HAIDUKA pirtiņas jestrais tematiskais vakars par godu Metropoles vārdadienas svētkiem un atgriešanās no Kanādas, kā arī treknā punkta pielikšana šai sezonai.
Otradien 13.o5. 2008.g. no plkst 18.00 līdz ... ooo, jā, beidzot beigu kulminācija nav zināma! Cik var, tik stiepj!
Dalibas maksa 3 Ls...uzrādot studenta apliecību 5 Ls (inflācija)
Pasākuma mērķis ir: 1. Piedzīvot līdz šim Haiduka pirtiņa nepiedzīvoto - tematisko ballīti. 2. Protams, iepazīšanās savā starpā, kas nenoliedzami beidzas ar kopīgu glāzes saskandināšanu 3. Atskats un nākotnes plānu pieminēšana, tiks atlikta uz citu reizi 4. Barības un dažāda šķidruma uzņemšana 5. Pičiņu pačiņu bariņā pirtiņā 6. Viena kārtīga fotosesija, gan kopā, gan atsevišķi, gan mazajās telpās, gan visādos pakšos
Līdzi: 1. groziņš ar ņamu ņamu 2. pāris drinkiņi 3. Foto aparāti 4. labs garastāvoklis
LŪGTUMS PIETEIKTIES PASĀKUMAM LĪDZ ŠĪS NEDĒĻAS SESTDIENAS VAKARAM, LAI SVĒTDIEN PA DIENU VAR VISIEM, KAS PIETEIKUŠIES, IZSŪTĪT PRIVĀTI INFO PAR TO, KĀDS IR TAS TEMATISKO VAKARA DRESS-KODS Būs jāpavandās pa humpalām Piesakās piesakās VISI gribētāji! --- INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never, zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
visi jautājumi par un ap vakara programmu pie SL un viņas nozīmētajām personām.
Ja kādam, kas piesakās ir jubileja...jādara zināma
bambucha:nu man pagajushaja reize bija attaisnojums - manas varda dienas sviniibas
kārtējā Ogres melumiglaspūšana
Publicēts: 29.04.08 17:09 Jonatans
Mees ar bambuchu jau celjaa dodamies.. Taa ka peec stundas buusim! Jonatans
Redziet, ja Jūs domajat,ka kādu esat izāzējuši (trīs reizes pēc kārtas), tad atbilde ir viennozīmīga...man ir bez emocijām, esat vai neesat, bet tauta līksmoja, par vienu no jums, ka neesat
bambucha:a cik reizes notiks sezonas nosleguma pasakumi?
jāmācās lasīt!!! HAIDUKA pirtiņas jestrais tematiskais vakars par godu Metropoles dzimšanas svētkiem un atgriešanās no Kanādas... . Ir cilvēki sirsmnigi, un jauki, kurus pirtiņā ciena un gaida, un pēc viņu lūguma tiek sarīkota.
bambucha:a cik reizes notiks sezonas nosleguma pasakumi?
jāmācās lasīt!!! HAIDUKA pirtiņas jestrais tematiskais vakars par godu Metropoles dzimšanas svētkiem un atgriešanās no Kanādas... . Ir cilvēki sirsmnigi, un jauki, kurus pirtiņā ciena un gaida, un pēc viņu lūguma tiek sarīkota.
pa celjam uz pirti tiku nozagta un aizvesta varada dienas celojumaa
2 iepriekshejas reizes biju uz jautajuma zimes jo otrdienas vakaros stradaaju...ja jau kadam tik ljoti riebjos turpmak varu shos pasakumus vispar nepamekleet , lai Jums veicas !
Haiduks:
bambucha:nu man pagajushaja reize bija attaisnojums - manas varda dienas sviniibas
Redziet, ja Jūs domajat,ka kādu esat izāzējuši (trīs reizes pēc kārtas), tad atbilde ir viennozīmīga...man ir bez emocijām, esat vai neesat, bet tauta līksmoja, par vienu no jums, ka neesat
bambucha:pa celjam uz pirti tiku nozagta un aizvesta varada dienas celojumaa
2 iepriekshejas reizes biju uz jautajuma zimes jo otrdienas vakaros stradaaju...ja jau kadam tik ljoti riebjos turpmak varu shos pasakumus vispar nepamekleet , lai Jums veicas !
Haiduks:
...sory, šoreiz tā neesi TU.
Jonatāns ... , bet tā ir cita tēma,un ne man spriest.
Ik Iztraucējot šo nesakarību, gribu tomēr visiem atgādināt, lai izlasa pašu pirmo tekstu - IR izmaiņas, kur arī viss IR rakstīts. Izņemot to, kāds tieši būs tas tematiskais vakars, jo to paziņos 7dien visiem kas pieteikušies PRIVĀTI.