man te tāda šepte - filmeju video - apstradāju Afterā ķip izgriežu vajadzīgo, noregulēju krāsas, kontrastu u.t.t. - tiktāl viss klausa
bet nu maķ nevaru izkost kā saspiest failu, lai aizsūtītu pa epastu atrādīt - saspiežu uz 720x480, bet nevaru pielasīt kompresoru - te viņu desmitiem - kā ņem mpg4 vai sorensonu fails mikroskopisks, bet krāsas dod tikai 24bit un viss peleks, šausmīgs pat ja visi kvalitātes bīdītāji līdz augšai
a jebkurš jpg atkal taisa skaistus milzeņus - ķip 10sek gabalu zem 18Mb. neizdodas dabūt
man tie gabaliņi no 5-20sek. garumā - būtu jauki, ja varētu 5-10Mb. tādus ielikt
720x480 NTSC source? Spied divx vai xvid ar 700-800Kbit/s ja vajag vidēju kvalitāti. Vispār es afteri lietoju tikai efektiem un kad ar maskām jāstrādā, tur trekingu normāli uzlikt un keyingi labāk nekā premierā strādā. Graizīt un regulēt krāsas un pārējās lietas gan ērtāk premierā.
tiko spiedu premierā - paņēmu File/export/Adobe media encoder - samazināju uz 720x480, formāts QuickTime, Video codec Apple NTSC, krāsas 24bit. un faila izmērs 10 sekundēm 37Mb. ..........................................
apple ntsc vai pal vai vēl kādus 10 citus izmēģinātos nomainot uz sorensenu vai mpg4 daboku 200Kb. šausmoni
google Latvijā neuzrāda nevienu videoforumu - man šodien nekas neklausa...
jāpamēģina premierā krāsas un graizīšanu - vienkārši afters bij līdzīgāks šopam un visu bij viegli atrast... bet formātos, kodekos un kompresoros gan apjuku
Dr.Divx kruts vecis - paķēra HD failu un mok pailgāk, bet spiež tā, ka kvalitāte forša un lielumu ar var perfekti regulēt - tikai A. pēc interfeisa galīgi nav skaidrs pēc kādiem parametriem šis to dara (nekāda mācīšanās nesanāk) un B. logo stūrī un zaļais kanāls izejas failam dominē
1. No Afterefekt renderee DV AVI (PC) jeb Quicktime DV (MAC) 2. Ej premierii un tur caur to pashu Media Encoder kompresee uz: 2.1. Windows Media Wideo (PC) jeb Quicktime (MAC) izveelies parametrus abiem ap attiecigi PAL vai NTSC "download 512" jeb "1024" peec vajadziibas.
Maris:Dr.Divx kruts vecis - paķēra HD failu un mok pailgāk, bet spiež tā, ka kvalitāte forša un lielumu ar var perfekti regulēt - tikai A. pēc interfeisa galīgi nav skaidrs pēc kādiem parametriem šis to dara (nekāda mācīšanās nesanāk) un B. logo stūrī un zaļais kanāls izejas failam dominē
A. tas taa, galvenais, ka rezultaats ir B. Logo jau peec kaut kaadaam 10sek izdziest nu bet jebkuraa gadiijumaa chalis savu darbinju pieprot