forum.gif
iegadašos zenit pāreju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / iegadašos zenit pāreju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.08 16:45
 citēt
ar prieku iegādātos zenit pareju objektiviem. man ir m42 vitne, bet velos uzstellet virsu 39.

varbut kadam ir informacija ka pareja veretu iespaidot foto?

paldies par uzmanību!:face-smile:
Publicēts: 03.05.08 21:32
 citēt
virpotāja pakalpojumi.cik sapratu objektīvam 39mm.foto nevajadzētu iespaidot, jo nekādi attālumi nemainās.pārejas gredzens ir tikpat garš cik 39 vītne un , ja objektīvu ieskrūvē līdz bortiņam viss logā.man kādreiz bija, bet atdevu kādam blogerim.problēmu nebija
Publicēts: 03.05.08 21:44
 citēt
šīs pārejais ir ārkārtīgs retums, tā kā būs vien jāiet pie virpotāja. Starp citu, ja tu atrodi kur, padod man arī ziņu.
Publicēts: 03.05.08 23:34 labots
 citēt
Nu dabūt var [url=cgi.ebay.com...
Publicēts: 04.05.08 00:14
 citēt
negatIvs:virpotāja pakalpojumi.cik sapratu objektīvam 39mm.foto nevajadzētu iespaidot, jo nekādi attālumi nemainās.pārejas gredzens ir tikpat garš cik 39 vītne un , ja objektīvu ieskrūvē līdz bortiņam viss logā.man kādreiz bija, bet atdevu kādam blogerim.problēmu nebija

nospiedošais vairākums m39mm stiklu ir tālmēra kameru stikli kam darba attālums ir par 16,7mm mazāks nekā m42 vītnes spoguleņu stikliem

tādus ir neiespējami uzlikt uz spogulenes, lai tie nenobloķētu spoguli

runa var būt tikai par dažiem pagalam bēdīgiem veco zenit spoguleņu stikliem kuriem tāpat darba attālums atšķirās par 0,3mm kas ir pilnīgi pietiekami, lai nevarētu nofokusēties uz bezgalību - tiesa nobīde ir uz otru pusi un tie /pārfokusējas pāri/

to novērš ar 0,3mm šaibu

vienīgais stikls kura dēļi .... un arī varbūt... ir vērts šādu pāreju meklēt ir vecākās versijas f1.5/85mm helios
Publicēts: 04.05.08 08:13
 citēt
Mari - Jupiter-11 arī ir m39, bet uz m42 ar pārēju strādā bez problēmām
Publicēts: 06.05.08 23:21
 citēt
padumjās okupācijas laikā meistari mēdza par 1 vai 2 rubul izgatavot. tagad droši vien vismaz 5 Ls.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):