Cilvēki mīļie, kuri ir no Jelgavas varbūt kādu dienu izejam kopīgi ielās un pafotogrāfējām tā draudzīgi Varbūt viens otram varēs ieteikt kādu knifiņu jauki pavadīsim laiku caur bildēm Tik jānorunā būtu, kurā dienā, un no cikiem līdz cikiem un par kādu maršrutu ejam Ideja, man šķiet laba, bet kā būs ar izpildījumu?
par pasākumu varam sarunāt arī caur telefona aparātiņu 26236267
Pekause:Cilvēki mīļie, kuri ir no Jelgavas varbūt kādu dienu izejam kopīgi ielās un pafotogrāfējām tā draudzīgi Varbūt viens otram varēs ieteikt kādu knifiņu jauki pavadīsim laiku caur bildēm Tik jānorunā būtu, kurā dienā, un no cikiem līdz cikiem un par kādu maršrutu ejam Ideja, man šķiet laba, bet kā būs ar izpildījumu?
par pasākumu varam sarunāt arī caur telefona aparātiņu 26236267
Nju tā ir, ka pašam jelgavniekam liekas, ka šeit vairs nav ko bildēt bet īstenībā jau ir :p Tad varbūt varētu 7dienā? Diena būtu skaidra, bet kura 7diena? (tik lūdzu ne šī). Unj cik es tā skatos, tad apmēram ap plkst., 19.00 Iesakiet vietas, kuras varētu bildēt, bet, varbūt pierunāsim ar pašus fotogrāfus, lai nedaudz papozē (giggle)
Kādā svētdienā var gadīties, ka arī es pievienojos (lai gan neesmu jelgavnieks). Un 19:00 nav tākā par vēlu, ja grib vēl staigāt apkārt, meklējot vietas un tā? Ap kādiem pieciem varētu satikties, sasveicināties, sapazīties, izdomāt, kur un kā iet, un tad, kamēr tiktu līdz bildēšanai, tāpat jau kaut kādi septiņi būtu.
Kā būtu ar nākamo sestdienu vai svētdienu? Nākamās nedēļas laikā varētu visi, kas vēlētos, izbrīvēt laiku, un tad varētu kopīgi jauki pastaigāt. Ko sakat? Domāju, ka laiks varētu būt ap 5 vai 6 vakarā, un tad līdz saulrietam. Un nākamās nedēļas beigās arī solīja labāku laiku, un sauli un nedaudz mākoņus mēs jau vēlamies, vai ne?
par nakamaas nedeeljas 7dienu-es PAR... vai ari 6dienas vakars peec 17.00.... Pekause.. ko saki? ko pareejie saka?! tatad 25.datums, vakarpuse... Jelgava.....???!!!??
Andreass- vecus cilvēkus? tad viena no iespējām būtu Ģintermuiža, bet iespēja tikt nav diez ko liela un jauka, jo nu tā nav no tām foršākajām un labākajam vietām, kur bariņam ar fotoaparātiem staigāt... Pie Silvas daudz grozās... Parki, kā arī tirgus no 6:00 līdz 13:00 (ja nemaldos) ir pārpildīts!
Es ar ir :p Nju tad vareetu 6dienaa es taa klausos Laba ideja Billy ar bija, par to no agra riita liidz vakaram Bet velvienam ideja bija kkur plkst., 17. tikties, kameer visi sapaziistaas un izdomaa maršrutu un tad liidz vakarpusei Kuri ir par 24. maiju? Tik sakiet par laiku, cikos vareetu? Man ir pilniigi vienalga, vai 5cos no riita vai plkst., 17... Un maršruts varētu būt no civilizācijas līdz pat viss klusākajam nostūrim
es arī drīzāk varētu tikt svētdienas vakarā nekā sestdienā... bet neko jau skaidri nevar zināt. es nepiesakos, bet, kad notiks pasākums, mož uzradīšos (informācijai par norisi turpinu sekot).
hmm, ir velviena doma runājot par tiem laikiem, tie kuri vēlas no rīta jau doties, tad tie satiekamies no rīta puses, bet tie, kuri var kko ap plkst., 17 vai 18, tad sarunājam, kur tiekamies un dodamies tālāk
Tad beigās paliekam pie 24. vai 25. maija? Es arī domāju, ka saullēkts nebūtu slikta doma. Bet, tad mums ir jātiekas jau ap 4, jo pēc 5 jau sāk aust saule, tā šķiet. Un lai bildētu saullēktu jaizbrauc kaut kur ārpus pilsētas pie dabas krūts, vai ne? Pēc tā pastaigājam vēl līd kādam pusdienlaikam tad pa mājām, un vakarā taisam otro tūri līdz saulrieta beigām. Kas grib pievienojas no rīta, kas grib vakarā, un citi varbūt vispār gan gan Un pa dienu paspēsim vēl akumulatorus uzlādēt, ja nu būs tāda nepieciešamība.