forum.gif
PROBLēMAS AR EBAY!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PROBLēMAS AR EBAY!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.08 20:46
 citēt
Pareizāk sakot problēma nav saistīta tieši ar i-net izsoļu namu bet gan ar latvijas pastu un kādu apšaubāmu ebay jūzeri...tad nu lūk-bija tā.

Pasūtīju objektīvu uz ''buy it now'' viss gāja k''a pa sviestu un viss bija zināms tā kā šis nebija mans pirmais pirkums konkrētajā portālā...samaksāju naudiņu un viss notika kā tam bija jānotiek...bet akvai-pēc mēneša jau liekas ka paciņa aizdomīgi ilgi nenāk, eju skaidroties uz pastu un viņi man apgalvo KA SŪTĪJUŠI DIVUS UZAICINĀJUMUS KA JĀIERODAS PĒC PACIŅAS-NEZINU UZ KURIENI VIŅI IR SŪTĪTI BET ES VIŅUS PAVISAM NOTEIKTI NEESMU SAŅĒMIS!!! ...tālāk visss noticis pēc standarta procedūras un PACIŅA NOSŪTĪTA ATPAKAĻ SŪTĪTĀJAM kurš protams bvairs neatbild uz manām e-asta vēstulēm jo cik es saprotu viņš uzrādījis ebay dokumentus par paciņas nosūtīšanu un tagad ar naudu kABATĀ UN OBJEKTĪVU PADUSĒ DZĪVO VESELS! cik es saprotu man nav cita ceļa kā tikai rakstīt ebay administrācijai lai viņi mēģina kautko sabīdīt...UN TAS VISSS LATVIJAS PASTA DARBINIEKU NOLAIDĪBAS DĒĻ UN PATS LABĀKAIS IR KA ES ARĪ NEVARU PAR VIŅU PAKALPOJUMIEM IET SŪDZĒTIES JO VIŅI APGALVOS KA UZAICINĀJUMUS IR NOSŪTĪJUŠI SAVUKĀRT ES TEIKŠU KA NEESMU TOS SAŅĒMIS-BŪTĪBĀ NEKAS ŠAJĀ SITUĀCIJĀ NAV PIERĀDĀMS...
Publicēts: 03.05.08 20:54
 citēt
Vēl taču ir negatīvs feedback, ja viņš nesūta neko vēlreiz... Maksāji caur paypal? Tur arī ir iespēja kautko darīt lietas labā.
Publicēts: 03.05.08 21:21
 citēt
feedback likt nebutu isti godiigi - pacinja ta atnaca.
mosh ar selleri kontaktejies parak agresiivi? vari uzrakstit ebayam, ka vietejais pasts tev nepazinjoja, ka paka bijusi, un ka esi ar mieru segt velreiz sutishanas izdevumus.
tev paveicas - man pasta atteicas parbaudit vai uz mana varda nav kada pacinja....
Publicēts: 03.05.08 21:40
 citēt
man arii no saakuma smadzenes puudereeja un teica apmeeram taaa ''par suutiiijumu atbild taaa kompaanija kas pacinju izsuutiijusi-mees neko nezinaam'' tad sanaak ja latvijas pasts pakaash pacinju savas pasta kompaanijas iekshieneee ir vai niiga kaada cita kompaanija...cik izdeviigi...nu un tad kad es jau otro dienu piestaigaaju un uzstaaju lai paarbauda tad ariii atklaaajaas ka shjitaadi briinumi notikushi... jaa maksaaju caur paypal bet cik es saprotu nauda jau pie vinja jo vinjsh vareeja ebay pieraadiiit ka nosuutiijis visu kaa pienaakas....

