forum.gif
Dārgie foto?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dārgie foto?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.08 20:17
 citēt
Atradu šitādu te interneta veikalu.. vietējo :face-plain:
www.rozasapnis.lv...

ja godīgi varbūt es nenovērtēju.. bet 35-40Ls par tādām bildēm nav par sālītu? :face-surprise: (pie tam nez, nešķiet, ka tās būtu tik īpaši "foršas".. un to Jūras krastu es arī var tādu nofotografēt - un pa brīvu :) kādam vajag? :face-monkey:)
Publicēts: 13.05.08 20:18
 citēt
+ arī ziedu foto ir eeem.. tik pat graujoši :face-angel:
www.rozasapnis.lv...
Publicēts: 13.05.08 20:24 labots
 citēt
muah, bilžas nu labās :)
Varētu izpārdot visas blog bildes, katru par tādu naudu...
autors Pentax būtu biezākais - viņam visvairāk bilžu ;)
Publicēts: 13.05.08 20:30
 citēt
Ja godīgi, man tikko radās doma, kāpēc gan tiešām nevērt vaļā tādu pašu veikalu... nu tikai ar foto... :face-glasses:
iziet dārzā, samočīt bilžas un uz priekšu
Publicēts: 13.05.08 20:38
 citēt
Tā jau ir... brīžiem mēs vnk neredzam, ka nauda aizpeld gar degunu. Bet te redz - citi ņem un rīkojas un bāž kabatās lielo piķi ;)
Publicēts: 13.05.08 21:10
 citēt
Kā tad aizpeld? Liec stokos un pelni - cents pie centa un rubļis kabatā :)
Publicēts: 13.05.08 21:41
 citēt
nu paldies par kūkām 35ls par tādām bildēm noteikti nedotu :face-sad:
Publicēts: 13.05.08 21:47
 citēt
Eidzii:nu paldies par kūkām 35ls par tādām bildēm noteikti nedotu :face-sad:

Izlepuši-manas pa 150Ls gabalā tad jau ar neņems neviens..:face-crying:
Publicēts: 13.05.08 22:02
 citēt
Roland - tu arī puķes tā fotografē? :o
Publicēts: 13.05.08 22:22
 citēt
Elizabethe:Roland - tu arī puķes tā fotografē? :o

Dārgāk!!:face-grin:
Bet ja nopietni,nav jau māksla tirgot,vēl jau vajag arī pārdot!
Publicēts: 13.05.08 22:24
 citēt
Uzrādīt cenu vel nenozīmē, kā būs pieprasiujums... Bez "godīga" vārda zem bildes viņai ir graša vērtība. :face-wink:
Publicēts: 13.05.08 22:57
 citēt
Jo vairāk par bildi, tās autoru un visu ko citu var parunāt ar biznesa partneriem vai skaistām sievietēm pie šampanieša glāzes, jo lielāka tās vērtība. Pēc tam var domāt par cenu.
Publicēts: 14.05.08 08:33
 citēt
Alloxa:Uzrādīt cenu vel nenozīmē, kā būs pieprasiujums... Bez "godīga" vārda zem bildes viņai ir graša vērtība. :face-wink:

...un tieši to mums naf lemts uzzināt- vai ir pieprasījums. Bet varētu būt :) bet ļoti neliels. Naf aptvērtas visas tēmas . Citēju briedi:- Varētu izpārdot visas blog bildes, katru par tādu naudu...
autors Pentax būtu biezākais - viņam visvairāk bilžu ...un kāpēc gan nē!!! un nevis izpārdot visas bildes, bet kopijas.

Kādus tik mēslus nepērk un uz jubilejām nedāvina...piem. ofisā ir 25 darbinieki un atzīmē kopīgi jubilejas- jāizdomā regulāri 50 dāvanas gadā ko pirkt...paskatās ir bilde...uz priekšu!!! Daudzas lietas ir jāvērtē savādāk, nevis caur objektīva lēcu. Visi veikali ir pilni ar skaistos iepakojumos mēsliem, un mēs it kā hipnotizēti tos pērkam.
Publicēts: 14.05.08 10:24
 citēt
Bet šādas bildes arī nav nekas īpaši labāks par mēslu :o es atvainojos, protams...
Es vēl saprastu, ja bildes būtu labas! bet šitādas tak nav nemaz kur likt!
Publicēts: 14.05.08 10:49
 citēt
Elizabethe:Bet šādas bildes arī nav nekas īpaši labāks par mēslu :o es atvainojos, protams...
Es vēl saprastu, ja bildes būtu labas! bet šitādas tak nav nemaz kur likt!

