forum.gif
Canon EOS 5D Digital SLR Camera 24-105 IS USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 5D Digital SLR Camera 24-105 IS USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.08 13:09 labots
 citēt
vēlos iegādāties kameru Canon 5d.... Kādi plusi un mīnusi ir konkrētajai kamerai (praksē) un kādas rekomendācijas!!!! Un varbūt arī kāds ir saskāries ar kameru sūtīšanu no ASV Ebay??? ceru uz atsauksmi un lielais paldies!!! :face-wink:
Publicēts: 09.05.08 13:20
 citēt
Forša kamera, man ĻOTI patīk.
Publicēts: 09.05.08 13:28
 citēt
ja tu vispār uzdod šādu jautājumu es domāju, ka tev nav viņa vajadzīga! :) nopērc 40d un būs foršāk!
Publicēts: 09.05.08 13:29
 citēt
atceries,ka šitai kamerai slikti stikli nav klāt liekami :)
Publicēts: 09.05.08 13:46
 citēt
Billy es jau uzdodu jautājumu par to kā kamera strādā "PRAKSĒ"?? par to kā un kur bildēt es pats tikšu galā!!! bet paldies par ieteikumu- 40d arī nav slikts (esmu bildējis)
Publicēts: 09.05.08 14:15
 citēt
saproti atkarīgs ir no tā kas tev vajadzīgs. no tā ko tu bildēsi. Es uzskatu ka 5D ir studijas kamera. Bet nu jau diezgan vecs modelis un 40D nemaz tik ļoti neatpaliek. Vienīgais trumpis paliels ir FF, bet uzskatu ka pēc pārējiem parametriem 40D pat ļoti tur l'diz un daudzkur pārspēj! varbūt pagaidi līdz iznāks jaunais 5d?
Publicēts: 09.05.08 14:24
 citēt
nu,5D mark II noteikti būs arī cita cena... bet citādi,ainavām un portretiem kamera būs ļoti ok,sportam varbūt mazāk.
Publicēts: 09.05.08 14:42
 citēt
es skatījos ka ebay jau "sāk tirgot" 5d markII, droši vien k-kāds fufelis... un cenas bija tikai par 300$ lielākas kā parastam 5d.... paldies par padomiem........ tad jau laikam 40d būs jāpaņem..... un arī 40d nāk komplektā 3 (normālas) lēcas, par to pašu cenu par kādu 5d body
Publicēts: 09.05.08 14:45
 citēt
kurā vietā? iedod kādu linku..
Publicēts: 09.05.08 14:50
 citēt
ieej [url=www.ebay.com]www.ebay.com[/url] un searchā ieraksti nosaukumu
Publicēts: 09.05.08 14:53
 citēt
principā 5d ar 24-105 is USM "L" series lēcu var dabūt par 1100LVL
Publicēts: 09.05.08 14:55
 citēt
tas 24-105 nu nemaz i tik labs nav! :)
Publicēts: 09.05.08 14:55
 citēt
nezinu,man ar 5D mark II neko neizmeta,izņemt to pašu 1D(s)
Publicēts: 09.05.08 15:03
 citēt
nu es tik tā pierakstīju ko var dabūt... un "L" series ir profesionālās lēcas ... Latvijā par 620LS var dabūt
Publicēts: 09.05.08 15:03
 citēt
tur tajā ebay ir cītīgāk jāpameklē zem 5d....
Publicēts: 09.05.08 16:37
 citēt
Billy:saproti atkarīgs ir no tā kas tev vajadzīgs. no tā ko tu bildēsi. Es uzskatu ka 5D ir studijas kamera. Bet nu jau diezgan vecs modelis un 40D nemaz tik ļoti neatpaliek. Vienīgais trumpis paliels ir FF, bet uzskatu ka pēc pārējiem parametriem 40D pat ļoti tur l'diz un daudzkur pārspēj! varbūt pagaidi līdz iznāks jaunais 5d?

