Es ceru, visi izlasīja pašu pirmo augšējo tekstu (visu!!!) un ir lietas kursā, kas gaidāms un kas būs jādara ;D Atrunas nedrīkstēs būt :P lai izdotos tiešām interesants un no citām reizēm atšķirīgs vakars!
SL:Es ceru, visi izlasīja pašu pirmo augšējo tekstu (visu!!!) un ir lietas kursā, kas gaidāms un kas būs jādara ;D Atrunas nedrīkstēs būt :P lai izdotos tiešām interesants un no citām reizēm atšķirīgs vakars!
nu tur jau gan nav sevišķi izsmeļoša un krasi atšķirīga info no citām reizēm... tik vien kā tas, ka tematiskā būšot...
Neesi slinka iekopē veco sarakstu un pieraksti klāt. Tad , kuri man rakstīs es ierakstu un tu savā ieraksti. Tas nekas ka divi- pa laikam apvienosim. Netā būšu ilgu laiku reti.
Neesi slinka iekopē veco sarakstu un pieraksti klāt. Tad , kuri man rakstīs es ierakstu un tu savā ieraksti. Tas nekas ka divi- pa laikam apvienosim. Netā būšu ilgu laiku reti.
Nus, šodien līdz vakaram vēl iespēja pieteikties un kas pieteiksies, tam rītdien tiks izsūtīts info par to, kādi tad tērpi jāgādā priekš tā tematiskā vakara
Ceru, ka neviens nav aizmirst Tātad, šiem cilv. šodienas laikā tiks nosūtīts vai nu te vai iekš draugiem, vai savādākā veidā tematiskā vakara dresskods
Haiduk, visiem izsūtīju, izņemot Līva, Laima, Morcha, Klusa Marionete, Kristīne, jo manā draugu lokā nav. Klusai Marionetei nosūtīju ziņu te, bet pārējiem nezinu kur un kā. Palūgšu Tev nosūtīt to ziņu, ko nosūtīju Tev draugos šiem cilvēkiem
SL:Haiduk, visiem izsūtīju, izņemot Līva, Laima, Morcha, Klusa Marionete, Kristīne, jo manā draugu lokā nav. Klusai Marionetei nosūtīju ziņu te, bet pārējiem nezinu kur un kā. Palūgšu Tev nosūtīt to ziņu, ko nosūtīju Tev draugos šiem cilvēkiem
nu vareeji jau papuuleeties man arii te ieksh fotobloga nosuutiit...
TAa man lika pateikt. MAn par to labaak nejautaat, bet nu joks ir taads, ka ir sajuuta, ka es pats riit nebuushu speejiigs, jo laikam esmu kaut ko sakjeeris. Vienu pamatiigu gripuli.
man pietiktu ar 200 gramiem lai es buutu galiigi miiksts. PAliek arvien sliktaak. Nu, skatiishos kaa riit buus un tad jau maniis vai buushu vai nee, bet nu ljoti jau gribeetos. Domaaju, ka shii buus viena no feinaakajaam...
uljens, Tev jau nav gripas simptomi, Tu vari dzert alu, bet Dambim jādzer viskijs (vai šņabis)! ) par daudzumu neko neminēju. ja saki, ka 200 g, tad lai iet!
Dambis:man pietiktu ar 200 gramiem lai es buutu galiigi miiksts. PAliek arvien sliktaak. Nu, skatiishos kaa riit buus un tad jau maniis vai buushu vai nee, bet nu ljoti jau gribeetos. Domaaju, ka shii buus viena no feinaakajaam...
nu ja taa tad Nimesil Dr. Jānis garantee :face-monkey:
Dambis:TAa man lika pateikt. MAn par to labaak nejautaat, bet nu joks ir taads, ka ir sajuuta, ka es pats riit nebuushu speejiigs, jo laikam esmu kaut ko sakjeeris. Vienu pamatiigu gripuli.
Dambis:TAa man lika pateikt. MAn par to labaak nejautaat, bet nu joks ir taads, ka ir sajuuta, ka es pats riit nebuushu speejiigs, jo laikam esmu kaut ko sakjeeris.
He, he, ja esi ko saķēris vēlams ārsta spravku paķert līdzi. un dāvaniņas jubilāriem