forum.gif
profils
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / profils
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.08 22:49
 citēt
chiepst:es nevaru izdzeest savu profilu :D

tur nav atteela ar burtinjiem, kurus ierakstiit ailiitee

Tas čats tevi sabeigs. I-atkarībai ir milzu spēks. Log off!!!!
Publicēts: 04.05.08 03:50
 citēt
a kaapeec jaadzeesh? :)
Publicēts: 04.05.08 11:01
 citēt
chiepst:tamdelj , kad buus ko paraadiit, tad arii buusu seit. Pagaidaam man nav te ko iisti dariit :face-wink:

bet tas toch nav iemesls dzeesties!
Iespeeja "sekot liidzi modei" un iemaaciities kko jaunu :) vismaz no fotoskolaam..
Publicēts: 04.05.08 11:35
 citēt
chiepst:a varbuut kaadreiz, man buus labaaks aparaats, tad jaa.

Nu kaa taa var teikt - APARĀTS TAK NAV NOTEICOŠAIS!
Es vispār bildēju ar 24ls vērtu aparātu :)
Publicēts: 04.05.08 11:57
 citēt
Ko pikselji dod? TO ka tu vari izdrukaat bildi nedaudz lielaaku? Un tas veicina izaugsmi ??

Cilveeki nezin ko vinji girb/un/vai domā, ka labāks aparāts ir labākas bildes... diemžēl tā nav...
Publicēts: 04.05.08 12:03 labots
 citēt
briedis:Ko pikselji dod? TO ka tu vari izdrukaat bildi nedaudz lielaaku? Un tas veicina izaugsmi ??

Cilveeki nezin ko vinji girb/un/vai domā, ka labāks aparāts ir labākas bildes... diemžēl tā nav...

Nu bet moš beibei nostrādā pikseļu Placebo efekts un ar 12 pikseļu verķi rokās, šis bliezīs šedevrus, kā negudrs ?:):face-wink:
Publicēts: 04.05.08 13:01 labots
 citēt
Vari pateikt, KUR tieši ir tā starpība? :) ..rezultātā?
Publicēts: 04.05.08 13:09
 citēt
briedis:Vari pateikt, KUR tieši ir tā starpība? :) ..rezultātā?

Pēc savas pieredzes varu teikt ka kvalitātē ir atšķirība. Līdz šim man bija Konica Minolta un atšķirības ar 400d uzņemtu tādu pašu foto tieši kvalitātē ir pamanāmas.
Bet protams - ne tas vienmēr ir svarīgi. Galvenais ir iemācīties "pamanīt kadru". Un ar tādu fotoaparātu, kā Briedim, to vislabāk iemācīties :)
Publicēts: 04.05.08 13:32
 citēt
chiepst:starpiiba ir. es konkreti tagat nesauksu kas un kaa. Protams, mans aparaats arii ir labs, bet tomeer nesaliidzinaami.

kaut vai objektiivu mainiisana, un lielaaka bilde dod lielaakas crop iespeejas, piemeeram, jo nenoliegsu, ka savas bildes paarkadreeju datoraa. Kaa jau teicu ir veel daudz dazaadu iemeslu.

protams, tehniskaas kvalitaates zinjaa. Bet ja nemaak iekadreet, tur pat 3ais marks neliidzees :)
Publicēts: 04.05.08 13:40
 citēt
p0k3!
Publicēts: 04.05.08 16:58 labots
 citēt
:face-smile:Ierosinu administrācijai un lietotājiem Tevi izvirzīt īpašai specbalvai - emmm, viņa varētu saukties šitā "Par bloga attīrīšanu no mazpikselisma" :face-grin: vēlams piešķirt pirms vēsturiskā e-destrukcijas akta:face-grin::face-kiss:
Publicēts: 04.05.08 19:35
 citēt
man arī 6mpix, ko lai daru???
A drīkst nedzēsties?
Publicēts: 04.05.08 19:50
 citēt
Droperidol:man arī 6mpix, ko lai daru???

Sh.... ausmas.... tikko atcereejos, ka man arii...
Publicēts: 04.05.08 23:38
 citēt
Katavu maati PALIGA PALIGA , budams slinks uz smagu daiktu staipisjan ka darba MARK IIn daudzas "Fanmodeles" pa wikendiem knipseju ar 300.D ziepi kam 6milj ,pilnigi nezini ko taga pasakt JASAUC BUSS ERAZETAJS viss kritu grutsirdiba:):):face-crying::face-crying::face-crying::face-glasses::face-glasses::face-glasses::face-surprise::face-surprise::face-wink::face-wink:
Publicēts: 05.05.08 01:04 labots
 citēt
Nedrūzmējieties lūdzu te blogā nabadzīgie 6 mpix pasažieri, laiks izkāpt, neredzet vai, ka te cita svaru kategorija ?:D PS tiešām nesaprotu,kur skatās administrācija ???!!!! Esmu dzirdējis NETICAMAS baumas par to, ka te esot lietotāji pat ar VĒL mazāku mpix ciparu !!!:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:kādi laiki pienākuši, ne blogā vairs nevari būt drošs no tādiem :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.05.08 10:00
 citēt
haha
es vispar focheju ar olympus :)

nu katram uznak kad nekadas labas bildes nav. tados brizhos palasi tepat forumu un uznaks iedvesma :D
Publicēts: 05.05.08 13:41
 citēt
Shausmas kas par sviestu! Tad jau tie kam piemeeram ir 30D ar 8pix jaagatavojas tuvaako meeneshu laikaa pashnaaviibai, jo tak 8pix arii buus par maz!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):