nu sanāca ka mans sony ziepis nokļuva mazā brāļa rokās un mazais cilvēks nolēma ka vajag uzspiest tā kārtīgāk pa objektīvu un rezultātā tagad objektīvs ir iestrēdzis kad slēdz iekšā līdz galam neizbīdās un kad slēdz ārā iekšā ar neivelkas.Es jau visādi izmēģinājos vinju iekustināt bet nekā un tātad galvenais jautājums cik tāds remonts varētu maksāt un vai vispār ziepim tādu ir vērts taisīt?
nu jā...man tās izmaksas būtu sanākušas stipri lielakas...ap 90 Ls...tā paziņoja ka mati ceļās stāvus! nemaz nemēģināju remontēties,bet sametos kam bišku lielākam
Ir man minoltas ziepis, pirkts no rokas, bez garantijām. Pēc pāris gadu nesaudzīgas ekspluatācijas šis tomēr atņirdzās. Pirms izmest izdomāju aiznest līdz darbnicai, lai paskata, cik tad remonts varētu maksāt. Neviena papīrgala līdz nebija. Kad pēc laika zvanīju, teica, ka fočiks ir vācijā. Vēl pēc laika saņēmu īsziņu, ka varu saņemt aparātu. Te nu sākas neticamais- nebija jāmaksā ne santīma, bijusi beigta matrica, ražotājs atzinis savu vainu! Paldies SONY par biznesa stilu!
ozols:Ir man minoltas ziepis, pirkts no rokas, bez garantijām. Pēc pāris gadu nesaudzīgas ekspluatācijas šis tomēr atņirdzās. Pirms izmest izdomāju aiznest līdz darbnicai, lai paskata, cik tad remonts varētu maksāt. Neviena papīrgala līdz nebija. Kad pēc laika zvanīju, teica, ka fočiks ir vācijā. Vēl pēc laika saņēmu īsziņu, ka varu saņemt aparātu. Te nu sākas neticamais- nebija jāmaksā ne santīma, bijusi beigta matrica, ražotājs atzinis savu vainu! Paldies SONY par biznesa stilu!
elsoprano:nu jā...man tās izmaksas būtu sanākušas stipri lielakas...ap 90 Ls...tā paziņoja ka mati ceļās stāvus! nemaz nemēģināju remontēties,bet sametos kam bišku lielākam
es reiz canon ziepi zemee nometu un ari kkads errors ar objektivu notika. remonts izmaksaja 25ls un viss bija ok. vel gan izdomaju ka janoperk olympus spogulene.
matrixlv:man nokrita čoma ziepis tieshi uz objektiva ar iespruda bishki- palauzu atpakaļ un objektivs iega ja savaa vieta un viss veel joprojam stradaa!
kad uzzinaju ka remonts maksās ap latiem 60 tad ari ņēmu talkā brutālu spēku un ar varu iedzinu to objektivu vietā un tagad šis turpina tik pat labi strādāt
matrixlv:man nokrita čoma ziepis tieshi uz objektiva ar iespruda bishki- palauzu atpakaļ un objektivs iega ja savaa vieta un viss veel joprojam stradaa!
kad uzzinaju ka remonts maksās ap latiem 6o tad ari ņēmu talkā brutālu spēku un ar varu iedzinu to objektivu vietā un tagad šis turpina tik pat labi strādāt
Man tādas aizdomas, ka tu pats esi fotomeistars, kas ar tādiem ieteikumiem vēlas palielināt klientu pieplūdumu