...nu vinjsh jau man kaadas 2 nedeeljas neatbild un man jau skaidrs a arii neatbildees noteikti..rakstiiju kaadas 3-4 veestules... buus vien ebay jaadrukaa augshaaa.... es jau vinjam pasham personiigi aizsuutiiju ka esmu ar mieru segt viisas suutiishanas izmaksas veelreiz bet shs vnk njem un ignoree...vinjam tach gan nauda gan objektiivs taa kaa vinjsh nav iisti ieintereseets....
Publicēts: 03.05.08 21:53
 citēt
Nu tad mož topiku tā arī jānosauc - problēmas ar Latvijas Pastu.
Publicēts: 03.05.08 22:02
 citēt
Nu tā gluži nav, ka Latvijas Pasts tev ir šo paku piegādājis, tu taču neesi parakstījis nevienu paziņojumu par saņemšanu. Līdz ar to, Latvijas Pasts tev neko nav piegādājis. Un vēl- Latvijas Pasts jau šajā gadījumā nav tavs partneris, bet pakas nosūtītāja partneris. Būtība ir citā lietā- ja tevi vienkārši uzmet (un šis principā ir uzmešanas gadījums), kādas ir līgumiskās attiecības starp pircēju un piegādātāju? Ja tādu nav vispār, kā tu zini, ka tajā mistiskajā paciņā, kura itkā te kaut kur ir bijusi bija objektīvs nevis ķieģelis? Ieteikums- domāt veidu, kā braukt virsū sellerim, bet ...
Publicēts: 03.05.08 23:02
 citēt
Ar Ebay paliidziibu tikai 20 dienu disputu var uzsaakt,kur Tava sazinaashanaas caur vinjiem notiek.Nevajag nekaadas ar LP saistiitas probleemas piemineet-neesi sanjeemis un viss.Kad disputa terminjsh beigsies bez rezultaata,vari pieprasiit naudu no PayPal,ja to preci vinji sedza-tas redzams sludinaajumaa.Vinji kompensee zaudeejumus 2x gadaa.Taa kaa veel jaaapsver,vai tas to veerts..Ja nu veeel veertiigaaka manta neatnaak??
Publicēts: 03.05.08 23:10
 citēt
Par negatiivo feedback-tas neko neliidzees,veel sliktaak,ja vinjsh Tev ko stulbu ierakstiis un tas gan iespaidos citus,jo daudzi paardeveeji ar lielu neuzticiibu raugaas austrumu virziena,tas ir redzams peec sludinaajumiem.
Publicēts: 04.05.08 00:51
 citēt
entuziasts:Par negatiivo feedback-tas neko neliidzees,veel sliktaak,ja vinjsh Tev ko stulbu ierakstiis un tas gan iespaidos citus,jo daudzi paardeveeji ar lielu neuzticiibu raugaas austrumu virziena,tas ir redzams peec sludinaajumiem.

Nu beidz ja tu nepiss moszgas un maksaa uzreiz ta vis sOk nevis ķiip anoperc un maksaa paris dienas velaak
Publicēts: 04.05.08 11:51
 citēt
interesanti, laikam ar LP var sūtīt tikai nevienam nevajadzīgas vēstules. Man paziņa sūtīja biļetes uz koncertu berlīnē, ilgi no pasta uzaicinājums nenāca, kad sākām meklēt tad uzreiz 2 gab atnāca ar atpakaļ ejošu datumu... moš LP darboņi vienkārši iešņauc nāsīs šos sūtījumus? vai viņiem ir pierādījums, ka paciņa nosūtīta tapakaļ?
Publicēts: 04.05.08 16:34
 citēt
Tā jau nav problēma ar Ebay, tā ir problēma ar Latvijas Pastu!
Publicēts: 06.05.08 16:10
 citēt
Ar Latvijas pastu ir LIELAS problēmas. No 12 paciņām, kuras nāca no ebay tikai par kādu pusi saņēmām paziņojumu. Ja paziņojums neatnāk 2 nedēļu laikā pēc pirkuma, ejam uz pastu interesēties, vai gadijumā nav pienākusi paciņa. No Honkongas parasti pienāk 10 dienu laikā. No ASV kādas 2 nedēļas vai drusku ilgāk. Uz paziņojuma visū ir rakstīts: sūtijums tiek glabāts 30 dienas, pēc tam to nosūta apakļ. Tā kā vajag pašam sekot līdzi.
Publicēts: 06.05.08 16:35
 citēt
1. apdrošini sūtījumu
2. pieprasi viņam sūtījuma 'tracking" vai kā tas saucās

