katraa zinjaa pie pils saullektaa nav iipashi ko dariit! No pieredzes saku, ka aarpus pisleetas ir daudz forshaak! bet, katraa zinjaa, pievienoshos taa pat.
Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11. vai arī uzzvana un pievienojas jebkurā laikā.
cik noprotu, tad aa ir no Jelgavas un viņam ir doma par visas dienas pasākumu, ieteiktu tad viņa numuru visiem sadabūt, jo nav zināms cik ilgi pārējie uzturēsies.
Alvils, tad tu piedalies? Tevi paķert pa ceļam, vai tu ar savu transportu?
Andreass:cik noprotu, tad aa ir no Jelgavas un viņam ir doma par visas dienas pasākumu, ieteiktu tad viņa numuru visiem sadabūt, jo nav zināms cik ilgi pārējie uzturēsies.
Alvils, tad tu piedalies? Tevi paķert pa ceļam, vai tu ar savu transportu?
Andreass:Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11. vai arī uzzvana un pievienojas jebkurā laikā.
Kurš ir Driksas tilts? Tas, kas pie pils (lauksaimniecības akadēmijas) vai kāds cits?
Andreass:Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11. vai arī uzzvana un pievienojas jebkurā laikā.
Kurš ir Driksas tilts? Tas, kas pie pils (lauksaimniecības akadēmijas) vai kāds cits?
nu tad tiekamies ap 5 no rīta pie tilta. Ja kādam ir vēlme pievienoties, tad uz priekšu. Saprotu, ka pašlaik tikai 3 cilvēki esam, bet tas lietas būtību nemaina. Neviens neriskē savu numuru atstāt, bet ja nu kāds vēlas pievienoties vēlāk, tad zvaniet uz 26147057 un pateikšu kur esam.
Cerams, ka dienas laikā pievienosies vēl kāds. Tiešām izskatās, ka uz rīta partiju esam 3, ja vien arī kāds no mums neaizguļas.
Pašam arī nedaudz plāni mainījušies. Esmu uz rīta cēlienu - saullēktu. Pēc tam no 8-11 neesmu un tad atgriežos līdz pēcpusdienai. Numurs pedrissimo nosūtīts. Wizulim, PuikamKriss uz šķiet, ka arī zo mans numurs ir.
aa:Cerams, ka dienas laikā pievienosies vēl kāds. Tiešām izskatās, ka uz rīta partiju esam 3, ja vien arī kāds no mums neaizguļas.
Pašam arī nedaudz plāni mainījušies. Esmu uz rīta cēlienu - saullēktu. Pēc tam no 8-11 neesmu un tad atgriežos līdz pēcpusdienai. Numurs pedrissimo nosūtīts. Wizulim, PuikamKriss uz šķiet, ka arī zo mans numurs ir.
nau man tava nummura. uz mani neceriet. esmu valmieraaa
ja nu kaadam ir veelme pievienoties, tad riit ap kaadiem 9.00 no riita ir doma braukt uz ceesiim. Nu, tur taa pastaigaat un protams ko pafokjeet. Atpakaljceljaa caur saulkrastiem. Tur buus chumaaki kas ar mochiem treneejas streetfaitingaa un tad nu to varees arii pafokjeet. Domaats atpakalj kados 18 buut. IEspeejams nedaudz aatraak. JA ir l°veelme var pievienoties.
Ceru ka neaizgulēšos, uz 5ciem ir takā doma, ka varētu aiziet... Nevienu nepazīstu, bet domājams ka tur nevajadzētu būt problēmām, jāskatās kur cilvēki ar fočukiem.
es pat nezinu, pēc kā es izskatīšos. pusčetros neesmu cēlies laikam NEKAD, kādos piecos pēdējo reizi pirms gadiem 15, kad bija jādodas līdzi vecajam uz copi. man šķiet, ka es pat pats sevi nespēšu atpazīt, kur nu vēl kāds cits. bet tākā, es būšu kopā ar Andreasu, tad mož viņš kādu tur atpazīs un mūs varēs atpazīt pēc tā, ka būsim divatā un ar fotoaparātiem.
Kada ir doma, kur tieshi pie pils bidleet ? Tad domaaju, ka arii aizieshu, ja nsoakidrosies laiks arii. Jo nesen, kad vel bija gaisha araa ,viss bija apmaacies, un no riita, ja ir tads pats, tad nekaada smukaa bildeshana nesanaak. es Cibinjam a.k.a aa uzzvaniishu no riita veel
bija, labi. Kāju pēdas sāp un prasa nestaigāt. Kafija laikam būs vienīgais dzīvības ūdens līdz vakram. Paldies Austrim par ekskursiju un Diānai par izpalīdzēšanu. Prieks satikt jaunus draugus. Kā jau spriedām dienas gaitā par nākamo pasākumu, tad škiroties ar Alvilu nolēmām, ka kaut kad jāuzrīko pasākums uz jūrmalu. Aizbrauc uz galu un pamazām nāk uz rīgas pusi.
Andreass:bija, labi. Kāju pēdas sāp un prasa nestaigāt. Kafija laikam būs vienīgais dzīvības ūdens līdz vakram. Paldies Austrim par ekskursiju un Diānai par izpalīdzēšanu. Prieks satikt jaunus draugus. Kā jau spriedām dienas gaitā par nākamo pasākumu, tad škiroties ar Alvilu nolēmām, ka kaut kad jāuzrīko pasākums uz jūrmalu. Aizbrauc uz galu un pamazām nāk uz rīgas pusi.
shaadu variantu es atbalstiitu, tikai veel japiedomaa, katraa pieturaa pa kadam interesantam objektam, ko apskatiit. Varbuut sho varam sarunaat peec 1. juunija ?