forum.gif
Par foto printeriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Par foto printeriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.08 10:19
 citēt
Vai kāds varētu padalīties ar info par fotoprinteriem, kas notiek tajā tirgū, vai atmaksājās iegādāties( te domāju nevis printētās bildes 10x15 cenu, bet gan kvalitāti) Kādias firmas un ar kādiem tehn. parametriem rekomendētu izvēlēties, (ar iespēju PRINTĒŠANAI formātam A4) jo cenu piedāvājums IR NO 40.00 LVL un uz augšu..... Paldies par atsaucību :)
Publicēts: 09.05.08 10:39
 citēt
Galvenais - jo vairaak kraasu kasetes, jo labaak (lasiiju kaut kur, ka jau ir p rineteri ar 12 kraasaam) . Prineteeju uz Canon (gan A3) - man patiik, bet leets prieks tas nav. Esot labi sublimaacijas printeri, bet tos es esmu atradusi tiaki vai nu 10x15 vai arii jau lielos ploterus...
Publicēts: 09.05.08 11:09 labots
 citēt
Neiesaku pirkt, jo baigi dārgi sanāks vienas bildes pašizmaksa !
Rīgā ir daudz vietas , kur pietiekoši labi izprintē...(daudz lētāk)
Publicēts: 09.05.08 11:41
 citēt
īsumā.... ar visādiem printeriem jau gadiem ņemos, un.... ja par izdrukas cenu, Lēti!!! jālieto ir ciss, un tad izdrukas cena sāk priecēt! tā, krāsaina bilde...vajadzīgas 4as krāsas, bet bik pa īsu, nav tas, tad 5as, 2i melnie, tad vēl papildus gaišais zilais, purpurs, jau tintes paliek vairāk, bet....pievērs uzmanību, ko tas printeris spēj izdrukāt dpi....un....jaunais modelītis ar 5ām krāsām, pārsitīs vecāku ar 8ām pēc kvalitātes...ja par markām, tirgū bez izmaiņām, epsons rulē...
Publicēts: 09.05.08 14:40
 citēt
Puuu, i kuri ir tie jaunie modeliishi ar 5 kraasaam?;-)
Publicēts: 09.05.08 14:55
 citēt
ok,ok epsonim ir 6, 8 krāsas parsvarā, man pašam tagad ir canons ip4500,A3 nav nepieciešams, tam 5as krāsas un ciss klat, ja parēķina uz izmaksu tintei, tad 1a tinte oriģinālā maksā ap 7ls, ar ciss 1a kasete ap 20 saņiem:)
Publicēts: 09.05.08 15:09
 citēt
Nu es jau uzskatu, ka drukashana pashorciigi atmaksajaas saakot no A3 ...
Publicēts: 09.05.08 15:49
 citēt
Paldies par atsaucību, pagaidām esmu iebraucis tajā, ka jo vairāk krāsas jo krāsas pustoņu vairāk, to ka tiek ietekts EPSON, vai Canon, tad savukārt interesē pieejamo fotopapīru sortiments mūsu tirgū, vai Canon printerim ļoti būtiski izmantot Canon papīru un HP printerim HP papīru :)
Publicēts: 09.05.08 16:02
 citēt
dansiga:Nu es jau uzskatu, ka drukashana pashorciigi atmaksajaas saakot no A3 ...

A tu zini, cik krāsas aizies uz 1 A3 bildi? Labi, ja ziemas skats, kur pārsvarā baltais :)
Publicēts: 09.05.08 16:04
 citēt
tirgus ir pilns ar fotopeiperiem.... sakot no oem, līdz pilnīgam noname... visu izšķir kvalitāte kadu tu gribi redzēt... katrs razotājs savu papīru ir piedzinis savām vajadzībam, un printerī piedāvati tiek gatavi krāsu profili, tadam šādam savam papīram...izmantojot citu, būs jataisa jauns profils, jo krāsas atšķirsies... esmu meģinajis visādus foreksus, laimondus, fuji, utt, un, āķis jau ir tur, ka oem papīrs lielajos iepakojumos nebūtiski cenu ziņā atšķiras no kreisiem ražotājiem. iesaku , ja uzsēdies uz viena nosaukuma papīra, tad neko nemaini, i nebūs galvassāpes. un vēl, neba jau canons, hp, un epsons paši ražo papīru, tas tiek pasūtīts kur lētāk, kur labāk...canons savā laikā skopuma pēc kaut ko pat krievijā sūtīja...epsons tāpat... tad canons attapās, jo papīrs bija ārprātā sliktas kvalites, putekļains, un...kur tagad taisa, hvz...jo tam kas rakstīts uz iepakojama, neticēt:)
Publicēts: 09.05.08 16:14
 citēt
vilis, es ZINU, cik kraasas aiziet ;-))))) taapec arii zuskatu ka drukaat maajas ir verts tikai bildes, ko nu gribaas piedziit pilniigi un galiigi peec savas gaumes liidz pat peedeejam pustonim :-)
Nupat lietoju canon printerim (gan 9000tajam) ilford pearl papiiru - nebija ne vainas!
Publicēts: 09.05.08 16:32
 citēt
Nesen nopirku Epson R2400 lietotu. Ir labs tikai tagad ir doma par ciss iepirkšanu.

