forum.gif
Neko.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Neko.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.08 14:46 labots
 citēt
Neko.
Publicēts: 16.05.08 14:56
 citēt
Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?

Man prātā tas ir kaut kā tā: Modele(s), studija, fotogrāfam 15 minūtes, kurās veikt, ko vien un kā vien grib, tad nākošais, līdz visi beiguši. Pēc tam katrs no visa izšautā kadru daudzuma uztaisa VIENU bildi, ko virza konkursam, žūrija novērtē, pēc tam apbalvošana ar jauku tusiņu, piem., kādā pirtī vai pļavā. :)
Publicēts: 16.05.08 15:24
 citēt
Annir:jaa... stanoks - 15 minuutes un visi vienaa studijaa... tur maakslu neuztaisiisi, bet ideja incanta

alvils: liidz visi beigushi - apsmeejos

tas tā arī bija domāts! :)

bet par tām 15 min., es domāju, ka pa to var, ja labi grib, paspēt kaut ko uztaisīt. galu galā galva stāv plecos arī jau kādu brītiņu pirms tiek paņemta kamera rokās. (: bet tas laiks droši vien varētu būt atkarīgs no konkursa dalībnieku skaita un kaut kā tā... katram jau neatvēlēs studiju uz veselu vakaru, vai ne?
Publicēts: 16.05.08 15:34
 citēt
Konkursam varētu veltīt 3x15 dienas un fotogrāfēšanas vietas izvēle netiktu ierobežota.

Tad ko? 2 dalībniekiem būtu interese...?

P.S. 15 minūtēs var tikai paķēmoties, tas nav nopietni.
Publicēts: 16.05.08 15:35
 citēt
alvils:Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?

Man prātā tas ir kaut kā tā: Modele(s), studija, fotogrāfam 15 minūtes, kurās veikt, ko vien un kā vien grib, tad nākošais, līdz visi beiguši. Pēc tam katrs no visa izšautā kadru daudzuma uztaisa VIENU bildi, ko virza konkursam, žūrija novērtē, pēc tam apbalvošana ar jauku tusiņu, piem., kādā pirtī vai pļavā. :)

No tusiņa viedokļa šitais izklausās labi, bet es biju domājis ko citu. Ar Haiduka pirtiņu konkurēt netaisos. :)
Publicēts: 16.05.08 15:40
 citēt
Portreti:
alvils:Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?

No tusiņa viedokļa šitais izklausās labi, bet es biju domājis ko citu. Ar Haiduka pirtiņu konkurēt netaisos. :)

Nedomāju, ka tā būtu konkurence ar Haiduka pirtiņu. :) Sapazīšanās, sačomošanās, konkursa pārdiskutēšana un rezultātu nosvinēšana. Patiesībā, ja jau Haiduka pirtiņa tika pieminēta, man ienāca prātā doma, ka tas tusiņš pat tur arī varētu notikt (septembrī gan tikai).
Publicēts: 16.05.08 16:10
 citēt
n_g:Portreti neatšifrēja to "mankīmaindu". Vai tad HP pasākumos arī ir redzamas mērkaķošanās pazīmes? :face-glasses:
Visi tādi nopietni šķiet! :face-grin:

Atnāc kādreiz un paskaties! Gan jau roka Tev no tā nenokritīs! ;)
Publicēts: 16.05.08 16:13
 citēt
Annir:tad tas paarveertiisies par pasaakumu tikai tiem, kas grib haiduka pirtinjaa piedaliities

taisnība. biju piemirsis, ka potenciālie konkursa dalībnieki var sastāvēt arī no Haiduka pirtiņas nīdējiem (es gan šim naidam nespēju saskatīt nekādu racionālu iemeslu). tad šis variants atkrīt. vajag citu pirti vai pļavu, vai krogu, vai koncertzāli. :)
Publicēts: 16.05.08 16:16
 citēt
Balvu fonds tiks radits no dalibas maksas?

Es varetu meginat piedalities ka bildetajs, ja kaut kad julijas vidu. Negribu jus kompleksos iedzit, tapec kaa modelis piedalities negribetu.:face-grin:
Publicēts: 16.05.08 16:31
 citēt
"mankīmainda" WTF ?
Publicēts: 16.05.08 16:41
 citēt
sasar:Balvu fonds tiks radits no dalibas maksas?

