forum.gif
Jaunas iespējas studijas fotogrāfēšanas cienītājiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunas iespējas studijas fotogrāfēšanas cienītājiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.08 16:02
 citēt
Palielināju raidītaju skaitu studijā- tagad vienlaikus var fotogrāfēt vairāki cilvēki.
Jaunums ir arī iespēja fotogrāfēt ar patstāvīgo gaismu- fotohalogēnspuldzēm. Kopējā jauda 8kW. Gaismas daudzums būs pietiekošs, pat lai fotogrāfētu ar ziepi.
Bilde, fočēta ar patstāvīgo gaismu:

www.portreti.lv...

Tiesa gan, ar patstāvīgajām gaismām drošāk fočēt būtu rawā, lai iegūtu vēlamo krāsu temperatūru.
Publicēts: 03.05.08 22:22
 citēt
praivis:Lai iegūtu vēlamo krāsu temperatūru nav jābildē raw-ā, bet gan jāpiedzen temperatūra ar Kelviniem. Vai tautā to mēdz dēvēt par baltās krāsas balansi

Var arī tā. Tomēr tad tas ir jādara katrai bildei atsevišķi, jo mainot situācijas, tajās mainās arī gaismas intensitāte, līdz ar to bieži vien arī temperatūra.

Vēl jāpiezīmē, ka no rawa var iegūt daudz plašāku un interesantāku krāsu gammu, pieskaņojot bildes krasu toni attiecīgajai noskaņai- siltākai vai aukstākai...
Publicēts: 03.05.08 22:27
 citēt
Studijaa vienaa mieraa var piegriezt kelvinus, bet nu ja gribaas kachaat krutumu ar raw tad jau var taa dariit.. :D
Publicēts: 03.05.08 22:28
 citēt
P.S.
Faaaak...apskatījos tavu galeriju un tagad nesaprotu- kāpēc to nedarīju pirms atbildes rakstīšanas...tajā taču nav nevienas bildes, kurā būtu redzams, ka tev ir priekšstats par to, ko augstāk uzdrukāji!!! Tajās redzama viena vienīga bērnišķīga hue- saturation un tiem radniecīgo slaiderīšu kruķīšana...!!!! :D:D:D

Pīs!!!:)
Publicēts: 03.05.08 22:30
 citēt
Jonatans:Studijaa vienaa mieraa var piegriezt kelvinus, bet nu ja gribaas kachaat krutumu ar raw tad jau var taa dariit.. :D

Iesaku kādreiz vispirms pamēģināt pafotogrāfēt studijā ar patstāvīgo gaismu! Un tikai pēc tam čatot par šo tēmu.
Publicēts: 03.05.08 22:33
 citēt
Portreti, jau gana daudz esmu ne tikai meegjinaajis, bet reaali straadaajis ar pastaaviigo gaisu, taa ka labi zinu ko saku..
Publicēts: 03.05.08 22:40
 citēt
Jonatans:Portreti, jau gana daudz esmu ne tikai meegjinaajis, bet reaali straadaajis ar pastaaviigo gaisu, taa ka labi zinu ko saku..

Joka pēc aizgaju arī tavu galeriju apskatīties, lai pārliecinātos, ka tu esi "mēģinājis un reāli strādājis".
Publicēts: 03.05.08 22:47
 citēt
praivis:raw tikai paplašina tavas iespējas pēcapstrādē, nevis baltās krāsas piedzīšanu

Nu, nu...
Publicēts: 03.05.08 23:29
 citēt
Portreti, galerijaa vareesi ilgi dikti skatiities, bet taa arii tur nesagaidiisi manus darbus, redzeesi tur tik ko taapat vien uztaisu..
praivis+++
Publicēts: 03.05.08 23:43
 citēt
Jonatans:Portreti, galerijaa vareesi ilgi dikti skatiities, bet taa arii tur nesagaidiisi manus darbus, redzeesi tur tik ko taapat vien uztaisu..
praivis+++

jā ir jaf labi runāt vienu, rādīt otru... darbi seifā, mēsli blogā, lai Portreti nenočeko Jonatāna stilu (man jaf pārmeta) :D
Grāfa titulu tādā veidā mantoja :D :D :D , fotogrāfa NEMANTO!!!
Publicēts: 04.05.08 00:34
 citēt
Neba seifaa mani darbi, bet publikas aciim skataami dien dienaa..
Publicēts: 04.05.08 00:36
 citēt
Ja drīkst zināt, kur tos var apskatīt? Kautkāda prese jāpērk, žurnāls? Tikai intrese....
Publicēts: 04.05.08 00:57
 citēt
Jonatans:Neba seifaa mani darbi, bet publikas aciim skataami dien dienaa..

