tad kam vajag tādas??? nevienam, tad jau sanāk. štancēsim , tauta, makro un smukraibputneļbarus, būs uuunikāli un vēl kādu saulrietiņ-pēc iespējas banālāku...tautai tas patīk!
muljkjiibas! par taa m filminjaa ..... bet fotomaaksla ...... nu kaa jau teicu - nu nav fotomaakslas etalonstieniisha skapii aiz stikla, ar ko saliidzinaat ...... tas viss ir paaraak subjektiivi .....
māksla ir tīra amatniecība-meistara roku darbs,kurs atspoguļo zināšanas un tās inerpretāciju savā skatījumā-māksla ir viss. nežēlīgi,bet pie tāda secinājuma esmu nonācis. tālākais viss ir gaumes jautājums,nu nekad nebūs ta ,ka visi spēs saprast mākslinieka,amatnieka,cilvēka stāvokli,kad tiek radīts darbs. citi negrib ļai cilvēki aizdomājās par viņa radīto priekšmetu un rada bildes-mjau,vau un sunset un super asus putniņus.
abrakadabra - tad gaidu no Tevis kādu labu putnu bildi Nu nevis parka pīli, mājas balodi vai zvirbuli aiz loga (jo tādi putneļi fototopā gluži negrozās), bet nu kādu meža putneli. Runāt ir viegli - bet Tu pamēģini kvalitatīvi uzbildēt un pēc tam pļāpā Katrā ziņā Tavs teksts izklausījās tā - ķipa ka kko tādu nofočēt ir kā 2 pirkstus apčurāt... Tad lūdzu - uzbildē pati, ja jau tas ir tik vienkārši
nu nesatraudcaties taču, ir jau vēl pārbaudītas efektīvas augsta reiitinga sasniegšanas metodes, piemēram: kailfoto - bet nu tomēr kvalitātīvs ar platleņķi bildētie dabas skati - bat ar labu priekšplānu, dabasskati ar drūmām, "dramatiskām " debesīm (parasti fotošopā veidotām) tā ka nav tik traki, izvēle tomēr plašāka))
nu manuprat topa parasti ir: makro kukainji, ziedi, kailfoto, saulrieti bet pedeja laika ar parastu saulrietu nepietiek cik skatos, vajag kko ipashu. nu ja bet dazhreiz pietiek vnk ar to ka esi populars, tados gadijumos bilde var but ari ne parak veiksmiga.
zo:nu manuprat topa parasti ir: makro kukainji, ziedi, kailfoto, saulrieti bet pedeja laika ar parastu saulrietu nepietiek cik skatos, vajag kko ipashu. nu ja bet dazhreiz pietiek vnk ar to ka esi populars, tados gadijumos bilde var but ari ne parak veiksmiga.
pirmajās 3 bildēs tu prezentē savu vārdu nākamā bilde ir tikai aktualitātes uzturēšanai un visas pārējās jau saņem automātiskos vērtējumus....
Nu ja... Ir bildes, kuras es te nelieku vai ielieku tikai uz kādu brīdi, jo laikam jau nemāku vēl tik labi attiecīgās tēmas bildēt, lai kādam patiktu... Ir tēmas, kas nesanāk, jo aparāts nevelk, prasās pirkt spoguleni )) Kaut kā tā Forši, ja cilvēks ir atradis kaut ko savu un oriģinālu, prieks par tādiem
abrakadabra:te grozoties, sapratu, ka cilvēkiem vajag makro. un putneļus. un daaaauz daaudz pīļu, suņu un puķīšu. nu jā.
...bet uzstādi šo jautājumu no otras puses... ko vajag abrakadabrai!!! Es savas bildes dalu aptuveni šādi 1. kas patīk man 2. patīk man un man tuvajiem 3. patīk visiem 4. patīk visiem, bet nepatīk man ...katram dzīvē dots savs, cits spricējās, cits spēlē automātus, citam tas, citam tas, bet mums ir foto!!! Labi uzbildēts putniņš ir superīgi, laps saulriets ir superīgi, laps pliknis ir superīgi, jebkura laba bilde ir superīgi.
n_g ļoti labi uzrakstīja par rakstniekiem!!! pārfrāzē... nevaru nefotografēt. P.S. esmu lasījis tevi citā saitā!!! un tas mani ieinteresēja. (PM)
Nu patīkami jau ir, bet primārais jau laikam tomēr paliek savam priekam, jo ar bildēm blogā nepelna neviens.
Agrāk kaut kā šo nejutu, jo bija laba kombinācija - jūra, saulriets, platleņķis un reitings kāpj. Tagad tiku vaļā no lielākās daļas bilžu un atstāju tikai tās, kas pašam tiešām patīk.
ir bildes, kas patiik dazhiem (reitings ap 6) - viss, kas pagadaas ir bildes, kas patiik daudziem (reitings ap 6.3) - kvalitativi nostradats, jaa, dominee makro, jo tur "daudz praata nevajag" ir bildes, kas patik visiem! (reitings ap 6.5) - nu nav tur visas pukites, nemeginiet sev to iestastit.
japrot pelavu kaudzee atrast gan kaut kas iipashs, gan kaut kas izcils, un tas nav viens un tas pats.
ps reitingu cipari pec v2 balsoshanas sistemas, tagad tie mainisies uz augshu
Shadow:ir bildes, kas patiik dazhiem (reitings ap 6) - viss, kas pagadaas ir bildes, kas patiik daudziem (reitings ap 6.3) - kvalitativi nostradats, jaa, dominee makro, jo tur "daudz praata nevajag" ir bildes, kas patik visiem! (reitings ap 6.5) - nu nav tur visas pukites, nemeginiet sev to iestastit.
japrot pelavu kaudzee atrast gan kaut kas iipashs, gan kaut kas izcils, un tas nav viens un tas pats.
ps reitingu cipari pec v2 balsoshanas sistemas, tagad tie mainisies uz augshu