forum.gif
fotostudija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotostudija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.08 12:49
 citēt
apskaidrojiet zemniekam - kādu ģeneratoru? - elektrības, dūmu vai ziepju burbuļu? kinostudijas ģeneratormašīnu ar kabeļiem resniem kā dārznieka šlanga? tīklā tak kādi 10-20 A parasti ir.
Publicēts: 03.07.08 21:45
 citēt
Kaut kā nokļuvu līdz šim linkam (vai tas bija pieminēts kādā citā foruma tēmā) - arī fotostudija. Dažas tīri pikantas bildes. :) www.platinumvs.com...
Publicēts: 03.07.08 21:50 labots
 citēt
Nuuu Linkman , šoreiz tu tāds ieturēts:):) Džeks gan taka bix apslimis ar zvaigžņu slimību BET viņa Italijā gūtā profesionālā izglītība ir visnotāļ laba līmeņa. ļoti laba līmeņa PROFESIONĀLI FOTO PROJEKTI 100% mūsdienīgā stilā 50/50 Teicams foto , nevainojama datorapstrāde.
Publicēts: 03.07.08 22:05 labots
 citēt
Lunis - par ko tad es ieturēts? Es jau apskatījos bildes, tādā līmenī nespēju neko piedāvāt. Sēžu un klusēju. :face-smile: Vai šis kādā forumā nebija pieminēts, bet kaut kā arī nokļuvu līdz šitai studijai. Tie gan ir vairāk kāzinieki: www.fotosala.lv
Publicēts: 03.07.08 23:41
 citēt
Ja šitos ar zinu , normāli džeki bet ja tā jāsaka tad izņemot sliedes pie griestiem mazā ištabelē studija daudz neatšķiras no kautvai Dīka studijas. Darbi paši ir normāla līmeņa bet tā teikt "Zvaigznes" no debesīm negrābj. Normāli amatnieki nekas vairāk. Katrā ziņā pat ne tuvu nau Andrez stils un pat ne Valmieras džeku līmenis:):)
Publicēts: 03.07.08 23:48 labots
 citēt
Katrā ziņa pirms Andrez visspicākā "Cilvēku" studija radošā līmenī bija šī www.fotostudija.lv...
Paklikojiet tur kreisajā pusē uz Tēmām , nevainojami labs līmenis gan radoši gan tehniski:) Linda man bijusī kolēģe un jau kādus 20 gadus lidz pat šai dienai labākā Kāzu salona bildētāja agrāk Ščecinā tad BFS /Fotocentrs tad NĀRA un jau ķadus gadus LINDA salons. Nju būtībā viņi abi ar Andrez šobrīd arī ir spicākie LV kāzu studijas foto speci.
Publicēts: 03.07.08 23:50
 citēt
AndreZ mājas lapā nav nekas teikts par viņa studiju. Viņam ir sava studija vai varbūt portretus taisa kādā īrētā studijā? :face-wink:
Publicēts: 03.07.08 23:54 labots
 citēt
Vai tad tu nebiji pie Andreja uz Studijas un Kāzu semināriem? Ir vinām studija agrāk bija Šmerlī taga netālu no Gogoļa un Dzirnavu krusta. Ja runā par tehnisko pussi tad labi apgādātas studijas ir daudz bet tās neizīrē . Ar tehniskajām iespējām viena no viss labāk apgādātajām ir mūsu nenogurstošais Portrets , teixsim ja jāsalīzdina tad Portreti studija ir pēc iespējām daudzreiz pārāka par slaveno IMAGINE kur būtībā nav nekādu pārāko tehnisko iespēju izpausties izņemot 100 Cilvēku gruppu vienmērīgi nogaismot. Toties vismaz 10 studijās var 3-4 cilvēkus nogaismot katru savādāk vienā grupā ko nemūžam nevar izdarīt Imagine :):) A coik bieži ir 100cilvēku gruppas un cik bieži 3-4 feisi:):)
Publicēts: 04.07.08 00:23 labots
 citēt
Nav gan būts. Studijas semināri varētu būt interesanti. Kāzās ir fotogrāfēts, nav jau tā, ka tas būtu galīgi nezināms. Bet par studijas gaismām vajag pašam kaut ko palasīt un noskaidrot, lai elementāras lietas nav jāklausās ar atplestu muti kā galīgam muļķim. :face-wink:
Publicēts: 04.07.08 01:26 labots
 citēt
NEE vecit vismaz VIENREIZ ir jāredz un jāsaprot KĀ LIEK un KAPEC liek ta ne savadak un ko vaig un bez ka var iztikt. Tas ko raksta vairuma gramatu IR FUFELS praktiski bezji vien liekas un nebutiskas lietas.
Publicēts: 04.07.08 12:52
 citēt
Lunis:NEE vecit vismaz VIENREIZ ir jāredz un jāsaprot KĀ LIEK un KAPEC liek ta ne savadak un ko vaig un bez ka var iztikt. Tas ko raksta vairuma gramatu IR FUFELS praktiski bezji vien liekas un nebutiskas lietas.

Pilnīgi piekrītu - ir jāredz kā liek un kāpēc liek tā un ne savādāk. Bez darīšānas nebūs saprašanas. Bet man gribās saprast bez darīšanas. Gan es tikšu arī līdz tai darīšanai. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):