...žurnālu Garais kakls neskatu, citos neredzu!!! (Garais kals ar kodēto nosaukumu Žirafe )
Publicēts: 04.05.08 01:46
 citēt
Jonatans = praivis???
Publicēts: 04.05.08 13:50
 citēt
praivis:Pirmkārt, Tev kā vecam kungam, kuram jau jāsāk par kastīti domāt, vajadzētu prast arī sakarīgi rakstīt. Tādu vecu idiotu dēļ latviešu valoda pazaudē savu jēgu. Tas viens. Vēl, klau, tev nešķiet, ka tavas bildes ir Mēsls. Paskaties, tā kā tu bildē, bildēja laikam tavā dzimšanas gadā. Sasodītie snobi....

hehe, šitas labs. haiduk - poņal?!
Publicēts: 04.05.08 13:55
 citēt
muahaha, noreecos par praivja komentāru :D
++bro-tip

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 04.05.08 14:42
 citēt
bro-tip:
praivis:Pirmkārt, Tev kā vecam kungam, kuram jau jāsāk par kastīti domāt, vajadzētu prast arī sakarīgi rakstīt. Tādu vecu idiotu dēļ latviešu valoda pazaudē savu jēgu. Tas viens. Vēl, klau, tev nešķiet, ka tavas bildes ir Mēsls. Paskaties, tā kā tu bildē, bildēja laikam tavā dzimšanas gadā. Sasodītie snobi....

spēcīgi! pilnībā pievienojos!
Publicēts: 04.05.08 17:58
 citēt
Billy:
bro-tip:asodītie snobi....

spēcīgi! pilnībā pievienojos!

:face-monkey: :face-monkey: saprotas labi!!!
interesanti kuram pieder klons praivis , un kāds sakars viņam ar Jonatanu, ka tik dikti lien aizstāvēt nevarīgos!!!

Par Billy un bro-tip nebrīnos (vēl viena trūkst), par briedi gan brīnos, bet ko darīt esmu vecuma dēļ briedī kļūdījies. Bet palēkājiet vairāk, līdz sākat līdzināties tēlam redzamam bro-tip nikbildē:face-grin:

...bet nedod diess...es taa pret praivi izsakos... nebiju vēl lasījis par viņa varenumu:face-grin:
praivis@85.234.166.178 | 16:18 28.02.2008
Tu esi vecs un tavs vecums jau sāk lēnām izplēnēt pelnos. Mans ieteikums-turies pie saviem vērtējuma kritērijiem ar abām rokām. Un atceries to, ka Tu mirsi ātrāk par mani.

praivi, tu esi zaimojis...un nedod diess, ja man iznāks vākt pa latiņam tavam vainagam... vismaz kā normāls cilvēks tu jaf esi miris!!!
Publicēts: 04.05.08 23:52
 citēt
praivis:Drīkst es atbildēšu... vāc vien pa latiņam, jo tu mirsi ātrāk. hahahahahahahaha
vai drīkstu izteikties īsāk?
EJ DIRST, VECĪT!

Beidzot tu esi formā!!! Īsts šmucmaiss, bet tēlo kruto veci! Un cik labi spodrini valodu!!! Ir jaf labi netā anonīmi laist...un ja vēl puišeļi atbalsta, nu īsts nacionālais VARONIS esi. Un kas par mākslas darbiem :D
Un kad tad saņemši dūšu un atzīsies, kā klons esi???
Publicēts: 05.05.08 00:01
 citēt
Ka tavu māti, šādi nolikt veco paaudzi.. :face-angel:
Publicēts: 05.05.08 00:55
 citēt
Baigi nesmuki te tiek piegānīta publiskā telpa. Nekādas cieņas ne oponenta viedoklim, pat ne personībai. Nu, čaļi, dodat. Tizli.
Publicēts: 05.05.08 01:11
 citēt
Nu jā rodas sajūta, ka te katram ir vēlme kādam pieplusot un kādu aizskart.
Publicēts: 05.05.08 04:33
 citēt
haiduk, briinies, nebriinies, bet mana patiesaa nostaaja shajaa videe neuzpeld. Es te ieeju, kad gribu, un izeju kad gribu... Shad tad ieeju, riktiigi noreecos par kaadu dazhu labu komentaaru, dzilji tajaa neiedziljinoties, un eju taalaak, jo ko nopietnu teikt te nav veerts... :face-plain:
Publicēts: 05.05.08 09:52
 citēt
praivis normali spridzina :face-plain:
Publicēts: 05.05.08 10:08
 citēt
..parāda savu nožēlojamo attieksmi.. Kakātājs čupas galā...
Publicēts: 05.05.08 10:49
 citēt
haiduk, esi gan normāls klauns:face-wink:
Publicēts: 05.05.08 13:23
 citēt
praivis:Drīkst es atbildēšu... vāc vien pa latiņam, jo tu mirsi ātrāk. hahahahahahahaha
vai drīkstu izteikties īsāk?
EJ DIRST, VECĪT!

