forum.gif
Pēc Billy ieteikuma, lieku šeit :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pēc Billy ieteikuma, lieku šeit :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.08 11:40
 citēt
Tad kādam beidzot ir skaidrība kur un cikos?
Publicēts: 22.05.08 16:42
 citēt
es te arī nedaudz apmulsu. saullēkts būs? :D
Publicēts: 22.05.08 16:57
 citēt
katraa zinjaa pie pils saullektaa nav iipashi ko dariit!
No pieredzes saku, ka aarpus pisleetas ir daudz forshaak!
bet, katraa zinjaa, pievienoshos taa pat.
Publicēts: 22.05.08 17:18
 citēt
Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11.
vai arī uzzvana un pievienojas jebkurā laikā.
Publicēts: 22.05.08 17:58
 citēt
kam zvaniit!?
atsutat tak kaads numurus uz PM....
Publicēts: 22.05.08 21:18
 citēt
Es ļoti ceru, ka lai gan es ar Jums nebūšu :( bet vismaz pēc kāda laikā avrēism to atkārtot, ebt protams pa citu maršrutu!? :)
Publicēts: 22.05.08 21:58
 citēt
ok ~ 5.00 pie Driksas tilta ;) tad jau laikam gulēt nav jēgas iet, vai ar vismaz ~ 4.00 jāmostas, lai līdz turienei paspētu aiziet ne ar tukšu vēdru :)
Publicēts: 23.05.08 08:06
 citēt
cik noprotu, tad aa ir no Jelgavas un viņam ir doma par visas dienas pasākumu, ieteiktu tad viņa numuru visiem sadabūt, jo nav zināms cik ilgi pārējie uzturēsies.

Alvils, tad tu piedalies? Tevi paķert pa ceļam, vai tu ar savu transportu?
Publicēts: 23.05.08 10:12
 citēt
Andreass:cik noprotu, tad aa ir no Jelgavas un viņam ir doma par visas dienas pasākumu, ieteiktu tad viņa numuru visiem sadabūt, jo nav zināms cik ilgi pārējie uzturēsies.

Alvils, tad tu piedalies? Tevi paķert pa ceļam, vai tu ar savu transportu?

cikos Tu brauksi? :)
Publicēts: 23.05.08 14:27
 citēt
es uz tiem 5 taisos.
skati iekš PZ manu numuru
Publicēts: 23.05.08 14:52
 citēt
Andreass:Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11.

Kurš ir Driksas tilts? Tas, kas pie pils (lauksaimniecības akadēmijas) vai kāds cits?
Publicēts: 23.05.08 15:18
 citēt
Tilts starp pili un pilsētas "centru"
Publicēts: 23.05.08 15:22
 citēt
Karoče kaut kur pie pils. O.k. Un kam (uz kādu numuru. ņemot vērā, ka 5 no rīta, nevis 11tos vai 17tos) var zvanīt, ja neizdodās atrast īsto? :)
Publicēts: 23.05.08 15:25
 citēt
numuru zini, uzzvani. Pastāstīšu.
Publicēts: 23.05.08 15:37
 citēt
ā, pareiz. Tu tak tur būsi. :) un mož vispār brauksim kopā. es vēl nezinu. :face-glasses:
Publicēts: 23.05.08 16:08
 citēt
alvils:
Andreass:Alvils, ap 4 braucam no Rīgas ārā. Ap 5 tiekamies pie Driksas tilta. Dodamies bildēt saullēktu, tad uz auto/vilciena staciju un uz/pie tirgu. Ēdam kaut kur brokastis un ap 11 atkal esam pie Driksas tilta, un gaidam toas, kas grib nākt uz 11.

