alvils:man nav matu želejas... bet krekls biksēs gan jau derēs. es uzprasīju Andai, ko man vilkt, lai izskatītos kā jefiņš, viņa atbildēja: "to, ko parasti!"
tu kļūdies!!! tie kas neatnāca varbūt ir LABIE!!! Vai mums jautrības trūka- netruka, vai kavāmies- nekavāmies, vai skaļi viens otru lamājām- nelamājām, komplimentus teicām... kas zin, kas zin, kā būtu, ja būtu ... bet SL tu paliec pirts :face-angel: ierindā.
Sezona noslēgta tika pa SMUKO. Metrapole dalījās iespaidos par Islandi un Kanādu (hokeju arī). Uljena stāsts ar vizuālo par bērnību bija pasakains. SL saglabā savu vietu arī uz jauno sezonu. Millers31 liekās jaunu video būs uzbūvējis. Glazers- tas par ko tu rakstīji ir nolikts un kad sanāk, ienāc pakaļ.
Vienīgi man paliek žēl pirtsnīdējus, tagag līdz rudenim viņiem nebūs ko rastīt droši vien viss bars metīsies kam citam virsū
Nu prieks,ka jums gāja jautri tā es biju uz pirti kura bija domāta kā pēdējā,man varētu piedod,šo mazo darbaholisma vakaru.... strādāju un domāju,cik jums tur forši nu nekas,darbus visamz sadarīju un tikšu uz pelles pirti
alvils, zini, ka apriebjas lasīt tos zinošos dirsējus, īstos latviešua, kriem pašiem ir vai naf, ka tik otram naf un kaut kā saķēzīt štelli. Ne reizi naf bijuši bet tik gudri, ka vai bail. Ignorēt un klusēt ir piekrišana tiem !
Haiduks:alvils, zini, ka apriebjas lasīt tos zinošos dirsējus, īstos latviešua, kriem pašiem ir vai naf, ka tik otram naf un kaut kā saķēzīt štelli. Ne reizi naf bijuši bet tik gudri, ka vai bail. Ignorēt un klusēt ir piekrišana tiem !
Nezinu, man šķiet, ka klusēšana ir attieksmes "suņi rej, bet karavāna iet tālāk" parādīšana. Jo tā jau arī tas ir, un tā tam būtu jābut, vai ne tā?
Haiduks:alvils, zini, ka apriebjas lasīt tos zinošos dirsējus, īstos latviešua, kriem pašiem ir vai naf, ka tik otram naf un kaut kā saķēzīt štelli. Ne reizi naf bijuši bet tik gudri, ka vai bail. Ignorēt un klusēt ir piekrišana tiem !
Nezinu, man šķiet, ka klusēšana ir attieksmes "suņi rej, bet karavāna iet tālāk" parādīšana. Jo tā jau arī tas ir, un tā tam būtu jābut, vai ne tā?
Tikko viņi jūt, ka nesaņem pretspēku, tā sāk tēlot varoņus... kad saņem pelnīto, izdzēšās, un ar citu niku lien atpakaļ
Lai arii ko cilveeks dariitu vienmeer varees atrast kaadu, kam tas nepatiks. Tas ir vnk viens no sociaalajiem likumiem no kura neaizmukt. Why worry then?
aivislisovskis:Lai arii ko cilveeks dariitu vienmeer varees atrast kaadu, kam tas nepatiks. Tas ir vnk viens no sociaalajiem likumiem no kura neaizmukt. Why worry then?