dāvanai zobos neskatās :D ...viss paliek LĒTS, bet Ls izteiksmē viss paliek DĀRGS.
Publicēts: 14.05.08 11:20
 citēt
Mekleeju to programminju APOSTROFS lai dabuutu garumziimes, ierakstiiju apostrofs.lv un izmeta veel vienu lapu ar praktiski taadaam pashaam bildee un cenaam :D

apostrofs.lv
Publicēts: 14.05.08 12:08
 citēt
Elizabete, to pašu Tu vari pajautāt ieejot jebkurā, piemēram, kurpju veikalā: "Da jūs ko, ohreņei? Kurš jums šitos kājās vilks, turklāt vēl par tādu naudu!" :)
Publicēts: 14.05.08 14:08
 citēt
aga - it sevishkji, kad paskataas par kadaam bildeem tepat blogaa ar sajuusmas s piedzieniem balso :-))))
Publicēts: 14.05.08 14:32
 citēt
nu... varbūt arī nerubiju :face-plain:.. var būt... esmu tizla! :face-surprise:
es apsolu Mēģināt mainīties! :face-crying:

briedis:Mekleeju to programminju APOSTROFS lai dabuutu garumziimes, ierakstiiju apostrofs.lv un izmeta veel vienu lapu ar praktiski taadaam pashaam bildee un cenaam :D

http://apostrofs.lv/

"Foto māksla ir veids kā veidot mākslas darbus no realitātes, no tā ,kas mums ir visapkārt!
Māksla ir visur, tik vajag mācēt to saskatīt! - Un, mēs to mākam!" :face-glasses:

aha, apskatiju Dabas skaistos mirkļus..
apostrofs.lv...

Šādu varu piedāvāt pa 1Ls :face-angel: (tb piegāde uz Rīgu, ar vilcienu!) !!!! :face-kiss:
Publicēts: 14.05.08 15:31
 citēt
Par bildēm mēs varam pasmieties, bet pieņemu faktu, ka viņi arī ir kaut ko pārdevuši... par to gan man smiekli nenāktu...
Publicēts: 14.05.08 21:25
 citēt
Bildes uz papīra izskatās citādāk + vai tiešām viņi par velti 40 x 60 fotogrāfijas taisa? Nav rakstīts tur par rāmi, bet es pirms kādiem gadiem 2 - 3 taisīju 40 x 60 bildes ar rāmi par 35 Ls, tātād man tās būtu jāpardod par 36, lai godīgi būtu un lai liktos lēti... pat ja tie bija pilnīgākie sūdi... visiem gribas ēst... ja kāds jūtas pietiekami stiprs, tad lūdzu - mājas lapas uztaisīšana dārgi nemaksās un tik lieciet iekšā savus garadarbus un pārdodiet tos par 5Ls... :)
Publicēts: 14.05.08 23:21
 citēt
:) jāmāk atšķirt tos, kas pilda manu sirdi un tos kas pilda manu maku... kaut ko tamlīdzīgu teicis Blaumanis.
Ja ir kas perk, kāda nozīme, ko pardod...un tur ir rakstīts fotogrāfijas (nevis mākslas darbi).

Elizabethe, es saprotu tavu šašutumu, bet tas ir visās jomās... galvenais laba reklāma un spilgts iepakojums, bet iekšā var būt pēdejie mēsli... mūs pie tā lēnām pieradina un pretoties neļauj eiropas rakstu ruļļi. Šogad ievārījuma cienītāji (vārītāji) sapratīs, kas bija cukurs- mākslas darbs (mūsējais), un kā rūgst zaptes no eiropas cukurveidīgaš masas.

tīrs spams manā izpildījumā.
Publicēts: 15.05.08 13:15
 citēt
REZ:Par bildēm mēs varam pasmieties, bet pieņemu faktu, ka viņi arī ir kaut ko pārdevuši... par to gan man smiekli nenāktu...

Varbūt viņi jau sāk izpārdot biroja tehniku... Tādā gadījumā gan jau kaut ko arī pārdos! :D
Publicēts: 15.05.08 14:20
 citēt
+ Haiduks par cukuru un kontekstu.
Publicēts: 02.07.08 14:49
 citēt
da laikam mazlietotus pupturus andelē un hobijs foto.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):