forum.gif
mīļais ziepīts noplīsa!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / mīļais ziepīts noplīsa!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.08 21:43
 citēt
nu sanāca ka mans sony ziepis nokļuva mazā brāļa rokās un mazais cilvēks nolēma ka vajag uzspiest tā kārtīgāk pa objektīvu un rezultātā tagad objektīvs ir iestrēdzis kad slēdz iekšā līdz galam neizbīdās un kad slēdz ārā iekšā ar neivelkas.Es jau visādi izmēģinājos vinju iekustināt bet nekā un tātad galvenais jautājums cik tāds remonts varētu maksāt un vai vispār ziepim tādu ir vērts taisīt?
Publicēts: 12.05.08 21:45
 citēt
jānes uz remontu un lai šie paziņo par remonta izmaksām, pirms remontē. Kaut uz to olimpiju ness to sony pieņemšanas punktu. Pagrabstāvā.
Publicēts: 12.05.08 23:12
 citēt
seshdesmit lati!
Publicēts: 12.05.08 23:15
 citēt
mož īstais moments padomāt par spogulenes iepirkšanu!? :)
Publicēts: 13.05.08 02:02
 citēt
nu jā...man tās izmaksas būtu sanākušas stipri lielakas...ap 90 Ls...tā paziņoja :) ka mati ceļās stāvus!
nemaz nemēģināju remontēties,bet sametos kam bišku lielākam :)
Publicēts: 13.05.08 13:54
 citēt
nu vairāk par 50 ls es netaisos maksāt:face-grin:
Publicēts: 13.05.08 15:56
 citēt
Nu es nesu gadu atpakalj druzhkas ziepi labot - tad tas maxaaja 60 ls. Taa ka diez vai leetaak ir palicies pa gadu.

Taatad dorshi vari mest miskatsee, bet... varu pachuksteet - apruaajies ar cirsliiti pirms met miskastee
Publicēts: 14.05.08 08:49
 citēt
Aiznes gan līdz darbnicai. Es ar gribēju izmest, tomēr aiznesu. Tālāk varu nestāstīt, neticēsiet.
Publicēts: 14.05.08 09:39
 citēt
ozols:Aiznes gan līdz darbnicai. Es ar gribēju izmest, tomēr aiznesu. Tālāk varu nestāstīt, neticēsiet.

ticēsim. pastāsti! :)
Publicēts: 14.05.08 11:23
 citēt
tur ozols iepazinās ar savu otru pusīti - tagad foto vairs nav ne prātā - jānes misene u.t.t.

ok,ok es jau eju neklausaties
Publicēts: 14.05.08 11:34
 citēt
Ir man minoltas ziepis, pirkts no rokas, bez garantijām. Pēc pāris gadu nesaudzīgas ekspluatācijas šis tomēr atņirdzās. Pirms izmest izdomāju aiznest līdz darbnicai, lai paskata, cik tad remonts varētu maksāt. Neviena papīrgala līdz nebija. Kad pēc laika zvanīju, teica, ka fočiks ir vācijā. Vēl pēc laika saņēmu īsziņu, ka varu saņemt aparātu. Te nu sākas neticamais- nebija jāmaksā ne santīma, bijusi beigta matrica, ražotājs atzinis savu vainu! Paldies SONY par biznesa stilu!
Publicēts: 14.05.08 11:40
 citēt
ozols:Ir man minoltas ziepis, pirkts no rokas, bez garantijām. Pēc pāris gadu nesaudzīgas ekspluatācijas šis tomēr atņirdzās. Pirms izmest izdomāju aiznest līdz darbnicai, lai paskata, cik tad remonts varētu maksāt. Neviena papīrgala līdz nebija. Kad pēc laika zvanīju, teica, ka fočiks ir vācijā. Vēl pēc laika saņēmu īsziņu, ka varu saņemt aparātu. Te nu sākas neticamais- nebija jāmaksā ne santīma, bijusi beigta matrica, ražotājs atzinis savu vainu! Paldies SONY par biznesa stilu!

wow!
Publicēts: 14.05.08 12:45
 citēt
matrica ir matrica, bet iekjiileejies objektiivs maxaa darbniicaas ap 60 ls .... shitaa vaina ir ljoti daudziem ziepijiem.
Publicēts: 14.05.08 16:38
 citēt
man nokrita čoma ziepis tieshi uz objektiva ar iespruda bishki- palauzu atpakaļ un objektivs iega ja savaa vieta un viss veel joprojam stradaa! :D :D
Publicēts: 14.05.08 16:57
 citēt
elsoprano:nu jā...man tās izmaksas būtu sanākušas stipri lielakas...ap 90 Ls...tā paziņoja :) ka mati ceļās stāvus!
nemaz nemēģināju remontēties,bet sametos kam bišku lielākam :)

i pareizi dariji :)
Publicēts: 14.05.08 19:06
 citēt
es reiz canon ziepi zemee nometu un ari kkads errors ar objektivu notika. remonts izmaksaja 25ls un viss bija ok. vel gan izdomaju ka janoperk olympus spogulene.
Publicēts: 14.05.08 22:34 labots
 citēt
matrixlv:man nokrita čoma ziepis tieshi uz objektiva ar iespruda bishki- palauzu atpakaļ un objektivs iega ja savaa vieta un viss veel joprojam stradaa! :D :D

kad uzzinaju ka remonts maksās ap latiem 60 tad ari ņēmu talkā brutālu spēku un ar varu iedzinu to objektivu vietā un tagad šis turpina tik pat labi strādāt:face-grin:
Publicēts: 14.05.08 22:42
 citēt
Eidzii:
matrixlv:man nokrita čoma ziepis tieshi uz objektiva ar iespruda bishki- palauzu atpakaļ un objektivs iega ja savaa vieta un viss veel joprojam stradaa! :D :D

kad uzzinaju ka remonts maksās ap latiem 6o tad ari ņēmu talkā brutālu spēku un ar varu iedzinu to objektivu vietā un tagad šis turpina tik pat labi strādāt:face-grin:

Man tādas aizdomas, ka tu pats esi fotomeistars, kas ar tādiem ieteikumiem vēlas palielināt klientu pieplūdumu :)
Publicēts: 14.05.08 22:43
 citēt
būtu jau labi ja es būtu fotomeistars:face-smile:
Publicēts: 14.05.08 23:07
 citēt
njā...žēl tikai, ka ar ūdens radītajām problēmām nevar līdzīgi tikt galā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):