Bāc... tas taču viegli uztaisāms max. 10min laikā.
1.) sameklējam lielo kartona kaste 2.) griežam ārā "logus" no visiem sāniem, aizlīmējām ar a4/a3 lapām 3.) nopērkam jaudīgas 250W parastās spuldzes, vai halogēna 4.) spīdinam kur vajag
Kartona kasti sagriez, bet ne pavisam, lai varētu salocīt. vēlāk nofiksēt ar taisnstūriem... izmaksas vispār minimālas. katrā ziņā - lēti, labi, universāli - nepastāv. Katrai lietai (kompenei) savs pielietojums - ārā puķēm ir spec vieglie softbokši/kastes, twin-zibenes un t.t. tas viss prasa $ un telpu
Tavā bildē ir parastie softbokši, pēc bildes nosaukuma uzreiz var noprast, ka runa iet par 400W
a par "palodzi" padomaa! ja ir aara apgsimojums pietiekami daudz, un veel zibene griestos - varbuut tieshaam arii neko vairaka ne vajaga? viss jau jaaskataas peec apstaakljiem. tikpat lab piegaismot mazos prikeshmetus var ar parastajaam galda lampaam (man patiik taas, kuraam skruuvejas ekonomiskaas lampas - nesakarst un gaisma lielaaka)
Es gan te ne pa temu, bet nav padargi tai mdfoto? Es sev divas 150W blices ar labaku GN, stativiem, softboxu, zontikiem, leto triggeri un somu par 160 Eiro ar piegadi no ebay panjemu.
spirit:nu man ir doma nopirkt dārza prožektoru 20ls + kādu mazāku lampu ar matēto spuldzi + max 20ls. nē, vairāk par 50ls es vēl neesmu gatava atdot, kad uz šo te mazo priekšmetu bildēšanas nopelnīšu, tad varbūt. es vienīgi nezinu par to āra prožektoru, tas dzeltenais mani neuztrauc, es nezinu kādu to stiprumu man vajag to W. nezinu piemēram ar atstarotāju nebūs labi?
+ ar vienu softboxu nepietiktu, šoreiz nav nekāda māksla
Vainu vairākus prožektorus vai vairākas parastās galda lampas. Prožektors ir daudz, daudz spožāks par lampām, līdz ar to, tā lampa klāt pie prožektora neko nedos. Bet ar pāris parastām galda lampām (w 100) mierīgi var iztikt. Lampu veikalos par kādiem 7,-Ls gabalā var nopirkt stiprināmās galda lampas.