forum.gif
Sievieshu roku kosmeetika.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Sievieshu roku kosmeetika.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.08 11:22 labots
 citēt
Vai sievieshu roku kosmeetika var veicinaat ciparu nodilshanu uz kameras objektiiva skalas?Vai kaadam ir pieredze vai informaacija shajaa sakaraa?
Man ir gribeeshana vienu padaargu kameru pirkt,kurai shaads defekts un sieviete lietotaaja.Gribeetos saprast,vai tas defekts no intensiivas profesionaalas lietoshanas vai tikai kosmeetikas iespaidaa.
Entuziasts.
Publicēts: 03.05.08 11:44
 citēt
Nu kaut kada specigaka kimija iespejams ari var, bet lai tik izteikti - nedomaju.
Publicēts: 03.05.08 21:03
 citēt
kosmētika nevarētu būt pie vainas :)

bet pārmērīga tīrības mīlestība gan - ir nebūt ne prasta tehnika kurai šos ciparus vienā mirklī var notīrīt ar spirtu - mok pucējusi kādreiz a kādu nagulakas noņēmēju to verķi

filmu kameru nolietojumu skatās pēc filmas pēdām kamerā vai kasetē - ciparu kamerām slēdža noskrējienu skatās elektroniski

a kas pa stroķi?
Publicēts: 03.05.08 22:23
 citēt
gan jau ka Hasselis vai Mamiya! :) Zin kā nevar taču laut cipariem nodilt! ;)
Publicēts: 03.05.08 22:47
 citēt
Billy:gan jau ka Hasselis vai Mamiya! :) Zin kā nevar taču laut cipariem nodilt! ;)

MAMIYAi jo īpaši! :face-grin:
Publicēts: 03.05.08 22:54
 citēt
hmm, a tam sievišķim nav daudz gredzenu pirkstos???? man vienai pazinjai auto stūre, saskrāpēta.... un tiesji no gredzeniem....
Publicēts: 03.05.08 23:06
 citēt
Jaa,par gredzenu nebiju iedomaajies,tas vareetu buut,ja uz iikshkja neesaa...
Paldies visiem par atsauciibu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):