Nabaga mazais arvītis! arbūt Tev arī PALŪGT iemācīties pareizi rakstīt manu bloga niku kā Tu pieprasīji Haidukam par savu?! Protams, ja tas bija domāts man! P.S. Vai tad Tu iekš photosight.ru kaut kas ESI?! Šāubos! Tā ka pats tik beztēmā dirs...
bambucha:paskatijos tavas pirmas iepostetas bildes un pedejas , nearko neatshkiras.....
Njā... es lažas dzēsu ārā... sākumā 9/10 tagad ~ 2 no 10
ok sper nakoshos soljus, kaa var domat par izaugsmi nesanjemot objektiivu verteejumu, panaac arii izaugsmi tajaa pashaa photosightaa, photonetaa, deviantaa, tikai tad vareesi but parliecinaats, ka tiesham izaugsne ir notikusi, 4 sienas diemzheel izaugt nevar....
REZ:
Njā... es lažas dzēsu ārā... sākumā 9/10 tagad ~ 2 no 10
ok sper nakoshos soljus, kaa var domat par izaugsmi nesanjemot objektiivu verteejumu, panaac arii izaugsmi tajaa pashaa photosightaa, photonetaa, deviantaa, tikai tad vareesi but parliecinaats, ka tiesham izaugsne ir notikusi, 4 sienas diemzheel izaugt nevar....
photo.net vienreiz tiku attiecīgajā sadaļā mēneša top 3 ...
Es arī varu teikt PALDIES fotoblogam par to, ka ieveda mani foto-pasaulē! Iemācoties pamatlikumus, izslimojot visas reitingu slimības, saprotot to, kas patīk citiem, un galvenais - to, kas patīk man pašam. Viss pārējais ir atkarīgs no katra paša, kā mēs izvēlamies savu turpmāko foto-izaugsmi.
bambucha:jabildee avrbuut ne tik daudz kaa vairaak...bet jazin - KAA un KAAPEC bildeet...var nobildet 1 labu bildi menesi un pietiks...
nu ar vienu mēnesī tak visu reitingu var pazaudēt, vēl jau smalkās aizkulisēs padalīties, tas par photosight. Te vienu vakaru Campari nināju, nu pavadijumu man vajadzēja AAAAAAAAaaaa!!!! www.youtube.com...
nezinu neko citu, bet pateicoties pēdejiem ierakstiem gribēju uzrakstīt niku lasviko versiju parodiju,un biju dikti pārsteigts, kad vārds, kuru visu laiku uzskatīju par saulrietu izrādījās kukaiņu rijējs (sundew), kuram vēl otrs latvisks vārds- rasene. Nelamā mani, bet tildes vārdnīcu. , tagad sāku saprast to lielo žults daudzumu Lučiks gan ir tas ko biju domājis- strariņš (tikai nedomā ka pielienu tavai platajai spēcigajai mugurai)