Blēņas. 40 D ir ātrāks, tā arī vienīgā priekšrocība.
Publicēts: 09.05.08 16:47 labots
 citēt
jaunā 9 punktu fokusa sisteema ar visiem crooss fokusa punktiem? un centra ar cross un diagonal sensoru? Live view? ātrums, uzlabotais diapazons( nav gan kā 5D tiesa, bet tomēr), DigicIII procesors? weather sealing bachu un cf durviim, ISO skatu mekleetaajaa un veel shaadi taadi siikumi kas tomeer uzlabo dziivi!
Publicēts: 09.05.08 16:55
 citēt
poga tikuntaa pasham jaspiezh :D
Publicēts: 09.05.08 16:56
 citēt
Live view?

Billy, šito baigi lieto?
Publicēts: 09.05.08 17:00
 citēt
zo:poga tikuntaa pasham jaspiezh :D

protams! ;D

VB:Live view?

Billy, šito baigi lieto?

Vēl nav man pašām 40D, bet pagaidām lietojot 350D jūtu ka būtu noderīgs! pēc nedēļas varēšu pateikt vai ir pielietojums liels! Be bildējot makro un kko nekustīgu ar MF parocīgs gan!
Publicēts: 09.05.08 17:08
 citēt
vot man gadu live view ir, laikam pa visu laiku vienreiz flokšus kkāda tējnīcā sanāca bildēt tā :) kaut man daudz uz MF sanāk, nekādu baigo pielietojumu tam vieweram neesmu atradis
Publicēts: 09.05.08 21:41
 citēt
skaidrs.. nu laiks rādīs redzēs! :) un ne jau live view ir tas svarīgākais!
Publicēts: 09.05.08 21:57
 citēt
Live view reāl lāb mant. Uz ūber makro kur asum jākruķ ar rok, ja vel ar astro bildēšan ņemas.. Tagad sav dzīv iedomates navaru bez live view.. :face-angel:
Publicēts: 10.05.08 01:50
 citēt
renos:es skatījos ka ebay jau "sāk tirgot" 5d markII, droši vien k-kāds fufelis... un cenas bija tikai par 300$ lielākas kā parastam 5d....

bet tas 5D aizstājējs arī maksās aptuveni kā D300, kas iznāk +/- 2000 $(tenkas savācos :) )
reāli, tas ir tieši tas, ko es gaidu - tas 5d mark II vai 7d - kā nu viņu tur sauks. vēl pēc izlaišanas kādu laiciņu nepirkšu, lai tad tauta parunā - izdevies modelis, vai nē. vēl jau it kā būšot tas Ds jaunajai 5d paaudzei :) tikai nekādi nevaru pārstrādāt - kapēc reportāžas kamera ir jāpalēnina ar + ~ 10 Mpx un kam viņi vispār ir vajadzīgi tāda tipa kamerām. :face-plain::face-glasses:
Publicēts: 10.05.08 12:30
 citēt
nu, tad iemet linku kur ir tas jaunais 5D aizstaajeejs. Naakoshais modelis
Publicēts: 10.05.08 14:19 labots
 citēt
Billy:jaunā 9 punktu fokusa sisteema ar visiem crooss fokusa punktiem? un centra ar cross un diagonal sensoru? Live view? ātrums, uzlabotais diapazons( nav gan kā 5D tiesa, bet tomēr), DigicIII procesors? weather sealing bachu un cf durviim, ISO skatu mekleetaajaa un veel shaadi taadi siikumi kas tomeer uzlabo dziivi!

Pēc šīs teorijas visiem 5 D lietotājiem vajadzētu apgreidoties uz 40 D :)
Publicēts: 10.05.08 21:39
 citēt
es taču to nesaku! ir 5D savi trumpji, ir arī 40D savi trumpji!
Publicēts: 12.05.08 09:37
 citēt
Billy:es taču to nesaku! ir 5D savi trumpji, ir arī 40D savi trumpji!