Ļoti zemiski. :(

Paprovēju visu izlasīt un pat aizmirsu par ko bija sākotnējā tēma. Par uzbraukumu uz raw pasmējos ar labi :) - kā salīdzinājumu varu teikt ka vienam patīk negātīvos fotogrāfēt bet otram uz polaroid jau gatavu bildi (ja paveicās tad labā kvalitātē)
Publicēts: 05.05.08 13:27
 citēt
briedis:..parāda savu nožēlojamo attieksmi.. Kakātājs čupas galā...

nu apmēram. Ja kāda domas nepatīk, var arī gudri paklusēt, nevis rupji gānīties. Un tie teksti par miršanu vispār stulbums totāls
Publicēts: 05.05.08 15:31
 citēt
praivis:čto dļa nemca horošo, to dļa ruskova smertj.

ne jau man tevi mācīt, bet tomēr - kaut vai aiz cieņas pret Haiduka gadiem, varēji tak paklusēt, ne. Vai to bliezt uz PM un tur tad ar kārtot netīrās veļas jautājumus
Publicēts: 05.05.08 16:42
 citēt
Tiesaam pretiigi!
Publicēts: 06.05.08 02:36 labots
 citēt
Lai gan personīgi zinu gan Haiduku,
gan Praivi, neaizstāvu nevienu.

Tomēr no Praivja puses ir ļoti nesmuki tā izteikties.
Kautkādām pieklajības un cieņas normām ir jābūt.
Publicēts: 06.05.08 09:24
 citēt
vismaz nav garaliciigi :D
Publicēts: 06.05.08 10:01
 citēt
Kur ir moderātori ? Kāpēc netiek dzēsti ziņojumi, kas nav par tēmu ārpus burziņa?

P.S. Nu man peronīgi arī riebj, ka nevar normāli uzrakstīt nav ir jaraskta naf un vēl sazin kādas visādas vārdu modifikācijas - tādu terminu ieviešana dzīvē nepadarīs tevi modernāku un šaubos vai labāk palīdzēs integrēties jaunu cilvēku sabiedrībā...
Publicēts: 06.05.08 11:46
 citēt
... Varbuut vajag kaa caalis.lv - forumu ar nosaukumu "kashkjis" - tad aukstaak mineetie kungi vareetu mieriigi savaa satrpaa diskuteet par fiziologjiskajaam noriseem vai vecuma/jauniibas iespaidu uz fotografeeshanas kvalitāti.

Klau, bet šī ir labākā ideja, ko esmu te lasījis !:) nopietni :)
Publicēts: 06.05.08 14:01
 citēt
Raivis_Purins:Lai iegūtu vēlamo krāsu temperatūru nav jābildē raw-ā, bet gan jāpiedzen temperatūra ar Kelviniem. Vai tautā to mēdz dēvēt par baltās krāsas balansi

Absolūti nepiekrītu manuāli regulēt Kelvinu... kāda jēga?
Tas ir tas pats, kas fočēt M vai manuālajā režīmā...

Priekš kam tad es maksāju tādu naudu par PRO aparātu? Lai pašam viss būtu jākruķī? Nē... lai domā fočiks.

Rawā jāfočē tā vai tā, jo Nikonam .jpg ir neglīts... tad kāds man tolks iespringt? Tikai tāpēc lai publiksi pazīmētos, ka māku uz aci Kelvinus ielikt? He he ... nu es māku, bet tāpat nedaru!!!

P.S.
Haiduks arī nogānīts... kādu laiku neesmu forumu lasījis... atgādina jau shutter.lv... :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):