Kurš ir Driksas tilts? Tas, kas pie pils (lauksaimniecības akadēmijas) vai kāds cits?

lauksaimniecības universitātes!
Publicēts: 23.05.08 17:07
 citēt
nu tad tiekamies ap 5 no rīta pie tilta. Ja kādam ir vēlme pievienoties, tad uz priekšu. Saprotu, ka pašlaik tikai 3 cilvēki esam, bet tas lietas būtību nemaina.
Neviens neriskē savu numuru atstāt, bet ja nu kāds vēlas pievienoties vēlāk, tad zvaniet uz 26147057 un pateikšu kur esam.
Publicēts: 23.05.08 17:31
 citēt
Cerams, ka dienas laikā pievienosies vēl kāds.
Tiešām izskatās, ka uz rīta partiju esam 3, ja vien arī kāds no mums neaizguļas.

Pašam arī nedaudz plāni mainījušies. Esmu uz rīta cēlienu - saullēktu. Pēc tam no 8-11 neesmu un tad atgriežos līdz pēcpusdienai.
Numurs pedrissimo nosūtīts. Wizulim, PuikamKriss uz šķiet, ka arī zo mans numurs ir.
Publicēts: 23.05.08 18:05
 citēt
uzzvanishu ap kadiem 19.00.... tad pievienoshos...
Publicēts: 23.05.08 18:13
 citēt
aa:Cerams, ka dienas laikā pievienosies vēl kāds.
Tiešām izskatās, ka uz rīta partiju esam 3, ja vien arī kāds no mums neaizguļas.

Pašam arī nedaudz plāni mainījušies. Esmu uz rīta cēlienu - saullēktu. Pēc tam no 8-11 neesmu un tad atgriežos līdz pēcpusdienai.
Numurs pedrissimo nosūtīts. Wizulim, PuikamKriss uz šķiet, ka arī zo mans numurs ir.

nau man tava nummura. uz mani neceriet. esmu valmieraaa
Publicēts: 23.05.08 18:17
 citēt
ja nu kaadam ir veelme pievienoties, tad riit ap kaadiem 9.00 no riita ir doma braukt uz ceesiim. Nu, tur taa pastaigaat un protams ko pafokjeet.
Atpakaljceljaa caur saulkrastiem. Tur buus chumaaki kas ar mochiem treneejas streetfaitingaa un tad nu to varees arii pafokjeet. Domaats atpakalj kados 18 buut. IEspeejams nedaudz aatraak. JA ir l°veelme var pievienoties.
Publicēts: 23.05.08 20:39
 citēt
Ceru ka neaizgulēšos, uz 5ciem :) ir takā doma, ka varētu aiziet... Nevienu nepazīstu, bet domājams ka tur nevajadzētu būt problēmām, jāskatās kur cilvēki ar fočukiem.

