forum.gif
Kaut ko, lai ērti pagaidām tik 2 objektīvus salikt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Kaut ko, lai ērti pagaidām tik 2 objektīvus salikt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.08 20:30
 citēt
un zibeni un sīkumus.... lai nomainot fiksi vienu objektīvu, var uzlikt citu un to iepriekšējo nepazaudēt....
Veste? Josta? Kaukāda mistiska soma? Man tagad ir liela mugurene fočukam, bet ar to kustēties un fiksi darboties neiespējams - tā man tikai pārvadāšanai. Meklēju ko ātru, ērtu.

Help. Un vispār steidzami vajag... citādi 70-200mm brīžam kabatā jāmēģina stūķēt, kamēr cits stikliņš virsū.:face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 14.05.08 21:46
 citēt
paskaties lowepro NOWA sērijas plecu somas! :) mugursomā turi visu kas līdz, pleca soā aksesorijus un lēcas, uz pleciem un kaklā bodiju, ja 2 body tad uz kakla vienu, un otru uz otra pleca! Tā es esmu izfiškojis darīt....
Publicēts: 15.05.08 14:52
 citēt
MDfoto ir somas tikai oabjektiiviem
Publicēts: 15.05.08 14:59
 citēt
pasūti šūšanas kantorī lai uzšuj jostu no brezenta :)
Pieļauju, ka Tev tādu vajag, kaut kas līdzīgs kā medniekiem patronām!? :face-glasses:

PS: pats izmantoju kabatas, arī tādu gribētu :)
Publicēts: 20.05.08 11:50
 citēt
Crumpler - ērti, kvalitatīvi un stilīgi, vienīgi padārgi salīdzinot ar konkurentu ražotajām somām...
Publicēts: 22.05.08 11:21
 citēt
Droši vien visērtākā būs pleca soma - šķērsām pāri galvai, lai fotografēšanas laikā nešļūk no pleca. Elkor Plazā, kad trāpa uz pievedumu, ir vai visi iespējamie izmēri ievērtējami. Paņēm līdzi savus loriņus un piemēri, kas tev der. Labāk izvēlies vienu izmērulielāku, jo agrāk vai vēlāk uzradīsies vēl kaut kas līdzi nēsājams.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):