Bet parsti jau sūtījums līdz LP nenonāk, jo viņi taču sūta ar UPS, DHL, Fedex utm
Publicēts: 06.05.08 18:13
 citēt
Cik es saprotu tas tas ka sūtījums ir ''ierakstīts'' būtībā nozīmē ka tas ir apdrošināts jo ja paciņu pkåkāš tad vainu jāuzņemas pasta kompānijai... ''Track and trace'' - to jau viņš man atsūtīja kādu laik atpakaļ un tur tikai līdz LV robežai var izsekot-būtībā tā bija pēdējā ziņa ko saņēmu no sellera... nu nekādus īpašos pierādījumus par atpakaļ nosūtīšanau gan nepieprasīju-ticēju uz vārda (varbūt šeit pieļāvu kļūdu)...
entuziasts:Ar Ebay paliidziibu tikai 20 dienu disputu var uzsaakt,kur Tava sazinaashanaas caur vinjiem notiek.Nevajag nekaadas ar LP saistiitas probleemas piemineet-neesi sanjeemis un viss.Kad disputa terminjsh beigsies bez rezultaata,vari pieprasiit naudu no PayPal,ja to preci vinji sedza-tas redzams sludinaajumaa.Vinji kompensee zaudeejumus 2x gadaa.Taa kaa veel jaaapsver,vai tas to veerts..Ja nu veeel veertiigaaka manta neatnaak??

emmm- nesapratu...Tātad jau ir par vēlu vispār uzsākt sarunas ar ebay??? Prece vairs neuzrādās ebay kā nopirkta... laikam kāds termiņš būs pagājis... Tad man vnk tagad paypal rakstīt ka neesmu neko saņēmis un viņi man visu atmaksās..???
Publicēts: 06.05.08 18:28
 citēt
super- tikko izrēķināju ka maģiskās 45dienas kuru laikā var iesniegt sūdzību paypal ir pagājušas...
Publicēts: 06.05.08 19:00
 citēt
VNK IZCILI- VISI MANI MET PāRI JO IR PAGāJIS PāRāK ILGS LAIKS!!! MANU SūDZīBU PAT NEIZSKATA!!!!

kATRā ZIņā LV PASTA KLJUUDA MAN IR IZMAKSAAJUSI PIE 100LS- GODS UN SLAVA!!! JA VARēTU PIERāDīT FAKTU KA NEESMU SANJEEMIS EAADUS UZAICINAAJUMUS VAREETU MEEGJINAAAT TO NAUDINJU NO VINJIEM PIEDZIIIT...BET TAS IR DIEZGAN NEREAALI
Publicēts: 06.05.08 20:24
 citēt
Suudziibaam ir liels speeks, bet taa ir maaksla, kas jaaprot, taapat kaa fotografeeshana, starp citu:)
Publicēts: 08.05.08 19:08
 citēt
ERi, uzzvani uz Tautas balsi! Ja arī nedabūsi no pasta naudu, vismaz sataisīsi haju.
Publicēts: 08.05.08 22:06
 citēt
ERi:Pareizāk sakot problēma nav saistīta tieši ar i-net izsoļu namu bet gan ar latvijas pastu un kādu apšaubāmu ebay jūzeri...tad nu lūk-bija tā.

