Taa kaa fotonomaa taadas lietas nav - vai kads nevar iziireet objektiivu prieksh Sony - veelams 17 - 70 (vai taml) ar f2.8? Vajag shovakar un riitvakar.
Eltons, nu negribu es visus prichendaaljus mainiit un atteikties no sony objektiiviem, jo man joprojaam ir Minoltas filmeniece! Bet pirkt visu prieksh canon - taa kaa par saaliitu, ja tas ir tikai hobijs ;-)
Dansiga- nestaipies kā jauna meita , ja jau Eltons tev piesola dajebko no Canon, ņem ko tev dod: 1. objektīvu, 2. labāko body un 3. protams arī pašu Eltonu kā fotogrāfu.
Eltons, ekkkk ...... parkapu saviem principiem paari un shovakar bildeeju ar kanonu ;-(((( UldisS, Tu saki?;-) bet man shoreiz Eltons kaa fotografs galiigi nedereeja ;-ppp;-))))
Khh, khhh... Kurica ņe pķica, Poļša ņe zagraņica... Valteruxa textam pārskrienot ar acīm, nevilšus izlasīju pēdējos vārdos: SONY NAV FOTOKAMERA, LAI IEKAROTU PASAULI... Poēzija, paņimāješ...
valterux, tikai cilveeki ar shauru redzes loku shaadi noliedz tehniku, ko pats nelieto .... shaadi tu tikai grimsti manaas aciis arvien zemaak un zemaak .... driiz buus taa, ka es tevi neredzeeshu, jo man jau nu buus slinkums noliekties, lai taadu subjektu saskatiit;-pppp
valterux, es fototehniku peerku par savu naudu, atshkjiriibaa no tevis un ar foto nepelnu naudu .... shodien fotografeeju ar 40 D ... Nu un? Nu nav nekaadas drausmiigi krasas atshkjiriibas - jaa displejs lielaaks, kraasas gan paaraak koshas .... un starp citu ... kaapec tu kanonus sauc peec cipariem, bet alfu tikai par alfu? alfai arii ir - 100, 700, 350 ..... vai atshkjriibu zini? Es daudzus aparaatus esmu ne tikai panjeemusi rokaa, bet arii fotografeejusi ... Un beidz vienreiz jaukt dazhaadus liimenjus, ja? Paldies, ka uzskaati , ka esmu dargaa gala tehnikas veerta ;-ppp BET .... ljoti labas bildes var uztaisiit arii ar ziepiiti, ja apzinaas taa iespeejas un nemeegjina no taa izspiest neiespeejamo .... Un beidz vienreiz lieliities ar fototehnikas paarzinaashanu ... mani shaubas maac, ka tas tieshaam taa ir - vairaak izskataas pec meetaashanaas ar vardiem bez jel kaada seguma!;-ppp
Nu un kaads sakaras MAN ar to? un kaapec MAN jaaperk dargais gals? Ai kaa Tev gribaas palieliities ... OK - saaksim lieliities, cik kursh meenesii pelna?;-pppp;-)
Vai tiešām pasaule brūk un jūk, ka ar 700ls nevar izdzīvot!!! Ja man būtu ar tādu naudu jādzīvo, tad vēsā mierā izdzīvotu un joprojām spētu fotolietas pirkt. Nu nav viss tik dārgs palicis. Uzņēmumam nomaksāt 200-300ls par auto izdevuimiem mēnesī ir sīkums, jo ir tak atlaides un PVN nemaksāšanas utt, neskaitīm to pie 700ls ok. SAnāk ka atliektiem galiem jādzīvo. JA nevari atļauties kredītus, tad neņem tik dārgus. Kaitina cilvēki, kas visu sagrābajas un tad čīks un īd, ka lūk kredītu daudz un daudz jāmaksā, benzīns dārgs utt. Visam var atrast risinājumu, jo tās nav pirmās nepieciešamības preces, ir sabiedriskais tranports, kas ar katru dienu kļūst labāks ir velo un moto.
ļoti daudzi nepelna pat 500 un 400ls mēnesī, bet dzīvo labi un jūtas laimīgi. Summā nav nozīmes, bet gan cilvēkā un attieksmē pret dzīvi.
paldies - bet man par dziivoshanu, naudas pelniishanu un dziives baudiishanu padomi absoluuti nav vajadzigi ... aatraak es tevi varetu pamaaciit, ka Tu emocionaali nestabilaa buutne ;-) Arii domaashana un uzskati Tev mainaas atkariibaa no emocionaalaa staavoklja ;-p;-) Runaa Tu vienu par foto, savaas bildees raadi pilniigi preteeju - to ko pati vardos noliedz ... Ko tad no tadas personas es varu maaciities?;-ppp
valterux, bet to jau es saku - cik kritiska esi pret citiem, tik absoluuti bezkritiska esi pret sevi ;-ppp Tapec jau es raxtiiju, ka man viss ir skaidrs, kas Tu par fruktu un man Tu esi tikai neliela izklaide;-p;-)
Un starp citu, valterux, arii savaa firmaa ir strikti jaanodala firmas nauda un personiigo teerinju nauda (ko varetu saukt par algu). Ja smelsi no viena katla - aatri vien izputeesi ;-pppp Peec Taviem komentariem spriezhot, Tu nedali, ja runaa par firmas izdevumiem kaa par saveejiem..... bet nekas - arii peec bankrota var izkaarpiities, bet ar nosaciijumu ja ir galva uz pleciem ;-ppp
hm, kaut kā nekur nebiju dzirdējis par 12 tk. Nez kā tad audi, vw un nemaz nerunājot par dārgajiem brendiem iegādāties. Varbūt runa iet par IU, tad, iespējams, ka tā ir, jo pagaidām to lauciņu nepārzinu.
+dansiga par to naudas atdalīšanu.
Bet nu ne par to ir tēma. Agrāk "jaunībā" es arī biju kritisks pret brendu lietām, ar laiku prāts apskaidrojās.
nu es uzskatu ka katram cilvēkam ir tiesības izteikt savu viedokli un visiem tas ir jauzklausa lai ari kādas muļķības tas cilvēks gvelztu, bet tomēr ir izņēmums-valterux viņam/viņai muti aizbāzt tiešām derētu
+ luchik - Hameleon, ar ko tad tev patīk. Pašam vien jātērē nauda uz Sony, lūk mums pārējiem, iespējams, ir patīkami, ka Sonystiem tik dauz naudas jāizliekt, bet tas jau nav nekāds rādītājs.
man tiešām nav iebildumu pret valterux, lai jau viņa raksta, ir interesanti palasīties. Vienīgi šī pārspīlētā viena brenda slavēšana un citu nolikšana man nepatīk, bet tā kaite drīz pariet, visiem viņu nākas izslimot.
sākumā bija pēc tam krāniņa garums sāka augt dēļ savas cenas, ne jau par velti cilvēks izvēlas dārgāko auto, lai pazīmēties... Tagad es varu nopirkt gandrīz divus kenonus.
special for valterux: vakar fotografeju ar 350to canonu ..... nu zini .... fotografeeju un klusibaa visu laiku bubinaaju - pacietu tikai taapec, ka tam bija labaaks objektiivs ... brrrrrr
valterux:bet protams, es piemeram nevaru fotografēt ar ziepi vai kaut kadu mazu plasmasīgu spoguleni, nu nepatīk, kad paņemu rokā kaut vai 30D jav pavisam citadak bet vel labak ko nopietnaku.
valterux:bet protams, es piemeram nevaru fotografēt ar ziepi vai kaut kadu mazu plasmasīgu spoguleni, nu nepatīk, kad paņemu rokā kaut vai 30D jav pavisam citadak bet vel labak ko nopietnaku.
Tad jau vari priecāties, ka visi tā nedomā. Jo ja ļaudis pēkšņi ziepju vietā katrs iepirktu pa Markam - ar fotobiznesu būtu cauri