ja esi ārpus bilžu aplūkošanas...ir pat pārāk uzkrītoši spiedošs... nu cik cilv, tik muzikālo gaumju...man piemēram patika! šķiet,atbilstoši,ļoti! bilžu slīdēšana +/- normās,uztvert var! tā kā...sākums labs!
Nekas nenotiek, bet tik un tā - apsveicu. Jāsāk domāt, kuram nav sava fotolapa. No diskusijas saprotu, ka vismaz nav simpleviewer. Lai nu kā, malacis, ka centies!
pirmais aizraadiijums... To muuziku vispaar vareetu defultaa nonjemt nost un ja veelas, tad ir iespeeja iesleegt, bet lapa arii aatraak ielaadeetos ja taas muuzikas nebuutu. Man te taa nelaagi sanaaca, ka tagad iisi pirms pusnakts es klusinjaam klausos muuziku un te peekshnji nenormaalais skaljums. Domaaju, ka visi kaiminji to dzirdeeja... NAv taa lab.
Man, acīmredzot, ar nerviem viss kārtībā - nebesī ārā ne mūzika, ne bilžu kustība (to taču var regulēt). Patuesūbā, patika. Un turpmāk vairāk labu bilžu - tikai to arī varu novēlēt
Webs normals , kautkads standarta gaeriju skripts. Fisjka naf BILZJU DAUDZUMA bet gan to limeni. WEBa to nav daudz bet visas ir laba limeni. Butiba nav jegas bazt simtiem vienveidigu sudu ja velas PREZENTET sevi , cita lieta ja velas tas pardot. Nju ko REZ kruts puika taga vinam ari WEBs ka katram krutam puikam Darbi udeni ir SUPER!!
REZ:Apturēt jau var... tikai nav viegli (ja nepamanījat tad kurstība reaģē uz peles atrašanās vietu). Var jau būt labāk ir, ka bilde bēg, vismaz kasjakus nav laika meklēt...
Man nu nekādīgi neizdodas apturēt pavisam. Var palēnināt, bet apturēt nesanāk... Bet žēl. Jo vairākas no bildēm (izskatīju pilnīgi visas, kas tur ir) man pat vairāk nekā patīk. Tās gribās apturēt un apskatīties ilgāk.