forum.gif
Neesmu autorizēts lietotājs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Neesmu autorizēts lietotājs.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.05.08 13:02
 citēt
Kāpēc tik bieži vajag autorizēties?
Ik pēc kāda laika man atkal tas pa jaunam atkal jādara. Man vienīgajam tāda problēma vai arī es esmu vienīgais ar dzīvi neapmierinātais jaunietis un vienkārši pie tā jāpierod?
Varbūt varētu uztaisīt to kā bišķīt ilgāku laiku?
Publicēts: 02.05.08 13:05
 citēt
Cik ilgs tas laiks ir? Ir tāda problēma, bet tikai dažiem un adminiem pašiem nav līdz ar to nevaram viņu atkārtot - novērst.
Publicēts: 02.05.08 13:10
 citēt
liekas ka šitais ir atkarīgs no pārlūkprogrammas jo tiem kas lieto operu nekas tāds nenotiek
Publicēts: 02.05.08 13:12
 citēt
Es nelietoju operu un arī nav problēmas. Es nojaušu, kur ir problēma, bet lai viņu atrisinātu ir jāzina kautkas vairāk :(
Publicēts: 02.05.08 13:29
 citēt
Varbut kads no adminiem var ielogoties ar to userrname, kuram ir problema? Protams ar usera atljauju.
Publicēts: 02.05.08 16:32
 citēt
Mozzzzzzillllu izmantoju.

Nav jau mirstamā kaite, tik domāju ja ātri izlabojams, tad arī to var izdarīt, ja ne, tad nav problēmu pa jaunu ierakstīt.

Precīzu laiku nevaru pateikt, jo nemēdzu uzņemt laiku.
Publicēts: 02.05.08 18:23 labots
 citēt
kaite ar visiem browseriem. lai eena parsezhas pie hokejista datora 2dien un pamegjina, ja man netic. vai lai nomaina paroli.

shtudents.
Publicēts: 02.05.08 18:24
 citēt
regulāri liek aotirizēties no jauna, tas TIEŠĀM sāk kaitināt. Visstulbāk ir uzrakstīt forumam kādu komentu, tad ieraudzīt paziņojumu par nepieciešamību autorizēties, bet viss sarakstītais ir zudis. Jau reizes 3 tādā veidā vienkārši atkārtoi nelogojos iekšā un metu mieru.
Varbūt tas arī ir mērķis???

OK, ja trūkst jums informčijas - tād opasaīet konkrēti - ko jums pateikt
Publicēts: 02.05.08 18:41 labots
 citēt
Droperidol:regulāri liek aotirizēties no jauna, tas TIEŠĀM sāk kaitināt. Visstulbāk ir uzrakstīt forumam kādu komentu, tad ieraudzīt paziņojumu par nepieciešamību autorizēties, bet viss sarakstītais ir zudis. Jau reizes 3 tādā veidā vienkārši atkārtoi nelogojos iekšā un metu mieru.
Varbūt tas arī ir mērķis???

OK, ja trūkst jums informčijas - tād opasaīet konkrēti - ko jums pateikt

Vai tajā brīdi, kad forumā saka autorizēties tad blogs rāda, ka esi jau autorizējies vai rāda pogu pieslēgties?
Publicēts: 02.05.08 18:46
 citēt
Vai jūs visi lietojiet fīču, lai aceras lietotāju? ķipa cepumu?
Tiko mēģināju nomainīt paroli un nebija nekādas problēmas. Cepumu nelietoju pašreiz.
Publicēts: 02.05.08 18:50
 citēt
Kļūdiņa...
Autorizējies!
blogs nerāda, ka esmu pieslēdzies, viss jāsāk no jauna
cepumiņu nelietoju, un diez vai lietošu:)
Publicēts: 02.05.08 19:05
 citēt
nomaini paroli un izlogojies. arī viss ok?
Publicēts: 02.05.08 19:21
 citēt
ups es ņemtu nevis nomainīt paroli, bet acerēties. Pamēģināsu...
Publicēts: 02.05.08 19:22
 citēt
pagaidām viss ok :)
Publicēts: 03.05.08 01:37
 citēt
atveru bildi, palasu komentārus, spiežu Back, rezultātā:
Diemžēl nav nevienas bildes, kas atbilstu šim kritērijam!

Un atkal jāautorizējas no jauna.
Un vēl - kāpēc pēc sekmīgas autorizācijas turpina rādīties tas pats uzraksts?
Arī ja ievadīta nepareiza parole, sekmīgi autiorizējoties joprojām rāda, ka parole ievadīta kļūdaini.
Publicēts: 03.05.08 01:38
 citēt
jā, un biju galerijas 12 vai 124 lappusē, tagad atkal ļoti lēnā garā līdz turienei jātiek. Dēļ tādiem gļukiem rodas arvien lielāks slinkums to darīt un nodarboties ar bilžu apskati un vērtēšanu
Publicēts: 05.05.08 00:14
 citēt
mani arī regulāri met laukā. laikam abrakadabras te nepieņem:face-glasses:
Publicēts: 05.05.08 01:36
 citēt
abrakadabra:mani arī regulāri met laukā. laikam abrakadabras te nepieņem:face-glasses:

nedzen kreņķi...man neiet labāk :(
kamēr uzrakstu atbildi un spiežu apstiprināt, esmu izmests un rakstītais vējā...slinkums otreiz rakstīt,
Publicēts: 05.05.08 13:05
 citēt
Haiduks:
nedzen kreņķi...man neiet labāk :(
kamēr uzrakstu atbildi un spiežu apstiprināt, esmu izmests un rakstītais vējā...slinkums otreiz rakstīt,

Es tāpēc kad daudz rakstu , atzīmēju visu un ctrl+c :) un ja kautkas notiek tad vienmēr ir ctrl+v :)
Publicēts: 05.05.08 13:15
 citēt
tā dara daudzi ar IT saistīti cilvēki :)
Publicēts: 07.05.08 01:11
 citēt
visdrīzāk problēma ir saistīta ar tiem, kuriem pieslēgums ir caur proxy serveri... kad Gljukz būs pieejams uzreiz risināsim!
Publicēts: 07.05.08 18:44
 citēt
pameginiet tiem, kam ir shii kljuuda, izdzest temp failus un tad ielogoties par jaunu, iekjeksejot "velos cepuminju"... man palidzeja
Publicēts: 07.05.08 23:44
 citēt
vēlos cepumiņu taču nozīmē, ka mana parole turpmāk tiek sūtīta automātiski.
Kāpēc lai es to obligāti gribētu?

temp faili , cookies ir iztīrīti
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):