forum.gif
Fotosesija ar stilistu. Kam bijusi tāda pieredze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotosesija ar stilistu. Kam bijusi tāda pieredze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.08 13:36
 citēt
Interesē izmaksas, laiks ar ko jārēķinās, varbūt konkrēti vārdi un nummuri, ja ir. Būtu forši iztikt bez nekur nevedošām ārpustēmu nobīdēm, jautājumiem un spriedelējumiem.
Publicēts: 13.05.08 14:56
 citēt
Viss ir atkarīgs no tā ko grib. Laiki arī var būt ļoti dažādi- :D no nedēļas (sameklējot nepieciešamos , iecerētos rekvizītus) līdz 15 min (iedzerot kapiju un nedarot neko :D)
Bet cenas vislabāk izčekot ss.lv... ieliec sludināju ar diezgan precīzu aprakstu ko tev vajag... atver jaunu neta adresi...un pēc tam varēsi arī mums izstāstīt. :)
:) bet ja tā vienkāršojot, katra darbība pie modeles 30min-2st un ap 20Ls, komplektiņš 50 Ls un uz augšu. Bet ir ari izņēmumi.
Publicēts: 13.05.08 14:58
 citēt
Lunim prasi :D
Publicēts: 14.05.08 13:09
 citēt
+Za
ja gribi ekonomēt un to vari atļauties pie konkrētā darba - pameklē Mageles stilistos, tur tak daudz jaunu un talantīgu meiteņu
ja ne, tad prasi Lunim vai lučikam
Publicēts: 15.05.08 12:55
 citēt
nu ko, paldies visiem, kas atbildēja
Publicēts: 15.05.08 13:43
 citēt
es arii iesaku aiziet uz Mageles stilistu skolu - tur ljoti daudz talantiigu meitenju.. :)
Publicēts: 15.05.08 15:04 labots
 citēt
...vai es drīkstu glupi pajautāt- kas ir STILISTS

...es saprotu (sadalot sīki), ka nākošais aiz režisora, un zem stilista ir frizieris, vizāžists, tērpu meistars, rekvizītu meistars, gaismotājs, un pats par sevi cilvēks, kas nospiež pogu aparātam. (saprotams, ka daudzi tiek apvienoti vienā cilvēkā, jo šito baru grūti atmaksāt):face-smile:
Publicēts: 15.05.08 16:06
 citēt
ehhhhh, gandrīz jau iztikām bez beztēmas:face-crying:
Publicēts: 15.05.08 18:28
 citēt
NilsS, tā naf beztēma... bieži visādās vietās šos darboņus sauc dažādos vārdos.
Arī te , tu jautā stilists, valterux- vizāžists. Bet domājis biju nopietni
Publicēts: 15.05.08 19:22 labots
 citēt
Haiduks:NilsS, tā naf beztēma... bieži visādās vietās šos darboņus sauc dažādos vārdos.
Arī te , tu jautā stilists, valterux- vizāžists. Bet domājis biju nopietni

es nepareizi nodefinēju, man vajag vizāžistu - profesionālu grimma mākslinieku. Stilists, savukārt, rūpējās par kopējo tēlu. PS darboņi, tas skan tā mazliet nievājoši
Publicēts: 15.05.08 22:34
 citēt
:) , bet kā tu ieteiktu tik raibu publiku ar vienu vārdu nosaukt? Nopirkšu teicienu. :)
Ja tevi interesē tieši vizāžisti, un ne pārāk augsta līmeņa
tad te
www.fotoblog.lv...
boldā rakstītas 14:30
JAUKAS UN ATSAUCĪGAS.
Publicēts: 15.05.08 23:51 labots
 citēt
Haiduks::) , bet kā tu ieteiktu tik raibu publiku ar vienu vārdu nosaukt? Nopirkšu teicienu. :)
Ja tevi interesē tieši vizāžisti, un ne pārāk augsta līmeņa
tad te
www.fotoblog.lv...
boldā rakstītas 14:30
JAUKAS UN ATSAUCĪGAS.

tādi paši sava amata meiistari kā fotogrāfi, santehniķi un citi radošu profesiju pārstāvji :face-devil-grin:. Ja nemaldos, arī šīm cunftēm amatniecības kamerā ir iegūstams pavisam oficiāls meistara diploms :)
Publicēts: 16.05.08 10:04
 citēt
NilsS:Interesē izmaksas, laiks ar ko jārēķinās, varbūt konkrēti vārdi un nummuri, ja ir. Būtu forši iztikt bez nekur nevedošām ārpustēmu nobīdēm, jautājumiem un spriedelējumiem.

Cik esmu ņēmis tikk
adzhiite:es arii iesaku aiziet uz Mageles stilistu skolu - tur ljoti daudz talantiigu meitenju.. :)

Cik man ir bijusi saskare ar tām skolniecēm, vairumā gadījumu mālē visai švaki, neiesaku.
Publicēts: 16.05.08 10:22
 citēt
Portreti....
nevajag njemt pirmaa kursa skolnieciites... taas, kuras veido savus diplomdarbus - ar taam var pastraadaat... protams, citas straadaa labaak, citas ne tik labi...

kaa jau visur..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):