P.S. Dambim ar vilinošs piedāvājums :D
Publicēts: 23.05.08 20:48
 citēt
Atpazīšanas pazīmes: tumša jaka, Lowepro plecu soma un Statoil kafijas krūzīte.
Publicēts: 23.05.08 21:02
 citēt
mana pazīme visticamākais būs aizmiegojušies sejas vaibsti. :D
Publicēts: 23.05.08 21:06
 citēt
ja izdosies tikt ārā no gultas, tad varētu uzrasties - pazīme.. planē ar aizvērtām acīm un krāc... :D
Publicēts: 23.05.08 21:12
 citēt
Šādi jau patīk. :face-grin:
Izskatās, ka pat 5 varētu būt, ja neaizguļamies.
Publicēts: 23.05.08 22:00
 citēt
Tumšbrūna jaka, cauras džinsas un kedas, Crumpler soma :face-smile: šodien kaimiņam ieminējos par šo pasakumu, šams ar mok ies...
Publicēts: 23.05.08 22:31
 citēt
es pat nezinu, pēc kā es izskatīšos. pusčetros neesmu cēlies laikam NEKAD, kādos piecos pēdējo reizi pirms gadiem 15, kad bija jādodas līdzi vecajam uz copi. :) man šķiet, ka es pat pats sevi nespēšu atpazīt, kur nu vēl kāds cits. bet tākā, es būšu kopā ar Andreasu, tad mož viņš kādu tur atpazīs un mūs varēs atpazīt pēc tā, ka būsim divatā un ar fotoaparātiem. :)
Publicēts: 23.05.08 22:41
 citēt
varbūt nemaz gulēt neiet, lai neaizguletos, bet tad rīt uz kāda no soliņiem apsēžoties, var arī nepiecelties :D
Publicēts: 23.05.08 23:01
 citēt
Kada ir doma, kur tieshi pie pils bidleet ?
Tad domaaju, ka arii aizieshu, ja nsoakidrosies laiks arii. Jo nesen, kad vel bija gaisha araa ,viss bija apmaacies, un no riita, ja ir tads pats, tad nekaada smukaa bildeshana nesanaak.
es Cibinjam a.k.a aa uzzvaniishu no riita veel :)
Publicēts: 23.05.08 23:21
 citēt
mjā... ja būs lietus, vai vispār jēga braukt?!
Publicēts: 24.05.08 00:18
 citēt
diemzel nebusu ;( no rita netieku, bet janu kas, zvanisu un prasisu Ku esat ;p
Publicēts: 24.05.08 00:27
 citēt
Wizulis:diemzel nebusu ;( no rita netieku, bet janu kas, zvanisu un prasisu Ku esat ;p

Žēl, bet ja kas, zvani.
Publicēts: 24.05.08 00:44
 citēt
Pazīmes:
krimināls paskats, manīts parvietojamies meičuku virzinā.
Īpašas pazīmes, uz pleca uzmesta Crumpler fotosoma!
Nemaz neatgādina fotodarboni un pieķerts Nikon popularizēšanā! :D
Publicēts: 24.05.08 01:17
 citēt
es uz vakaru pievienoshos, ja kas bidiisies..
Publicēts: 24.05.08 15:03 labots
 citēt
Karoč kad kāds izdomā fočēt kko kkur(jelgavā) šodien ...22161417 ZVANIET :D
Publicēts: 24.05.08 15:04
 citēt
Es jau mājās. Pāris zirgi un viena zoss nobildēta. :)
Publicēts: 24.05.08 15:15
 citēt
Wizulis:Karoč kad kāds izdomā fočēt kko kkur(jelgavā) šodien ...22161417 ZVANIET :D

Vakara pusē gaidi zvanu no manis, Billy vai PuikaKriss.
Publicēts: 24.05.08 15:15
 citēt
bija, labi. Kāju pēdas sāp un prasa nestaigāt. Kafija laikam būs vienīgais dzīvības ūdens līdz vakram. Paldies Austrim par ekskursiju un Diānai par izpalīdzēšanu. Prieks satikt jaunus draugus. Kā jau spriedām dienas gaitā par nākamo pasākumu, tad škiroties ar Alvilu nolēmām, ka kaut kad jāuzrīko pasākums uz jūrmalu. Aizbrauc uz galu un pamazām nāk uz rīgas pusi.
Publicēts: 24.05.08 15:25 labots
 citēt
Andreass:bija, labi. Kāju pēdas sāp un prasa nestaigāt. Kafija laikam būs vienīgais dzīvības ūdens līdz vakram. Paldies Austrim par ekskursiju un Diānai par izpalīdzēšanu. Prieks satikt jaunus draugus. Kā jau spriedām dienas gaitā par nākamo pasākumu, tad škiroties ar Alvilu nolēmām, ka kaut kad jāuzrīko pasākums uz jūrmalu. Aizbrauc uz galu un pamazām nāk uz rīgas pusi.

shaadu variantu es atbalstiitu, tikai veel japiedomaa, katraa pieturaa pa kadam interesantam objektam, ko apskatiit. :)
Varbuut sho varam sarunaat peec 1. juunija ?

Un kuri domaa shovakar veel vakaraa iet bildeet? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas