Ir ir jau dabonams Skati filmā labie, i japānietes vai ķīnietes - viss viens
i Lepnums un aizspriedumi ir laba, a Kazanova - ja vienkārši gribas kaut ko skatīties.
es te vilku vilku to Kazanovu ( tjip 3 CD ) a kad atnaaca, tad izraadijaas, ka anglju TV filma 3 seerijaas Reeciigi, bet taa filma bija uztaisiita apbriinojami labi Ja shitaadu laistu uz lielaa ekraana, tad vajadzeetu dot kaadu oskareli 8)
tapec ir tik gruuti sanjemties skatiities filmu, pat labu, zinaamu, salieliitu, baidoties pakaast 2 stundas laika pilnigam shitam, izmest sho laiku no dziives ...
yee .. noskatiijos Crash .. iespaidiiigi. Iesaku KATRAM redzeet sho maakslas darbu. Filma par dziivi, cilveekiem, visa veida attieciibaam un ... par to ka dievinjsh nav mazais beerns
yee .. noskatiijos Crash .. iespaidiiigi. Iesaku KATRAM redzeet sho maakslas darbu. Filma par dziivi, cilveekiem, visa veida attieciibaam un ... par to ka dievinjsh nav mazais beerns
gaidam, kad bus forum cinemas, tipa sola uz marta beigam sakt radit!!
vot salagas ..
ieksh DC jau DVD kvalitaatee dabonams
nu un kur Tu to dvd kvalitati skatisies? uz monitora? telljuka? labam kino vajag lielu kraanu un labu skanju, pilnam baudijumam 8)
vot salagas ..
ieksh DC jau DVD kvalitaatee dabonams
nu un kur Tu to dvd kvalitati skatisies? uz monitora? telljuka? labam kino vajag lielu kraanu un labu skanju, pilnam baudijumam 8)
shiis filmas jeegas uztvershanai ( vismaz man ) nebija nepiecieshams lielais ekraans. Man pat taa zaale un paareejie apkaart neljautu to baudiit tik intiimi un personiski