MrKey:Mēs skolas laikā šitādiem rezultātu izrēķinājām galvā uzreiz pēc uzdevuma izlasīšanas.
MrKey:
zo:
MrKey:Mēs skolas laikā šitādiem rezultātu izrēķinājām galvā uzreiz pēc uzdevuma izlasīšanas.
Domāju, ka daudzi no skolēniem šito norautu greizi...
Es pats sākumā kļūdījos (nepiegāju nopietni šim uzdevumam) ... lai arī pamatskolā un visusskolā braukāju uz matemātikas olimpiādēm... Rīgas rajonā pat esmu bijis pirmais...
elsoprano:nu ne vienmēr, full_clip, ne viennmēr! es jau neko nesaku, bet kautkā nemanīju, ka Tu būtu aktīvi mēģinājis piedalīties šīs lietas apskaidrošanā...
vai tad es teicu ka vienmēr? protams, ka ir izņēmumi
Tā upē ir vienkārša izstenībā, pateikt varu kā, bet nu izdomāt ir iespējams>
sakumā policis ar noziedznieku kopā, tad viņš viens pats atpakaļ, paķer sīko puiku, tad pats savāc noziedznieku aizbrauc uz 1. krastu, tad otru puiku paņem tēvs un dodas pāri, tad viņš viens pats atbrauc atpakaļ, savāc māti, pārbrauc pāri, tad māte aizbrauc atkal atpakaļ pie meitām, tad pāri pārbrauc policis ar arestantu, un tēvs atkal aizbrauc pie mātes ar meitām, savāc māti, aizbrauc uz 2. krastu, tad māte brauc pie savām meitām, savāc vienu, aizbrauc pie pārējiem, tad uz plosta kāpj policis ar arestantu, policis otrā krastā atstāj arestantu, savāc meiteni un pārved pāri, tad aizbrauc un savāc atkal arestantu... Tas arī viss - elementāri!