Dalība būs bezmaksas. Balvu fondam tiks piesaistīti sponsori. Tas nu būtu tas sīkākais...ka tik būtu pietiekošs dalībnieku skaits, lai vispār par tādu konkursu būtu jēga runāt!
Publicēts: 16.05.08 16:42 labots
 citēt
Ja var piedalīties ar jau tapušām bildēm es startēju kaut šodien, piedalos arī tad, ja varu bildēt jebkurā vietā, pēc savas izvēles. Tas tādēļ, ka ļoti grūti būtu atrast brīvu laiku, lai brauktu uz studiju Rīgā. Ideja ļoti patīk ! PS ceru, ka varēs iesniegt vairākas bildes, nu tipa 3-5 no cilvēka, vai kā ? Ja viss nonāks līdz lietai :)
Publicēts: 16.05.08 16:42
 citēt
REZ:"mankīmainda" WTF ?

"Apziņas radošās izpausmes".
Mans svešvārdojums, neesmu no tiem, kas cīnās par vides vai valodas tīrību, man pofig, naturāli!:)
Pīs!:)
Publicēts: 16.05.08 16:46
 citēt
Davaj runasim chista latviski?

Man domat, ka dalibnieku pietiks. Iemes shutteri, erfoto un vel ntajas lapas, kada foto zurnala un bus vairak neka gribesi.
Publicēts: 16.05.08 16:47
 citēt
Nu ar modelēm man ir pašvaki... publiskajai apskatei... whatever... esmu gatavs piedalīties un nocelt pārējiem $$$ !!! :face-monkey:
Publicēts: 16.05.08 16:52
 citēt
REZ:Nu ar modelēm man ir pašvaki... publiskajai apskatei... whatever... esmu gatavs piedalīties un nocelt pārējiem $$$ !!! :face-monkey:

lielība naudu nemaksā :)
Publicēts: 16.05.08 16:55
 citēt
REZ:Nu ar modelēm man ir pašvaki... publiskajai apskatei... whatever... esmu gatavs piedalīties un nocelt pārējiem $$$ !!! :face-monkey:

es piedalītos arī ja nebūtu tās balvas :)
Publicēts: 16.05.08 16:59 labots
 citēt
alvils:

es piedalītos arī ja nebūtu tās balvas :)

es laikam ne. īpaši tādēļ, ka konkursi bez balvu fonda diez vai piesaistītu daudzmaz solīdu autoru uzmanību, līdz ar to arī prestiža nekāda pasākumam
Publicēts: 16.05.08 18:05
 citēt
es piesakos :)
Publicēts: 22.05.08 10:08
 citēt
Neizskatās, ka atsaucība būtu pārāk liela... :face-crying:
Publicēts: 22.05.08 11:01
 citēt
Portreti:Resp- cik daudziem fotogrāfiem tas varētu likties saistoši...

Es domāju, kādiem 19. Nē, to pirmo skaitli neņemiet vērā! Es lieku uz 23!
Publicēts: 22.05.08 13:42 labots
 citēt
Antuuns:
Portreti:Resp- cik daudziem fotogrāfiem tas varētu likties saistoši...

Pagaidām, rupji rēķinot, nav pat desmit :) ja skaita te.........PS sasar padoms labs
Publicēts: 24.05.08 08:45
 citēt
NilsS:
Antuuns:e]

Pagaidām, rupji rēķinot, nav pat desmit :) ja skaita te.........PS sasar padoms labs

Laikam balva par mazu.
:(
Publicēts: 24.05.08 08:45
 citēt
...vai arī te nav fotogrāfu...
Publicēts: 24.05.08 15:49
 citēt
Portreti:
NilsS:uote]

Laikam balva par mazu.
:(

Domāju, ka ne. Ir pilns ar konkursiem, kur balva labi ja 100 LS un dalībnieku gana. Kvalitāte - tas jau cits temats :) ja tiešām šis konkurss tiks izsludināts, domāju, ka autoru skaits būs mērāms desmitos
Publicēts: 24.05.08 16:21
 citēt
Portreti:...vai arī te nav fotogrāfu...

vai arī laba ideja sūdīgi pasniegta... priekš normāla cilvēka pardaudz pārgudri :(
Publicēts: 24.05.08 19:29
 citēt
Portreti:...vai arī te nav fotogrāfu...

vai ari ne visa auditorija ir tendeta uz nju.
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 24.05.08 19:37
 citēt
labak taisat konkursu par labako ziedoshas rapsha pljavas bildi. tad gan bus interesenti.
Publicēts: 24.05.08 21:16
 citēt
zo:labak taisat konkursu par labako ziedoshas rapsha pljavas bildi. tad gan bus interesenti.

zo... kā vienmēr - es no malas
Bet uzraksti šādi:
-taisu konkursu par labako ziedoshas rapsha pljavas bildi. Balvu fonds...tad gan bus interesenti.

