Kāpēc tik bieži vajag autorizēties? Ik pēc kāda laika man atkal tas pa jaunam atkal jādara. Man vienīgajam tāda problēma vai arī es esmu vienīgais ar dzīvi neapmierinātais jaunietis un vienkārši pie tā jāpierod? Varbūt varētu uztaisīt to kā bišķīt ilgāku laiku?
regulāri liek aotirizēties no jauna, tas TIEŠĀM sāk kaitināt. Visstulbāk ir uzrakstīt forumam kādu komentu, tad ieraudzīt paziņojumu par nepieciešamību autorizēties, bet viss sarakstītais ir zudis. Jau reizes 3 tādā veidā vienkārši atkārtoi nelogojos iekšā un metu mieru. Varbūt tas arī ir mērķis???
OK, ja trūkst jums informčijas - tād opasaīet konkrēti - ko jums pateikt
Droperidol:regulāri liek aotirizēties no jauna, tas TIEŠĀM sāk kaitināt. Visstulbāk ir uzrakstīt forumam kādu komentu, tad ieraudzīt paziņojumu par nepieciešamību autorizēties, bet viss sarakstītais ir zudis. Jau reizes 3 tādā veidā vienkārši atkārtoi nelogojos iekšā un metu mieru. Varbūt tas arī ir mērķis???
OK, ja trūkst jums informčijas - tād opasaīet konkrēti - ko jums pateikt
Vai tajā brīdi, kad forumā saka autorizēties tad blogs rāda, ka esi jau autorizējies vai rāda pogu pieslēgties?
atveru bildi, palasu komentārus, spiežu Back, rezultātā: Diemžēl nav nevienas bildes, kas atbilstu šim kritērijam!
Un atkal jāautorizējas no jauna. Un vēl - kāpēc pēc sekmīgas autorizācijas turpina rādīties tas pats uzraksts? Arī ja ievadīta nepareiza parole, sekmīgi autiorizējoties joprojām rāda, ka parole ievadīta kļūdaini.
jā, un biju galerijas 12 vai 124 lappusē, tagad atkal ļoti lēnā garā līdz turienei jātiek. Dēļ tādiem gļukiem rodas arvien lielāks slinkums to darīt un nodarboties ar bilžu apskati un vērtēšanu