forum.gif
Man tas ir notikums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Man tas ir notikums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.08 16:30
 citēt
Nabaga mazais arvītis! :D
arbūt Tev arī PALŪGT iemācīties pareizi rakstīt manu bloga niku kā Tu pieprasīji Haidukam par savu?! Protams, ja tas bija domāts man! :)
P.S. Vai tad Tu iekš photosight.ru kaut kas ESI?! Šāubos! :D Tā ka pats tik beztēmā dirs...
Publicēts: 06.05.08 16:36
 citēt
REZ:
bambucha:paskatijos tavas pirmas iepostetas bildes un pedejas , nearko neatshkiras.....

Njā... es lažas dzēsu ārā... sākumā 9/10 tagad ~ 2 no 10

ok sper nakoshos soljus, kaa var domat par izaugsmi nesanjemot objektiivu verteejumu, panaac arii izaugsmi tajaa pashaa photosightaa, photonetaa, deviantaa, tikai tad vareesi but parliecinaats, ka tiesham izaugsne ir notikusi, 4 sienas diemzheel izaugt nevar....
Publicēts: 06.05.08 16:38
 citēt
bambucha:
REZ:
Njā... es lažas dzēsu ārā... sākumā 9/10 tagad ~ 2 no 10

ok sper nakoshos soljus, kaa var domat par izaugsmi nesanjemot objektiivu verteejumu, panaac arii izaugsmi tajaa pashaa photosightaa, photonetaa, deviantaa, tikai tad vareesi but parliecinaats, ka tiesham izaugsne ir notikusi, 4 sienas diemzheel izaugt nevar....

photo.net vienreiz tiku attiecīgajā sadaļā mēneša top 3 ...

OK... man tikai viena problēma... jābildē vairāk :)
Publicēts: 06.05.08 16:44
 citēt
jabildee avrbuut ne tik daudz kaa vairaak...bet jazin - KAA un KAAPEC bildeet...var nobildet 1 labu bildi menesi un pietiks...
Publicēts: 06.05.08 16:48
 citēt
Bizarre vel nevar nomierinaaties.. nu taa kaa beerns, pieaudz reiz!
Publicēts: 06.05.08 16:50
 citēt
bambucha:jabildee avrbuut ne tik daudz kaa vairaak...bet jazin - KAA un KAAPEC bildeet...var nobildet 1 labu bildi menesi un pietiks...

Es nezinu KO bildēt... tur laikam ir mana problēma, neesmu sapratis, kas man patīk un kas sanāk...
Publicēts: 06.05.08 17:21
 citēt
Arvīti! Ja es kā bērns, tad Tu vispār kā zīdainis! :D
Publicēts: 06.05.08 20:17
 citēt
REZ:
bambucha:jabildee avrbuut ne tik daudz kaa vairaak...bet jazin - KAA un KAAPEC bildeet...var nobildet 1 labu bildi menesi un pietiks...

Es nezinu KO bildēt... tur laikam ir mana problēma, neesmu sapratis, kas man patīk un kas sanāk...

a tas naaks ar laiku, kad tu toch zinaasi, jaa TO es gribu un TAA nobildeet....
Publicēts: 06.05.08 23:39
 citēt
Es arī varu teikt PALDIES fotoblogam par to, ka ieveda mani foto-pasaulē!
Iemācoties pamatlikumus, izslimojot visas reitingu slimības, saprotot to, kas patīk citiem, un galvenais - to, kas patīk man pašam. Viss pārējais ir atkarīgs no katra paša, kā mēs izvēlamies savu turpmāko foto-izaugsmi.

:face-smile:
Publicēts: 07.05.08 02:06
 citēt

nu ar vienu mēnesī tak visu reitingu var pazaudēt, vēl jau smalkās aizkulisēs padalīties, tas par photosight.
Te vienu vakaru Campari nināju, nu pavadijumu man vajadzēja AAAAAAAAaaaa!!!! :face-grin: www.youtube.com...
Publicēts: 07.05.08 13:35
 citēt
tikai nevajag briedi, vareetu padomat ka tu tikai blogaa liec bildes....
Publicēts: 07.05.08 15:18
 citēt
Ģetskij sad.
Publicēts: 07.05.08 15:51 labots
 citēt
bambucha:tikai nevajag briedi, vareetu padomat ka tu tikai blogaa liec bildes....

Tagad es lieku tikai blogā.
Publicēts: 07.05.08 18:07
 citēt
aha, šas pļotku vozmju
Publicēts: 07.05.08 19:10
 citēt
a nuka na kaļeņi!
:face-glasses:
Publicēts: 07.05.08 19:16
 citēt
Vispār forši - šai tēmā tiek apspēlēti tik daudz notikumi, gh. Katram tas tik ir notikums
Publicēts: 07.05.08 19:26
 citēt
A kam negadās :P
Publicēts: 07.05.08 19:30
 citēt
Būs :) top viena šobrīd ;)
Publicēts: 07.05.08 20:14
 citēt
luchik tev meneshreizes?
Publicēts: 08.05.08 08:46
 citēt
tas jau bija pretiigi ...bet es jau esmu pieradusi, ta ka karavaana iet talaak...
Publicēts: 08.05.08 20:30 labots
 citēt
nezinu neko citu, bet pateicoties pēdejiem ierakstiem gribēju uzrakstīt niku lasviko versiju parodiju,un biju dikti pārsteigts, kad vārds, kuru visu laiku uzskatīju par saulrietu izrādījās kukaiņu rijējs (sundew), kuram vēl otrs latvisks vārds- rasene.
Nelamā mani, bet tildes vārdnīcu. :( , tagad sāku saprast to lielo žults daudzumu :D
Lučiks gan ir tas ko biju domājis- strariņš :) (tikai nedomā ka pielienu tavai platajai spēcigajai mugurai)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas