HĀĀ-piepalīdzot jaunajai vērtēšanas sistēmai beidzot mana bilde ir topā! I nemaz nemēģināšu tēlot sūro foto māsteru,kam reitingi pie kājas-esmu laimīgs ,un paldies visiem ,kas vērtēja! Iespējams,ka pokemonisks,bet pagarš ceļš bija jānoiet.
n_g:Kad iegāju apskatīties, tā bilde starp labākajām nebija atrodama, ja ar to saprotam pirmo vai otro vietu (atkarībā no tobrīd nekādi netraucētā Fotoblog sistēmas kārtējā darbības traucējuma paveida). Tas ir būtisks viens. Netiešā veidā sanāk, ka tā ir bijusi tikai sakritība vai veiksme. Vai vienam autoram ar darbības stāžu un pieredzi ar to pietiek? Neizpratni par to, vai laime ir patiesa, izraisa piezīme par to, ka kungs neesot sūrais foto māsters. Daži savus labākos darbus pielīdzinot bērniem. Ja tā, vai tad mīļāks tas bērns, kas patīk tirgus tantēm? Iespējams, ka šī frāzīte izspruka dēļ tikai pie fotogrāfa profesijas neadekvāti pielipinātā apzīmējuma PROFESIONĀLIS. Bet tā ir tikai Austrumeiropas ārīšķību problēma. Labu bildi var uzņemt ikviens. Arī nejauši. Labus rezultātus uzrādīt pastāvīgi, tas jau ir grūtāk.
...jaa, piekrītu, labus darbus patstāvīgi SASKATĪT ir grūtāk!!! tur prasās rūdīta ACS.
bambucha:kad bus foto dnja photosight.ru tad varesi domat par notikumu....
OGRES NAIVUMS un vēl kvadrātā. Kas ir photosight.ru salīdzinoši ar FOTOBLOG.LV - NEKAS. FOTOBLOG ir MŪSU, un viņa prieks ir MŪSU. Ogres skopums nevietā!!!! un muļķīgs.
OGRES NAIVUMS un vēl kvadrātā. Kas ir photosight.ru salīdzinoši ar FOTOBLOG.LV - NEKAS. FOTOBLOG ir MŪSU, un viņa prieks ir MŪSU. Ogres skopums nevietā!!!! un muļķīgs.
Viss skaidrs - fotoblogs tak ir pasaules krutaakais fotosaits.. kur nu kautkaadiem citiem ar to sacensties.. Foto of ze viik fotonetaa tak vispaar suuds ne notikums buutu.. Ja seezj chetraas sienaas un tiiksminaas par ... tad nav briinums ka taa domaa.. Bet nu labi, kas ta man..
Haiduks:
Viss skaidrs - fotoblogs tak ir pasaules krutaakais fotosaits.. kur nu kautkaadiem citiem ar to sacensties.. Foto of ze viik fotonetaa tak vispaar suuds ne notikums buutu.. Ja seezj chetraas sienaas un tiiksminaas par ... tad nav briinums ka taa domaa.. Bet nu labi, kas ta man..
Vienreiz jaf krutie izdzēsās no fotobloga, un tik pat lunckani bija atpakaļ . Jonatān, tev viss cilvēcīgais ir svešs...
Nezinu gan par krutajiem kas dzeeshaas.. bet nu notikumu gan atradi labaako ko piemineet! Par cilveeciigo kljuudies, pat ljooti.. p.s. vismaz buutu iemaaciijies manu bloga nick pareizi rakstiit..
Jonatans:Nezinu gan par krutajiem kas dzeeshaas.. bet nu notikumu gan atradi labaako ko piemineet! Par cilveeciigo kljuudies, pat ljooti.. p.s. vismaz buutu iemaaciijies manu bloga nick pareizi rakstiit..
ArvisV ilgi bija foršs puika, tad ... kas notika??? izdzēsās (Ogreniešu modes kliedzienu saklausīja), bet...
... viņa klons Jonatāns var tikt rakstīts kā pagadās!!! Naf cieņas vērts.
Kad dzeesos no bloga, tam nebij ne mazaakaa sakara ar Ogri! Man jau liekas ka kopsh taa laika neesmu mainiijies, vienmeer esmu teicis ko domaaju, tikai tad laikam mani mazaak njeema pieree.. Ja jau rakstiisi kaa pagadaas, tas par Tevi pashu vien visu liecina..
Jonatans:Kad dzeesos no bloga, tam nebij ne mazaakaa sakara ar Ogri! Man jau liekas ka kopsh taa laika neesmu mainiijies, vienmeer esmu teicis ko domaaju, tikai tad laikam mani mazaak njeema pieree.. Ja jau rakstiisi kaa pagadaas, tas par Tevi pashu vien visu liecina..
...bet tas bija tik nesen... 2007. uz pirtiņām pieteicās foršais puika- ArvisV Tagad iedomīgs Jonatans uzradās... izmainījies esi kā diena pret nakti !!!
Raivis_Purins:Haiduk, es arī varu pirtiņu Tev un tādiem miesaskārajiem večiem uzrīkot, protams, piķis no Jūsu kabatas, neesmu Tik bagāts.. Bet par to pirtiņas būšanu, šķiet, ka ir atlasījusies atsevišķa kraķu kategorija, kuri savā pašnepietiekamajā vientulībā un vecumā sūrā to tik vien dara, kā organizē rautus, kuros tad nu zaķus kniebj no visām malām. Izlien no interneta un mājām, tur zaķu kā biezs. ai, vienalga.... veci un nespējīgi
...tev tiešām pēdejais laiks sākt ārstēties... cik grūti ir kaut ko normālu atbildēt NENORMĀLAM idiotam, kurš iedomājies, ka māk nospiest slēdzi un ir jaf DIEVS. Šo tavu pēdejo es aizsūtīšu uz PM visiem, kas apmeklē pirtiņu, lai zin, kāds ZINOŠAIS DIRSĒJS ir Raivis Puriņš... (tas ir goda nosaukums pirtuka apgānītājiem līdz brīdim, kamērt publiski atvainosies visiem, kas piedalās pirtiņās). Un to es tev saku patiesi no sirds- ārstējies- tev ļoti slima dvēsele p.s. un izdzēst tu vairs nevari!!!
zo:skarbji jau raivis pateica bet daljeji piekritu vinam. manuprat tam pirtinju bildem gan tomer vajadzetu atrasties kada cita lapa ne te.
nevis skarbi, bet viņš apvainoja visu un visus kas tur piedalās. Zo, pirms tā raksti, paskati sarakstu, un paskati tos cilvēkus , kurus ZINOŠAIS DIRSĒJS RAIVIS PURIŅŠ apvainoja. Es pacietīšu, jo mamma mani mācīja uz idiotiem neapvainoties.
zo:skarbji jau raivis pateica bet daljeji piekritu vinam. manuprat tam pirtinju bildem gan tomer vajadzetu atrasties kada cita lapa ne te.
nevis skarbi, bet viņš apvainoja visu un visus kas tur piedalās. Zo, pirms tā raksti, paskati sarakstu, un paskati tos cilvēkus , kurus ZINOŠAIS DIRSĒJS RAIVIS PURIŅŠ apvainoja. Es pacietīšu, jo mamma mani mācīja uz idiotiem neapvainoties.
