forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.08 19:22
 citēt
runa iet par softboxu kuraa baazh iekshaa bildeejamo priekshmetu ne lampu - bez taa nu nekaadi nevar - var protams sho balto kasti taisiit pats
Publicēts: 06.05.08 19:28
 citēt
Bāc... tas taču viegli uztaisāms max. 10min laikā.

1.) sameklējam lielo kartona kaste
2.) griežam ārā "logus" no visiem sāniem, aizlīmējām ar a4/a3 lapām
3.) nopērkam jaudīgas 250W parastās spuldzes, vai halogēna
4.) spīdinam kur vajag
Publicēts: 06.05.08 19:34 labots
 citēt
Kartona kasti sagriez, bet ne pavisam, lai varētu salocīt. vēlāk nofiksēt ar taisnstūriem... izmaksas vispār minimālas.
katrā ziņā - lēti, labi, universāli - nepastāv. Katrai lietai (kompenei) savs pielietojums - ārā puķēm ir spec vieglie softbokši/kastes, twin-zibenes un t.t. tas viss prasa $ un telpu ;)

Tavā bildē ir parastie softbokši, pēc bildes nosaukuma uzreiz var noprast, ka runa iet par 400W
Publicēts: 06.05.08 20:08
 citēt
nu gan sarežģījāt... balts fons zipene greiztos EV +1 un visa māksla... fočē gan raw, lai ar WB pēc tam vieglāk tikt galā...
Publicēts: 06.05.08 20:33
 citēt
a par "palodzi" padomaa! ja ir aara apgsimojums pietiekami daudz, un veel zibene griestos - varbuut tieshaam arii neko vairaka ne vajaga? viss jau jaaskataas peec apstaakljiem. tikpat lab piegaismot mazos prikeshmetus var ar parastajaam galda lampaam (man patiik taas, kuraam skruuvejas ekonomiskaas lampas - nesakarst un gaisma lielaaka)
Publicēts: 06.05.08 21:03
 citēt
Es gan te ne pa temu, bet nav padargi tai mdfoto?
Es sev divas 150W blices ar labaku GN, stativiem, softboxu, zontikiem, leto triggeri un somu par 160 Eiro ar piegadi no ebay panjemu.
Publicēts: 06.05.08 21:11
 citēt
valterux:ebay ir lielako ties lietots, un nav ne kadas garantijas...

Nu kas tad tas par muljkibam? Esmu pietiekami tur naudas atstajis, nekadu sudzibu nav. Un garantija ari ir.
Publicēts: 06.05.08 22:45
 citēt
Maris:runa iet par softboxu kuraa baazh iekshaa bildeejamo priekshmetu...
karroče par telti.
Publicēts: 07.05.08 22:31
 citēt
spirit: šķiet, vārds ''ārpusštata'' tik pat skaidrs kā jautājums pirmajā komentā?:face-wink:

atceramies, ka par zaparožeca cenu mersedesu nenopirksi:face-devil-grin:
Publicēts: 09.05.08 23:04
 citēt
bro-tip:spirit: šķiet, vārds ''ārpusštata'' tik pat skaidrs kā jautājums pirmajā komentā?:face-wink:

atceramies, ka par zaparožeca cenu mersedesu nenopirksi:face-devil-grin:

laps... bet spirit, atceries, ka ar zaporožesu grāvī var iebraukt tāpat, kā ar mersi, tikai sāpēs daudz reizes mazāk (naudas ziņā).
Publicēts: 26.05.08 11:03
 citēt
spirit:nu man ir doma nopirkt dārza prožektoru 20ls + kādu mazāku lampu ar matēto spuldzi + max 20ls.
nē, vairāk par 50ls es vēl neesmu gatava atdot, kad uz šo te mazo priekšmetu bildēšanas nopelnīšu, tad varbūt.
es vienīgi nezinu par to āra prožektoru, tas dzeltenais mani neuztrauc, es nezinu kādu to stiprumu man vajag to W. nezinu piemēram ar atstarotāju nebūs labi?

+ ar vienu softboxu nepietiktu, šoreiz nav nekāda māksla

Vainu vairākus prožektorus vai vairākas parastās galda lampas. Prožektors ir daudz, daudz spožāks par lampām, līdz ar to, tā lampa klāt pie prožektora neko nedos. Bet ar pāris parastām galda lampām (w 100) mierīgi var iztikt. Lampu veikalos par kādiem 7,-Ls gabalā var nopirkt stiprināmās galda lampas. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):