ProShow Gold laikam vienigais kura razojumus bez problemam lasa jebkurs DVD speletajs , par Adobe premiere nepiekritisju tur vaig gala softu kurss perfekti nokonverte uz jebkuram HOME DVD lasitajam saprotamu ierakstu. Viena lieta ir spelet uz Datora utt pavisam cita uz JEBKURA DVD speletaja.
Es lietoju adobe lightroom, var skatīties slaidus un pieskaņot klāt mūziku.. Par ierakstīšanu iekš dvd gan nezinu vai tas ir iespējams - neesmu mēģinājis
Lunis, DVDPhotoMaker praktiski tāds pats kā ProShow, un no visiem šeit pārskaitītiems softiem tikai šie divi ir konkrēti domāti DVDVideo SlideShow taisīšanai no sākuma līdz beigām vienā softā. Premiere taisīt slide show būtu diezgan jocīga izvēle un lieka laika tērēšana. Xplode un ParticleIllusion vispār efektu meikotāj progrāmmas ar alfa kanāliem. Premiere+Particle+AfterEffects ir spēks bet video veidošanai nevis slideshow. Ja runa iet tikai par slidewshow uz datora tad gan programmu skaits pieaugs vairāku desmit reižu. Normāli lieto 3D Album ar daudziem template , bet tāpat tā domāta īsiem video gabaliem.
Akcentēju uz tekstu augstāk - DVDVideo. Slideshow var arī uztaisīt palaižot video record iekš SnagIt un viewerī skatoties fotogrāfijas. "Tekstam ir domātas texteditor tipa programmas , bet ja ar galvu nav kārtībā tad var to darīt arī ar photoshop" Un ja nav vajadzīgs DVDVideo tad es arī uzrakstīju ka programmu daudzums būs ļoti liels . Un JĀ šijā gadījumā tas var būt gan Video gan Ne Video formātā un ne video uz datora pat labākā kvalitātē būs.
NilsS:Daži cilvēki ir apveltīti ar tik dīvainām vēlmēm, ka vēlās sakompilēt montāžas efektus tādus kā vēlās, tur kur vēlās un pat kopā ar mūziku vēl.......
valterux:priekš kam jasarežģi dzīve, cik ta to bilžu var but kompi lai slaidšovu uztaisitu, man labi ja kadas 100 bildes ir daudzu gadu garuma savakušas , bet cik saprotu ka cilvēki gadās ar īašām vajadzībām kuriem to simtiem un tukstošiem un tās ik pa reizei parskata.
Varbūt kāds paziņa atbrauca no smuka ceļojuma, iedeva bildītes apstrādāt un pēc tam vēlās tās bildītes tikpat smuki paskatīties ? Tāda varianta nav ?
valterux, nu a kāda Tev daļa, priekškam viņš vai šis dara to vai šito?! Cilvēks pajautāja, tātad viņam VAJAG un Tev nevaik visur līst ar savu "a kapēc" tikai tāpēc, ka īsti nav ko darīt...
valterux:kapec manam paziņam jadod bildes lai es viņam apstradaju, protams ja viņš p[ar to maksa ta ja, bet citadak nav jēgas, a slaidšova pietiek tas kas standarta windowa jav ir iemontets
ja datorā stāv videorediģēšanas programma - nekādu problēbu veidot slaidšovu - pie kam ir neskaitāmās manipulēšanas iespējas gan ar pārejām gan atsevišķu foto apskates ilgumu, gan kombinēšanu ar video, titriem, mūziku un skaņas efektiem u.t.t un tā joprojām. Un gala rezultātu iespējams izvadīt sev vēlamajā formātā - gan webam gan CPU, gan DVD plejerim. Es izmantoju pinnacle studio.