Žēl raivja... pats atzinās: nav tik bagāts, ne lai pirti uzrīkotu, ne lai pie "zaķem" tiktu, ne lai tiesātos (ko, raugi, šis zēniņš nav dzirdējis parunu: NEEJ NE AR STIPRU CĪKSTĒTIES, NE AR BAGĀTU TIESĀTIES!). Un šis ir tas gadījums! Lai salīdzinām paša raivja veikumu foto jomā (ar lielu pārliecību var pat apgalvot- arī visā pārējā viņa neilgajā dzīvītē) ar tāda fotomeistara kā Haiduka un pārējo Haidukpirts regulāro apmeklētāju veikumu, izaugsmi un potenci. Tā vien likās, ka no sīpiržiem tik Jonathans cenšas izcelties, bet šis, liekas, pat pārspēj. Jo kaut kā taču savā jaunības maksimālismā jāizceļas, vai ne? Ja ne ar darbu, tad ar diršanu, vai ne?
Taa neko sev, bik pastraadaaju un pa to laiku kas te daraas.. afigenno..
Bizz kaa parasti bezteemaa meegjina uzdirst.. Raivis varens malacis, bet camon, visi kas uz pirti iet nu gan nav veci izvirtiigi perdelji, es tak ar pirtinju apmekleeju, un nejau lai dabuutu kniebienu vai sazin ko, bet lai vienkaarshi patuseetu. Par paareejo gan neko nesaku, turpini vien, man jau patiik! Tas ka turies pie savas nostaajas un netaisies atvainoties tik taapeec ka taa kaads pasaka, tas jau peec buutiibas ir apsveicami!
luchiks kaa parasti labu viedu domu izsaka, forshi!
Jonatans:Taa neko sev, bik pastraadaaju un pa to laiku kas te daraas.. afigenno..
Bizz kaa parasti bezteemaa meegjina uzdirst.. Raivis varens malacis, bet camon, visi kas uz pirti iet nu gan nav veci izvirtiigi perdelji, es tak ar pirtinju apmekleeju, un nejau lai dabuutu kniebienu vai sazin ko, bet lai vienkaarshi patuseetu. Par paareejo gan neko nesaku, turpini vien, man jau patiik! Tas ka turies pie savas nostaajas un netaisies atvainoties tik taapeec ka taa kaads pasaka, tas jau peec buutiibas ir apsveicami!
luchiks kaa parasti labu viedu domu izsaka, forshi!
Arvi, netaisnojies...skaidri un gaiši Raivis ir rakstījis, ka tu esi vecs, miesaskārs kraķis, un Zinošais dirsējs labi zin ko raksta, turpini vien Raivi, man jaf patīk!!!! Pluume, Aigarsa, Arkly, SL, Jonatans, Zviedzha, Miller31... visi jūs esat ielikti tajā kategorijā. Luchik, arī pagājušo gadu nāci miesaskari nodzīt un ap zaķiem gramstīties- netaisnojies....
luchik:Haiduk, Tu tak zini, ka ne uz Taviem zaķiem gāju vai kā līdzīgi, cita lieta, ka Tev kā glumeklim gribas visur un vienmēr ielīst, visiem stiprajiem par draugu uzmesties, aiz citu mugurām paslēpties, sainscinēt bildes, lai vēlāk var acīs iebāzt, bet...tas jau neko nemaina Tavā galvā un attieksmē pret foto. Kā jau teici-vecajai lūpai gribas siltu zupiņu un lai pie tās zupiņas tiktu, esi gatavs piesmiet tādu lietu kā fotomāksla. Arī pats uzdodoties par fotomākslinieku. Gribētos jau, lai Tu pa to pirti vien dzīvo un nelien fotoblogā savu pirts dzīvošanu proklamēt kā vērtību uz ko jātiecas jauniem fotocensoņiem. Bet ir tā, kā ir Tu esi te, par Tavām izdarībām Tevi sitam un dzīve turpinās neatkarīgi no tā, ko tauta saka par Tevi, vai Tu par tautu
...Luchik, bibi precizēsim... es organizēju normālu fotogrāfu saietu, kurā mēs normāli atpūšamies, un arī tu nāci uz normālu atpūtu, bet Raivis Puriņš naf ne reizi bijis, bet visus apvaino...arī tevi!!! un jaf teicu netaisnojies, bet izrādās tu kā gļumeklis esi nācis uz pirtuku, un tagad no prieka pat palecies, ka kāds apgāna šo pasākumu. Es saprotu, ka ir jaf grūti izturēt, ka viens var kaut ko noorganizēt un regulāri, bet pats esi bijis vienmēr tiksi pakaļskrējējs pie gatavas slītes. Un savas rakstura iezīmes nepiedēvē man!!!...muti esi iemācījies labi virināt, un pats trakākais ir tas, ka tu pats sev tici , un tie, kas tevi nepazīst arī tic. Bet pirtuki bija, un būs, neatkarīgi no zinošajiem dirsējiem, un arī no tevis (kaut gan pagājušo gadu, kad tu nāci, tu biji normāls džeks, kas ar tevi ir noticis???)
