tas izklausās skaisti, bet ar dzīves realitāti nesaistīti. Bet vispār - diskusija smagi aizbrauca no sliedēm PS var gadīties, ka piektdien es Valkā ko pabildēšu, nebūs slinkums, tad arī Valgā
Starp citu, Valga, Valka pa 1. dienu naf "IEŅEMAMA"...ir ko redzēt, ir ko bildēt un ir viss pārejais...un Valkā ir daudz labu, atsaucīgu fotogrāfu...kurus vajag iesaistīt GIDA lomā.
Njuss kadas Idejas uz braukšanu, man te nobira bildesjnas sakara ar Auxstumu . Sezju gurkojos Ķegumā , kurš brauc kautkur pa ceļam mož pievienojos plezīram
Man Madona sievasmate dzivo un Familija pa vasaru dzivo akurat vakara aizbrauca un cixsteja lai BRAUCU LIDZ , nju tur no garlaicibas var nospragt. Dzelzcelnieku ciemats tapat ka Gulbene vesture sakas no tikai 20 gadsimta sakuma butiba tur NEKA NAV Vienigi padaudz Bloga smuko meitenju tur mitinas GUDRITES KNIPSETAJAS! Man ka jau no Kurzemes nakusjam prioritars liekas Kurzemes regions.
dansiga : Skatoties caur kurieni braucat ja caur Piebalgu tad NEKĀ tur nav pa ceļam. Neaizmirstiet ka tur Ir vidzemes auxstiene un tur vēsāks nekā Pierīgā taka ziedēt tur ar vēl diez vai kautkas zied. Ja caur Pļavināt tad pa ceļam ir Aiviekstes Hes un Pusnosivilusī pils
zo : Kaaadas Lotgaļes , es no Ventspils apkārtnes Talsi ,Kandava ,Kuldīga ,Jūrkalne , Užava , Ventspils tas mans reģions ,kur tās astainās pellites kuplā skaitā tusē
Lunis:dansiga : Skatoties caur kurieni braucat ja caur Piebalgu tad NEKĀ tur nav pa ceļam. Neaizmirstiet ka tur Ir vidzemes auxstiene un tur vēsāks nekā Pierīgā taka ziedēt tur ar vēl diez vai kautkas zied. Ja caur Pļavināt tad pa ceļam ir Aiviekstes Hes un Pusnosivilusī pils
Nu gan pateici! Ar ceļu pirms, bet sevišķi pēc Vecpiebalgas skatu ziņā varbūt var līdzināties Abavas apkārtne, nemaz nerunājot, ja uztaisi soli sānis- Alauksts, Inesis, utt., utjpr.