Es nenoliedzu portreti ieceri, bet saku, ka uzsaukums ir uzrakstīts par sarežģitu. Es piedzimu un nomiršu kā latvietis, un ja uzsukums ir kārklu anģļu stilā, es parasti tādos neiedziļinos. Vai nu viss latviski, vai viss angliski.
Publicēts: 24.05.08 21:50
 citēt
hm, laikam apvainojas. zhel, gribejas bildes redzet. :face-crying:
Publicēts: 24.05.08 22:57
 citēt
tādas nu ir tās trauslās mākslinieku dvēselītes... ne jaf ar naudu paķersi cilvēkus, bet gan ar cieņu.
Publicēts: 25.05.08 09:00
 citēt
Haiduks:tādas nu ir tās trauslās mākslinieku dvēselītes... ne jaf ar naudu paķersi cilvēkus

Haiduks:bet fotoblogā dari ko darīdams atradīsies skauģi un noliedzēji.
Publicēts: 25.05.08 10:16
 citēt
:)
+Portreti

bet ceru, ka manus vārdus par īsti nesaprotamo piedāvājumu saprati... arī n_g tev pārjautā, ko esi domājis ar to vārdu salikumu.

...un arī shuutterī tu redzēji attieksmi , kad bija pašportres akts... ar solījumiem bija daudzi, bet ielika, ja nemaldos 5 vai seši autori.
Publicēts: 26.05.08 22:42
 citēt
Vajadzēja citu autoru kailfoto īpašumā ... kādam...un noteikti vēl vajag. Jāpaskata citi saiti
Publicēts: 27.05.08 10:10
 citēt
Haiduks:ar solījumiem bija daudzi, bet ielika, ja nemaldos 5 vai seši autori.

Tāpēc arī "NEKO".
Publicēts: 27.05.08 12:40 labots
 citēt
n_g:Un es, muļķis, domāju: "Ko tas Lido sācis reklamēties, pat sabiedriskajā transportā, ja no malas šķiet, ka tā ir vien labas pagatavošanas un ēšanas vaina?!"

Mazliet pārsteidz šī cepšanās. Par ko ? Tā gremžšanās par pašreklāmu un tā.......ja bloga saimniekiem te nekas nav iebilstams, tad kur problēma ? Skaudībiņā latviskā, vai ? ..ja Juris reiz apklusīs, jums tak čaļi vairs nebūs par ko runāt :face-devil-grin:
Publicēts: 27.05.08 16:16
 citēt
NilsS:
..ja Juris reiz apklusīs, jums tak čaļi vairs nebūs par ko runāt :face-devil-grin:

...runāsim par tevi...tikai ieguvējs būsi!
Publicēts: 27.05.08 17:12 labots
 citēt
n_g:Kā var skaust reklāma? Tu esi vesels? :)

Portreti ir piepļūtījis ar savu LABO reklāmu visus iespējamos portālus. Bišķi apnīk. Ko tad, ja mēs visi tā sāksim darīt, esi par to aizdomājies?
Labums no Jura dažbrīd tiešām ir tikai tāds, ka parunāt ļauj. Bildes viņam ārā nāk daaaudz retāk, žāvu pat uzdzen, kā tā nokrāvies un sareklamējies kungs tik maz spēj. :D

Man tas pilnīgi vienalga. Tiešām neredzu - par ko te godājamie kungi satraucās :) Katrs taču likumu un noteikumu normās var izpausties kā vēlās, jūs un mani ieskaitot. Ja nepatīk - nu nelasi. Nez jūs TV programmas arī skataties tās, kuras krīt uz nerviem un nikni pukstat ?:) Labi, labi, tuliņ mani noliks un vēl atspārdīs, es izstājos :face-devil-grin: galvenais - bildējam, čaļi, lai veicās :face-wink:

PS un es būšu vīlies, ja konkursa nebūs !:face-crying::face-grin: tas vispār nopietni.......
Publicēts: 28.05.08 14:38
 citēt
:face-grin:
n_g:Par daudz to vienaldzīgo mūsdienās, kam nekas nekur neko nerausta, zini.
Es nepiederu pie mazaktīvo klusētāju armijas, tā ka nevarēšu iepriecināt ar gludi saķemmētu viedokli.

Kā nerausta ! Rausta gan !!! Konkursa ta laikam nebūs :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas