forum.gif
Kurā veikalā iekš LV iegādājaties savu foto tehniku?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kurā veikalā iekš LV iegādājaties savu foto tehniku?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.08 00:21
 citēt
Kurā veikalā iekš LV iegādājaties savu foto tehniku? Nezinu vai gluži pareizajā vietā esmu ierakstījis šo jautajumu, bet uz doto bīrīdi šis jautājums man ir ļoti aktuāls...
Pārsvarā visu savu foto tehniku biju iepiris caur ebay, bet tagad vēlos pirkt Sigmas objektīvu, kuru būtu vēlams pārbaudīt pirms pirkšanas..
Varbūt varat iemest kādu linku vai adreesi...
Paldies.
Publicēts: 09.05.08 08:22
 citēt
[url=www.salidzini.lv

ja]www.salidzini.lv

ja[/url] nopietni, labākais serviss/cena bija dažādām mantām dažāda. nupat izmantoju Metaleks, Fotopreces, Fotoveikals.
Publicēts: 09.05.08 08:36
 citēt
Kaapeec:www.salidzini.lv

ja nopietni, labākais serviss/cena bija dažādām mantām dažāda. nupat izmantoju Metaleks, Fotopreces, Fotoveikals.

Vo šamajam veikalam es arī biju pievērsis uzmanību, domāju, moš vēl kāds labāks Latvijā ir..
Publicēts: 09.05.08 09:34
 citēt
fotopreces kuras esmu piricis LV [url=www.metaleks.lv]www.metaleks.lv[/url] cenas labas un serviss arī ok! :)
Publicēts: 09.05.08 10:41
 citēt
es ar ieksh metaleks ... ir gadiijies, ka nevienaa citaa veikalaa vajadziigas preces nav, bet metaleksam ir
Publicēts: 09.05.08 11:28
 citēt
Lv veikalu atšķirības..... ņem preci no LV vairumnieka, tirgo pelēko, vai melno...
par iepriekš nosaukto, metaleks draudzējas ar gnt, un tiem ar gnt noliktavu saslēgts...reāli ļoti labs pārbaudes veids cenai, jo, ja cena ir stipri zemāka, loģiski, ka tā nav pirkta caur LV vairumnieku. Te var debatēt ilgi, garantijas cenas attiecības....ir gadījies , ka kāds no neta bodes iepērk, a tā ievedusi caur usa, vai caur ebaju to pasju iepirkuši, nu tam nav nozīmes, un....otraja nedēlā, nobirst fotjikam slēdzis....LV var sataisīt, bet..ne pa garantiju....te viss atkarīgs no pārdevēja godprātības, jo katrs jau var sadrukāt super izskata garantijas talonus:))) par sigmu, to ved LV iekšā elkors vairumā... tā kā, čībo uz elkor muzeju, un prasi cik otiķu uz vietas, un sāc experimentēt... PS, sigmas stikli ok, pat exelent gadās, bet mehānika,af pakaļa, pēc gada var izmest, nu ok, pēc 2iem, remontu ņepodļežit. pirkt lietotu sigmu, kā pīpēt beņčikus:)
Publicēts: 09.05.08 15:13
 citēt
n_g:Daudz esi pats pēc gada izmetis? Vai tante teica, kas neatšķir +/- EV pogu no AF lock pogas?
Man nav gadījies ne 2, ne 3 gados, laikam neesmu nevīžīgs pret tehniku.

ok, ja godīgi, pirms gadiem 10it bija 1 sigma,pirmā, un pēdējā baigais mēsls bija, un tantes arī tā saka, ja tu par to, kam vārds ar G sākas domā:))
neviena palietota tokina, soligor, tamron, voigtlander, nav tik ļurcīgs kā sigma...
Publicēts: 09.05.08 15:18
 citēt
Neostore.lv
Publicēts: 09.05.08 21:53
 citēt
... es no Vertu kataloga, no slīpiem piekām ! par ~ 2500,- LVL !
Publicēts: 09.05.08 21:54
 citēt
... nu piedodiet, man tā gadījās ! :face-glasses:
Publicēts: 11.05.08 00:22
 citēt
Beidzot ari LV :) Super tehnika, nenozhelosi.

lomography.lv...
Publicēts: 11.05.08 04:39
 citēt
valterux:Canoncentrā Maskavas iela, tur ļoti laipni džeki strada:)

es ar peerku tai pashaa maskavas ielas Canon veikalaa, tiesa gan vinu Valmieras filialee
Publicēts: 21.05.08 12:03
 citēt
griezite:Beidzot ari LV :) Super tehnika, nenozhelosi.

http://lomography.lv/shop/

:)
Publicēts: 23.05.08 02:49
 citēt
LAtgaliite
Publicēts: 23.05.08 09:58
 citēt
andre:LAtgaliite

izdevīgi ne? :) turpat pie studijas..
Publicēts: 08.06.08 23:32
 citēt
euroshop.lv
Publicēts: 09.06.08 00:09
 citēt
andre : Ka kadreiz teica coms kas biezji pirka visju ko Latgalite un kuram mantas reizem nesa turpat uz ofisu " Dva Lata dam , NESITE TOĻĶO BEZ KROVI "
Publicēts: 09.06.08 10:15
 citēt
ak nē! nariki tagad pavilkušies arī uz fototehniku? tas nav labi... davai neatbalstam viņus (for our own safety), proti, nepērkam pa lēto - zagtus fotopiederumus?!
Publicēts: 09.06.08 23:17
 citēt
metaleks
maskavas iela
bfs
laptop
Publicēts: 10.06.08 18:56
 citēt
metaleks.lv
Publicēts: 11.06.08 19:01
 citēt
Lutums:Kurā veikalā iekš LV iegādājaties savu foto tehniku? Nezinu vai gluži pareizajā vietā esmu ierakstījis šo jautajumu, bet uz doto bīrīdi šis jautājums man ir ļoti aktuāls...
Pārsvarā visu savu foto tehniku biju iepiris caur ebay, bet tagad vēlos pirkt Sigmas objektīvu, kuru būtu vēlams pārbaudīt pirms pirkšanas..
Varbūt varat iemest kādu linku vai adreesi...
Paldies.

maximā vai supernetto - tur vienmeer viss pa leeto.
Publicēts: 14.06.08 18:15
 citēt
"Rīgas" pagrabā, kad vēl bija, Lāčplēša ielas komakā, no rokas, Capital.
Publicēts: 14.06.08 18:36
 citēt
[url=www.laptop.lv,]www.laptop.lv,[/url] [url=www.fotopreces.lv]www.fotopreces.lv[/url]
Publicēts: 20.06.08 09:55
 citēt
[url=www.kurpirkt.lv]www.kurpirkt.lv[/url] skatos ko piedāvā, kādi piegādes noteikumi (Liepāja). Pārsvarā ir lētāk kā veikalos (ar visu piegādi)
Publicēts: 20.06.08 23:57
 citēt
[url=www.xnet.lv,]www.xnet.lv,[/url] [url=www.tera.lv]www.tera.lv[/url]
Publicēts: 21.06.08 00:01
 citēt
alvils:ak nē! nariki tagad pavilkušies arī uz fototehniku? tas nav labi... davai neatbalstam viņus (for our own safety), proti, nepērkam pa lēto - zagtus fotopiederumus?!

Varbūt labāk tieši otrādāk - kādu gadiņu visi kopistiski intensīvi atbalstam un tad domāju, vēl ilgi visiem būs skaidrs, kāpēc tādas lietas nevajag atbalstīt. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):