briedis:Vari pateikt, KUR tieši ir tā starpība? ..rezultātā?
Pēc savas pieredzes varu teikt ka kvalitātē ir atšķirība. Līdz šim man bija Konica Minolta un atšķirības ar 400d uzņemtu tādu pašu foto tieši kvalitātē ir pamanāmas. Bet protams - ne tas vienmēr ir svarīgi. Galvenais ir iemācīties "pamanīt kadru". Un ar tādu fotoaparātu, kā Briedim, to vislabāk iemācīties
chiepst:starpiiba ir. es konkreti tagat nesauksu kas un kaa. Protams, mans aparaats arii ir labs, bet tomeer nesaliidzinaami.
kaut vai objektiivu mainiisana, un lielaaka bilde dod lielaakas crop iespeejas, piemeeram, jo nenoliegsu, ka savas bildes paarkadreeju datoraa. Kaa jau teicu ir veel daudz dazaadu iemeslu.
protams, tehniskaas kvalitaates zinjaa. Bet ja nemaak iekadreet, tur pat 3ais marks neliidzees
Ierosinu administrācijai un lietotājiem Tevi izvirzīt īpašai specbalvai - emmm, viņa varētu saukties šitā "Par bloga attīrīšanu no mazpikselisma" vēlams piešķirt pirms vēsturiskā e-destrukcijas akta
Katavu maati PALIGA PALIGA , budams slinks uz smagu daiktu staipisjan ka darba MARK IIn daudzas "Fanmodeles" pa wikendiem knipseju ar 300.D ziepi kam 6milj ,pilnigi nezini ko taga pasakt JASAUC BUSS ERAZETAJS viss kritu grutsirdiba:face-surprise::face-surprise:
Nedrūzmējieties lūdzu te blogā nabadzīgie 6 mpix pasažieri, laiks izkāpt, neredzet vai, ka te cita svaru kategorija ? PS tiešām nesaprotu,kur skatās administrācija ???!!!! Esmu dzirdējis NETICAMAS baumas par to, ka te esot lietotāji pat ar VĒL mazāku mpix ciparu !!!kādi laiki pienākuši, ne blogā vairs nevari būt drošs no tādiem