SL:Hm, ceru, ka naudu nepārskaitīji? Un saprotu, ka tie čomiņi ar nedod ziņu, līdzarko, man arī jāmeklē citi ceļi kā šito objektīvu iegādāt?
peec vinju teiktaa - emailu skataas katru 2. dienu - cik esmu rakstiijis - tik ir atbildeejuši - dažas stundas laika joslaa arii traucee + ja tajaa dienaa vispaar ja neatver inboxu tad ir taa...
aizsuutiiju naudu, tajaa pašaa dienaa despatched ir ielikts manaa profilaa - 2aas nedeeljaas pazinjoja, ka ir LV - jo bija uzkjeeries uz muitas un tad arii Riigaa savaacu.... Tā iet kad suuta ar Fedex... bet objektiivs kruts un viss čikiniekaa.
es gribēju paņemt tamrom 90 mm macro, bet tad es uzzināju, ka Latvijā tamronam nav pilnīgi nekādas servisa iespējas. Tā nu es pārdomāju. Kaut arī ja salīdzina cenas tamronam 90mm macro un canonam 100 mm macro tad cena atšķiras 2x.
caur Honkongu nav interesanti, tur ilgi problēmu gadījumā jāsūta atpakaļ. Gribētos tomēr Uk, laikam jāsaņemas un jāpamācas vācu valoda, lai kaut ko saprastu iekš .de Lai gan jāskatās vai Billy nav paspējis savējo notirgot.