kautkas diivains notiek ar ip adresi 159.148.67.60 uzskataami var redzeet sheit www.fotoblog.lv...
Interesanti ka bildes autoram un diviem veerteetaajiem ir identiskas IP 159.148.67.60 ir bildes autoram un lietotaajiem ar vaardiem konecfilma un sofizmy vareetu buut ka vini seezh vienaa subnetaa protams bet spriezhot peec veerteejuma cik vinji viens otru miil izskataas ka pie viena datora jo savukaart piemeeram lietotaaja komercfilma darbus abi paareejie ir noveerteejushi taapat ar izcili kaukas tur diivains
un abu iepriekš pieminēto autoru (konecfilma un sofizmy) profilu izveidošana ir veikta vienā dienā, respektīvi 13.maijā. Arī tas varētu būt tikai tīrās sagadīšanās dēļ
Ja godīgi es ar vakar to pamanīju!...:face-surprise:
Nu, ja ņem vērā REX un alloxas mūžīgos ķīviņus, tad man domāt tas vienkārši ir alloxas atbildes "trieciens" REX + Fatals + Peeteris = identiska IP adrese
P.S. man nez kāpēc likās, ka "sofizmy" ir jaunais valterux tēls!.. izrādās - ož pēc alloxa's
Beedarts:" REX + Fatals + Peeteris = identiska IP adrese" + vetrofs IP šai gimenītei klāt + vel daži ( www.fotoblog.lv... ) , bez bildēm, kas balso un komentē tikai "REX gīmenīti" slavejot. :face-angel: Такое вот хитрое у нас равноправие...