Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?
Man prātā tas ir kaut kā tā: Modele(s), studija, fotogrāfam 15 minūtes, kurās veikt, ko vien un kā vien grib, tad nākošais, līdz visi beiguši. Pēc tam katrs no visa izšautā kadru daudzuma uztaisa VIENU bildi, ko virza konkursam, žūrija novērtē, pēc tam apbalvošana ar jauku tusiņu, piem., kādā pirtī vai pļavā.
Annir:jaa... stanoks - 15 minuutes un visi vienaa studijaa... tur maakslu neuztaisiisi, bet ideja incanta
alvils: liidz visi beigushi - apsmeejos
tas tā arī bija domāts!
bet par tām 15 min., es domāju, ka pa to var, ja labi grib, paspēt kaut ko uztaisīt. galu galā galva stāv plecos arī jau kādu brītiņu pirms tiek paņemta kamera rokās. (: bet tas laiks droši vien varētu būt atkarīgs no konkursa dalībnieku skaita un kaut kā tā... katram jau neatvēlēs studiju uz veselu vakaru, vai ne?
alvils:Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?
Man prātā tas ir kaut kā tā: Modele(s), studija, fotogrāfam 15 minūtes, kurās veikt, ko vien un kā vien grib, tad nākošais, līdz visi beiguši. Pēc tam katrs no visa izšautā kadru daudzuma uztaisa VIENU bildi, ko virza konkursam, žūrija novērtē, pēc tam apbalvošana ar jauku tusiņu, piem., kādā pirtī vai pļavā.
No tusiņa viedokļa šitais izklausās labi, bet es biju domājis ko citu. Ar Haiduka pirtiņu konkurēt netaisos.
alvils:Tās kailfoto bildes, kuras man ir, es nelikšu galerijās un nevirzīšu konkursiem (ne tāpēc, ka man viņas nepatīk, bet tāpēc, ka tās nav domātas daudzām acīm). Bet šai konkursā, ja tas notiktu Portreti studijā (gan jau modeles arī atrastos), es labprāt piedalītos. Varētu pat dalības maksu tiem, kas piedalās kaut kādu noteikt, lai kaut cik segtu vismaz naudas balvas, es tā domāju, ne?
No tusiņa viedokļa šitais izklausās labi, bet es biju domājis ko citu. Ar Haiduka pirtiņu konkurēt netaisos.
Nedomāju, ka tā būtu konkurence ar Haiduka pirtiņu. Sapazīšanās, sačomošanās, konkursa pārdiskutēšana un rezultātu nosvinēšana. Patiesībā, ja jau Haiduka pirtiņa tika pieminēta, man ienāca prātā doma, ka tas tusiņš pat tur arī varētu notikt (septembrī gan tikai).
Annir:tad tas paarveertiisies par pasaakumu tikai tiem, kas grib haiduka pirtinjaa piedaliities
taisnība. biju piemirsis, ka potenciālie konkursa dalībnieki var sastāvēt arī no Haiduka pirtiņas nīdējiem (es gan šim naidam nespēju saskatīt nekādu racionālu iemeslu). tad šis variants atkrīt. vajag citu pirti vai pļavu, vai krogu, vai koncertzāli.
Dalība būs bezmaksas. Balvu fondam tiks piesaistīti sponsori. Tas nu būtu tas sīkākais...ka tik būtu pietiekošs dalībnieku skaits, lai vispār par tādu konkursu būtu jēga runāt!
Ja var piedalīties ar jau tapušām bildēm es startēju kaut šodien, piedalos arī tad, ja varu bildēt jebkurā vietā, pēc savas izvēles. Tas tādēļ, ka ļoti grūti būtu atrast brīvu laiku, lai brauktu uz studiju Rīgā. Ideja ļoti patīk ! PS ceru, ka varēs iesniegt vairākas bildes, nu tipa 3-5 no cilvēka, vai kā ? Ja viss nonāks līdz lietai
Pagaidām, rupji rēķinot, nav pat desmit ja skaita te.........PS sasar padoms labs
Laikam balva par mazu.
Domāju, ka ne. Ir pilns ar konkursiem, kur balva labi ja 100 LS un dalībnieku gana. Kvalitāte - tas jau cits temats ja tiešām šis konkurss tiks izsludināts, domāju, ka autoru skaits būs mērāms desmitos
zo:labak taisat konkursu par labako ziedoshas rapsha pljavas bildi. tad gan bus interesenti.
zo... kā vienmēr - es no malas Bet uzraksti šādi: -taisu konkursu par labako ziedoshas rapsha pljavas bildi. Balvu fonds...tad gan bus interesenti.
Es nenoliedzu portreti ieceri, bet saku, ka uzsaukums ir uzrakstīts par sarežģitu. Es piedzimu un nomiršu kā latvietis, un ja uzsukums ir kārklu anģļu stilā, es parasti tādos neiedziļinos. Vai nu viss latviski, vai viss angliski.
n_g:Un es, muļķis, domāju: "Ko tas Lido sācis reklamēties, pat sabiedriskajā transportā, ja no malas šķiet, ka tā ir vien labas pagatavošanas un ēšanas vaina?!"
Mazliet pārsteidz šī cepšanās. Par ko ? Tā gremžšanās par pašreklāmu un tā.......ja bloga saimniekiem te nekas nav iebilstams, tad kur problēma ? Skaudībiņā latviskā, vai ? ..ja Juris reiz apklusīs, jums tak čaļi vairs nebūs par ko runāt
Portreti ir piepļūtījis ar savu LABO reklāmu visus iespējamos portālus. Bišķi apnīk. Ko tad, ja mēs visi tā sāksim darīt, esi par to aizdomājies? Labums no Jura dažbrīd tiešām ir tikai tāds, ka parunāt ļauj. Bildes viņam ārā nāk daaaudz retāk, žāvu pat uzdzen, kā tā nokrāvies un sareklamējies kungs tik maz spēj.
Man tas pilnīgi vienalga. Tiešām neredzu - par ko te godājamie kungi satraucās Katrs taču likumu un noteikumu normās var izpausties kā vēlās, jūs un mani ieskaitot. Ja nepatīk - nu nelasi. Nez jūs TV programmas arī skataties tās, kuras krīt uz nerviem un nikni pukstat ? Labi, labi, tuliņ mani noliks un vēl atspārdīs, es izstājos galvenais - bildējam, čaļi, lai veicās
PS un es būšu vīlies, ja konkursa nebūs ! tas vispār nopietni.......
n_g:Par daudz to vienaldzīgo mūsdienās, kam nekas nekur neko nerausta, zini. Es nepiederu pie mazaktīvo klusētāju armijas, tā ka nevarēšu iepriecināt ar gludi saķemmētu viedokli.
Kā nerausta ! Rausta gan !!! Konkursa ta laikam nebūs