Kops ir palaista jauna versija, esmu konstatejis, ka blogs pats ik pa bridim mani izmet ara no portala, tapat, ja uz kadam 2-4 minutem neko bloga nedaru, atkal japarlogojas par jaunu, tas drusku kaitina.
met ārā regulāri nu ir jau jādod laiks, lai visi gļuki tiktu novērsti bet pamazām pacietība zūd un lieki tērēt laiku, vērojot saita lēno darbību, arī negribas. ceru uz to labāko - ka lielai daļai pietiks pacietības adminiem - veiksmi darbā
Bet man patīk, ka bieži met laukā...pie manis tomēr apgrozās daudz blogeri un ja paliks patstāvīgi (neizmests) liksies, ka esmu noklonējies pamatīgi Pirtuku vakaros ap 20 ieiet blogā no viena datora, un pienākot citam jaf stāv uzraksts Autorizējies. Superīgi. Arī rakstot komentu iemāca Ctrl+C (V), jo pie komandas pievienot esi izsviests un zaudē visu ierakstīto. Jā mīli, pacietīsi (liekas tautas gudrība)
Droperidol -> Vai tev pirms šī paziņojuma bija tā, ka parādīja, ka neviena bilde nav galerijā?
Nē, neko tādu nerādfīja ne reizi.
Toties tikko, kamēr rakstīju šo atbildi, atkal izmeta ar šādu tekstu:
Kļūdiņa... Autorizējies! A user identifier was not supplied. You do not have permission to add comments to discussions. You cannot take part in the discussions because you are not signed in.
mešana ārā turpinās tas notiek, kā vakar pārliecinājos, arī no cita kompja, ar citu savienojumu izmet gan kādu laiku neesot saitā (tas varbūt arī ir normāli, tikai gribētos zināt, cik tad tas maksimālais prombūtnes laiks ir paredzēts), gan aktīvi darbojoties (piemēram, apskatot bildes. pacietība gan ir laba lieta