Neredzu viņus. Vienīgi - ātrāks un tas arī viss, bet cik bieži tad vajag tos n-tos kadrus sekundē. Galaproduktā, proti - bildē,40 D vienkārši nevar salīdzināt. Esmu bildējis vienu un to pašu pasākumu ar 30 D un ar 5 D, ar vienu optiku, vienos apstākļos un kad apskatīju rezultātu, man vairs nebija jādomā, kurš labāks. Var jau uzskatīt, protams, ka 40 D ir ļoti tālu noprogresējis, salīdzinājumā ar priekšteci un, teiksim 50 D jau iekabinās MARK III arī :) tās manas subjektīvās domas, par šo lietu, cik bieži tu Billy esi salīdzinājis 40 D un 5 D praksē, nevis testos un forumos ?
Publicēts: 12.05.08 10:19
 citēt
es runāju teorētiksi, no tā ko esmu redzējis citu testos.
Publicēts: 12.05.08 11:10
 citēt
Billy:es runāju teorētiksi, no tā ko esmu redzējis citu testos.

zrja :)
Publicēts: 12.05.08 11:33
 citēt
par 40D varu spriest praktiski, 5D tīri teoretiski no tā ko zinu un esmu dzirdējis, lasījis!

vot vajadzētu mums saskrieties kādreiz un uztaisīt salīdzinājumu! :D
Publicēts: 12.05.08 12:01 labots
 citēt
Billy:par 40D varu spriest praktiski, 5D tīri teoretiski no tā ko zinu un esmu dzirdējis, lasījis!

vot vajadzētu mums saskrieties kādreiz un uztaisīt salīdzinājumu! :D

Sarunāts. Kaut gan es esmu mazliet jau paspējis pabildēt ar 40 to......
Publicēts: 13.05.08 14:16
 citēt
5D mandomat viens no visnekvalitativakiem CANON izstradajumiem ar neadekvati auxstu cenu kuslajam iespejam. Kautgan kamerai jau kadi 3 gadi Gljuki un problemas razosjana tai ir joprojam PRAKTISKI nezinu nevienu sa modelja kameru kurai nebutu bijusjas lielakas vai mazakas tehniskas problemas izplatitaka ir AF problema ar dazjadiem stikliem. BUTIBA perkot sji kameru STIKLI JAPIEMEKLE konkretai kamerai. Neadekvatas iespejas par NEADEKVATI auxstu cenu. Ja ir velme sak no NULLES bet PILNU MATRICU pilnig noteikti izvele ir pa labu CANON EOS Ds MARK II . Canon 5.D nekad nav paticis un nepatik , pat nekad nav bijusi doma vinju iegadaties PIETIKA vinju palietot lai saprastu NEERTA un NEDROSJA kamera par neadekvati auxstu cenu. Domaju ka SOBRID ja gluzji vinju velas CENA ko maksat par vinju varetu but ~700Ls PAR JAUNU:)
Publicēts: 13.05.08 16:57
 citēt
Tiešām 5D tāda problēma ar tiem objektīviem? Laikam jau tāpēc te daži 5D fanu puiši tā par tiem objektīviem un front/back focusu satraucas. Ja godīgi, tad ir maz lietu, kam man nepietiktu ar 20D un tajās reizēs, kad nepietiek, tad ar 5D ar netiks daudz līdzēts vai pat būtu sliktāk. JA vajadzētu daudz Canona digitālos megapixeļus, tad toč labāk meklētu 1Ds Mark II vai pat III. Bet nu jēgas no tā maz, jo pilno matricu vajag lai būtu plati, bet tā optika Canonam platajā galā ir tāda kāda ir :(
Publicēts: 13.05.08 17:33
 citēt
5.D vecs modelis
Slikta, ljoti slikta puteklju aizsardziba.
Puteklji lien pat skatu mekleetaajaa
Bet principaa forshas bildes
Ar parastiem platlenkja objektiviem kroplojas malas
Publicēts: 14.05.08 09:09 labots
 citēt
Par sava 5D AF darbību nesūdzos, tā ir daudz labāka, kā iepriekšējam 30 D. Nekas nebija jāpiemeklē. Un ir gan ērta, gan droša. Man šī kamera pat ļoti patīk. Bet katrs lai spriež izejot no saviem kritērijiem/vēlmēm/pieredzes
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):