Arī ak34 (par ciss nezinu) un andre (ar ciss) lieto R2400.
Publicēts: 09.05.08 18:32
 citēt
Man Canon pixmas patīk - pašam mājās vēl vecā Pixma IP3000, bet drukā feini, un bez baltajām malām. Ir speciāls plauktiņš CD apdrukai (printable). Krāsas visas maināmas atsevišķi. Tagad laikam tās vietā ir Pixma 4500. Žēl, ka lielākais izmērs A4.
Publicēts: 09.05.08 19:37
 citēt
vēlreiz, vai vērts tērēties, ja pats nemāki kalibrēt(gan moni, gan printeri utt.) , neiesaku.
Publicēts: 09.05.08 19:59
 citēt
x79:vēlreiz, vai vērts tērēties, ja pats nemāki kalibrēt(gan moni, gan printeri utt.) , neiesaku.

Nezkapēc man uz savas vecās pixmas bildes nav ne par matu sliktākas kā no dažādiem fotolabiem. Lietoju gan tikai oriģinālās Canon tintes un papīru. Izmaksas gan lielākas nekā fotolabos, bet toties rezultāts uzreiz gatavs, un pie kam, konfidencialitāte garantēta :)
Publicēts: 09.05.08 23:44
 citēt
+vilis007
Publicēts: 12.05.08 01:45
 citēt
Publicēts: 12.05.08 08:18 labots
 citēt
Kur latvijā var nopirk Ciss, es tikai ārzemju veikalos un ebay atradu.
Publicēts: 12.05.08 17:53 labots
 citēt
Man pat majas ir EPSON R220 pilnig pietiek Kontrolem un DVD apdrukai:) Kantori jau daudzu minetais R2400. Nupatas kads kantoris pasakuma pieteicas ar SAVU PRINTERI kas bija CANON MP610 esot "Kruts Foto printeris" ar vismaz kautkadam 5-7 krasamOh nju pilniga kaka , tik nevienmerigu drukas kvalitati nav gadijies pieredzet pat uz 10x15 labi ka biju noteicis NO MANIM FAILI un drukajiet pasji Sjie ar nemas no VIENA kadra 6 izdrukas 10x15 divu vienadu nebija:):) Mes ja ko vaig UZ SITIENA izmantojam siko sublimacijas Canon Selphy CP740 Photo ko liekas pa kadiem ~60Ls nopirku Brisele lidostas Tax free bodite visiem sjis patik tapec pac pie ta tieku baaaig reti.
Publicēts: 14.05.08 20:05
 citēt
Esmu par Canon foto sublimācijas printeriem. Pats lietoju Canon Selphy ES1. Pērkot lielo papīra un krāsas paku(100gb), vienas 10X15 fotogrāfijas cena ir 15-17 sant. Tas ir atkarīgs no tā, kur pērk papīra un krāsas komplektus.
Publicēts: 14.05.08 22:22
 citēt
Pie Seplhy kvalitātes grūti piesieties, pat pētot ar lupu. Bet diemžēl izmērs tikai 10x15. Ne visiem gadījumiem tas der.
Publicēts: 14.05.08 22:25
 citēt
vilis007:Pie Seplhy kvalitātes grūti piesieties, pat pētot ar lupu. Bet diemžēl izmērs tikai 10x15. Ne visiem gadījumiem tas der.

Jā, diemžēl....:face-sad:
Publicēts: 15.05.08 00:42
 citēt
Man dabā ir Canon Pixma i4200 (laikam tāds bija nosaukums) ... vienā vārdā - kaka. Nevienmērīgas krāsas, printēt māk tikai uz canon papīra...
Publicēts: 15.05.08 22:21
 citēt
REZ:Man dabā ir Canon Pixma i4200 (laikam tāds bija nosaukums) ... vienā vārdā - kaka. Nevienmērīgas krāsas, printēt māk tikai uz canon papīra...

A tu galviņas pirms drukāšanas tīrīji? Tinteniekiem pēc ilgākas dīkstāves ir tāds niķis, ka sprauslas aizkalst. Tad bilde strīpaina. Nedēļā vismaz viena bilde jāizdrukā.
Publicēts: 16.05.08 10:05
 citēt
Es pat gribētu teikt, ka ja jau ir parādījušas sakalšanas pazīmes(tinteniekam), tad fotogrāfijas labāk nedrukāt, jo nekas labs nav gaidāms. Tā tas ir - reizi nedēļā printerim ir jāpastrādā.
Publicēts: 16.05.08 13:09
 citēt
Marix:Tā tas ir - reizi nedēļā printerim ir jāpastrādā.
... ja nelieto oriģinālās tintes.
Es lietoju tikai oriģinālās (ir nelāga pieredze ar kreisajām tintēm un nokautu drukas galvu) un man var kaur pusgadu stāvēt nelietots.
Publicēts: 16.05.08 13:19
 citēt
Es arī lietoju oriģinālās tintes. Es šaubos, vai ar pašpildītajām vispār var izprintēt normālu foto... Kaut gan - ir jau arī pieticīgi cilvēki... :)
Publicēts: 22.05.08 09:20
 citēt
vai kraasu laser printeri galiigi neder foto izdrukai? vieniigais pieejamais a4+ formaatam ir kraasu lasers, leeti jau arii, bet nu... kraasas kaa kurai bildei, un to to ne to...
Publicēts: 22.05.08 16:47
 citēt
waldis:vai kraasu laser printeri galiigi neder foto izdrukai? vieniigais pieejamais a4+ formaatam ir kraasu lasers, leeti jau arii, bet nu... kraasas kaa kurai bildei, un to to ne to...

Kamēr jauni un pareizi kalibrēti, tie, kas maksā virs 5k Ls, vēl tīri labi izskatās. Bet ar laiku krāsas aiziet tūtā, parādās svītras. No tālienes gan vēl var skatīties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):