Pasūtīju objektīvu uz ''buy it now'' viss gāja k''a pa sviestu un viss bija zināms tā kā šis nebija mans pirmais pirkums konkrētajā portālā...samaksāju naudiņu un viss notika kā tam bija jānotiek...bet akvai-pēc mēneša jau liekas ka paciņa aizdomīgi ilgi nenāk, eju skaidroties uz pastu un viņi man apgalvo KA SŪTĪJUŠI DIVUS UZAICINĀJUMUS KA JĀIERODAS PĒC PACIŅAS-NEZINU UZ KURIENI VIŅI IR SŪTĪTI BET ES VIŅUS PAVISAM NOTEIKTI NEESMU SAŅĒMIS!!! ...tālāk visss noticis pēc standarta procedūras un PACIŅA NOSŪTĪTA ATPAKAĻ SŪTĪTĀJAM kurš protams bvairs neatbild uz manām e-asta vēstulēm jo cik es saprotu viņš uzrādījis ebay dokumentus par paciņas nosūtīšanu un tagad ar naudu kABATĀ UN OBJEKTĪVU PADUSĒ DZĪVO VESELS! cik es saprotu man nav cita ceļa kā tikai rakstīt ebay administrācijai lai viņi mēģina kautko sabīdīt...UN TAS VISSS LATVIJAS PASTA DARBINIEKU NOLAIDĪBAS DĒĻ UN PATS LABĀKAIS IR KA ES ARĪ NEVARU PAR VIŅU PAKALPOJUMIEM IET SŪDZĒTIES JO VIŅI APGALVOS KA UZAICINĀJUMUS IR NOSŪTĪJUŠI SAVUKĀRT ES TEIKŠU KA NEESMU TOS SAŅĒMIS-BŪTĪBĀ NEKAS ŠAJĀ SITUĀCIJĀ NAV PIERĀDĀMS...

Man naak ar FEDEX - veicis saka ka vajadzeetu buut manaas rokaas, laikam pašam jaazin kad vinja ir paasta nodaljaaa - jo tie laukji, kas tur straadaa ir tik bezatbildiigi un neieintereseeti, lai vareetu atsuutiit pazinjojumu, lai varu savaakt savu preci...

Nemaz nerunaajot par laikrakstiem, kas principaa ir jaapiegaadaa no riita, nevis naaakamaas dienas riitaa, kad zinjas jau ir redzeetas pa LNT...

Kameer nevienam nebljauj virsuu un nedod pa suukni tikmeer visiem pie vienas vietas. LATVIJAS PASTS!
Publicēts: 09.05.08 09:17 labots
 citēt
Paga a pričom tut Latvijas Pasts? cilvēki, padomājiet citā leņķī. Ja paziņojums tika izsūtīts, bet adresāts to nav saņēmis, tad visdrīzāk, ka pārdevējs vai nu tīšam, vai nu netīšam ir norādījis nepareizo adresi, līdz ar to, paziņojumu varēja saņemt arī kāds pircēja kaimiņš un LP šajā gadījumā nebūtu vainīgs. Varbūt LP taisa tos paziņojumu dublikātus, varbūt ir iespēja pārbaudīt?
Publicēts: 10.05.08 15:47
 citēt
ERi aizej uz savu pasta nodaļu un laipni, bet nopietni saku laipni pajautā, lai parāda kad un uz kādu adresi ir nosūtīts uzaicinājums uz tavu vārdu. Viņiem ir dati. Ja uzaicinājums ir bijis nosūtīts pareizi, tad pasauc priekšnieci/ku un paprasi, kas jādara, lai uzrakstītu sūdzību par aizdomām un pastnieku, kurš nav atnesis uzaicinājumu vai pasts tādu nav izsniecis. Cik atceros, jāraksta iesniegums. Tad pastā notiks iekšēja izmaklēšana. Vēl var tautas balsi sazvanīt, ja viņi atsakās kādus datus dot vai iesniegumu pieņemt.
ja pārdevējs neatbild, tad tik un tā vari rakstīt gan paypal, ebay, tas nekas ka termiņi garām. Sūdzības nepatīk nevienam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):