Bet tu jaf vari padalīties , kā tad īsti te tās izvirtības notiek... dalību esi ņēmis
Es wispār nesaprotu kas tas par surogātpastu zem pawisam citas tēmas raxta. Te goda wārds wajag uzrīkpot tādu istabu atsewišķu, kur lielās swarīgās personas war sawā starpā tā pamatīgi izkauties, lai nepiesārņotu citu cilwēku diskusijas. Wisu cieņu, bet runāsim pa tēmu, mani dārgie draugi..
Par tīšu personas goda aizskaršanu vai cieņas pazemošanu mutvārdos, rakstveidā vai ar darbību —
soda ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām.
(12.06.2003. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 12.02.2004. likumu, kas stājas spēkā 01.01.2005.)
157.pants. Neslavas celšana
Par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana), —
soda ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.
(12.06.2003. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 12.02.2004. likumu, kas stājas spēkā 01.01.2005.)
158.pants. Goda aizskaršana un neslavas celšana masu saziņas līdzeklī
Par tīšu goda aizskaršanu vai neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz trīsdesmit minimālajām mēnešalgām.
(Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 18.05.2000. likumu, kas stājas spēkā 15.06.2000.)
Kas krutāks... photosight.ru vai photo.net?
abi skaitas ljoti prestizhi saiti, veel vareetu iteikt deviantart.com , 3 vera njemamas lapas, kur prezenteet savus darbus, caur turieni ari rodas daudz kontakti, iespejas piedalities starptautiskas izstades, piedavajumi no zhurnalistie uzrakstiit rakstus arzemju foto zhurnalos, sakariigi fotkonkursi, iespejas pubilceties katalogos, albumos...utt....
Photo doms - neiesaku, par blogu...katra pasha zinjaa.....negribas nevienu apvainot, bet par to vai kaads ir izjutis baigo izaugsmi sheit atrodoties, lai staasta pashi....ES GAN NEVIENU REALU PIEMEERU SHEIT NEESMU REDZEEJUSI....
abi skaitas ljoti prestizhi saiti, veel vareetu iteikt deviantart.com , 3 vera njemamas lapas, kur prezenteet savus darbus, caur turieni ari rodas daudz kontakti, iespejas piedalities starptautiskas izstades, piedavajumi no zhurnalistie uzrakstiit rakstus arzemju foto zhurnalos, sakariigi fotkonkursi, iespejas pubilceties katalogos, albumos...utt....
Photo doms - neiesaku, par blogu...katra pasha zinjaa.....negribas nevienu apvainot, bet par to vai kaads ir izjutis baigo izaugsmi sheit atrodoties, lai staasta pashi....ES GAN NEVIENU REALU PIEMEERU SHEIT NEESMU REDZEEJUSI....
Vienkārši izsakoties... šeit esmu iemācījies fotografēt, kā arī saprast to, kas cilvēkiem (vismaz šiem) patīk/nepatīk... agrāk (kad bija mazāk jūzēru) bildes tika vairāk kritizētas (un arī sakarīgi pamatotas) ... paldies par to fotoblog.lv