pat ja nomaksā nodokļus sanāk tie pashi 650 par jaunu...
bet ja atved biedrs/biedrene 120 LVL ekonomija sanāk...
Neprecīza fokusa vai slikta asuma gadījumā ceļa izdevumi turp- un atpakaļsūtīšanai būs jāsedz pašam. Ekonomija ir, bet risks arī milzīgs. Objektīvu netestējot pērk tikai diletanti.
Testējot pēc šīs tabulas, kad tu secini, ka nefokuss ir tik liels, lai teiktu, ka šis objektīvs ir ar nefokusu? T.i., asums pārbīdīts līdz pirmajai iedaļai, līdz ciparam 1, 2, 3, utt.? Un vēl- attālums no fotoaparāta līdz tabulai būtu jāliek pēc iespējas mazāks, t.i., tuvu minimālajam fokusēšanās attālumam, tieši otrādi, pēc iespējas tālāk, vai kā vienmēr- pa vidu ?
Portreti:
Nu, tas bija pirmais, kas izleca gūglē...
Testējot pēc šīs tabulas, kad tu secini, ka nefokuss ir tik liels, lai teiktu, ka šis objektīvs ir ar nefokusu? T.i., asums pārbīdīts līdz pirmajai iedaļai, līdz ciparam 1, 2, 3, utt.? Un vēl- attālums no fotoaparāta līdz tabulai būtu jāliek pēc iespējas mazāks, t.i., tuvu minimālajam fokusēšanās attālumam, tieši otrādi, pēc iespējas tālāk, vai kā vienmēr- pa vidu ?
Mani apmierina tikai pilnīgi precīza autofokusa darbība, no jebkura attāluma, sākot ar minimālo. Arī NEDAUDZ neprecīza man nav pieņemama. Tā taču ir L sērija, ne jau kaut kāda Sigma!!!!
UldisS:]Testējot pēc šīs tabulas, kad tu secini, ka nefokuss ir tik liels, lai teiktu, ka šis objektīvs ir ar nefokusu? T.i., asums pārbīdīts līdz pirmajai iedaļai, līdz ciparam 1, 2, 3, utt.? Un vēl- attālums no fotoaparāta līdz tabulai būtu jāliek pēc iespējas mazāks, t.i., tuvu minimālajam fokusēšanās attālumam, tieši otrādi, pēc iespējas tālāk, vai kā vienmēr- pa vidu ?
Mani apmierina tikai pilnīgi precīza autofokusa darbība, no jebkura attāluma, sākot ar minimālo. Arī NEDAUDZ neprecīza man nav pieņemama. Tā taču ir L sērija, ne jau kaut kāda Sigma!!!!
Tas gan tiesa, ja nopērc 3X lētāku Sigmu, tad uz šo to vēl var pievērt acis, bet ne jau ja L sērija............
Portreti: Mani apmierina tikai pilnīgi precīza autofokusa darbība, no jebkura attāluma, sākot ar minimālo. Arī NEDAUDZ neprecīza man nav pieņemama. Tā taču ir L sērija, ne jau kaut kāda Sigma!!!!
Portreti: Mani apmierina tikai pilnīgi precīza autofokusa darbība, no jebkura attāluma, sākot ar minimālo. Arī NEDAUDZ neprecīza man nav pieņemama. Tā taču ir L sērija, ne jau kaut kāda Sigma!!!!
Priekš šo lasīt! Paldies par objektīvu! Ideāls!
Cilvēki tagad sāks domāt, ka tu esi no manis šito 35- nieku nopircis, nevis kādu citu...