forum.gif
fotonoma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotonoma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.08 15:29
 citēt
gribēju uzzināt Jūsu viedokli par LV esošajām fotonomām(cik man zināms,tad tādas Rīgā ir 2).
Bieži ir nācies izmantot fotonomas pakalpojumus.
Paldies jau iepriekš! :face-smile:
Publicēts: 16.05.08 15:46
 citēt
jaizmanto fotonoma.lv pakalpojumi, jo taa tu palidzesi arii blogam attistities ;)
Publicēts: 16.05.08 15:58
 citēt
vai tad fotonoma.lv vēl darbojas (kā noma, nevis kā saits)?
Publicēts: 16.05.08 16:04
 citēt
darbojas darbojas, Elina ir macibu atvalinajuma, bet driz bus atpakal.
Publicēts: 16.05.08 16:37
 citēt
atvainojos,bija domāts,vai bieži ir nācies izmantot fotonomas pakalpojumus?
Publicēts: 18.05.08 14:31
 citēt
fotonomu izmantotu biežāk, ja būtu plašāks piedāvāto stiklu [canon] klāsts , jo tas šķiet nav mainijies kopš fotonoma ir uzsākusi savu darbību :), tā nav kritika, tik maza personiska velme :)
Publicēts: 18.05.08 16:01
 citēt
krekers:gribēju uzzināt Jūsu viedokli par LV esošajām fotonomām(cik man zināms,tad tādas Rīgā ir 2).

a kas taa pat otru vietu rigaa ?
Publicēts: 18.05.08 16:53
 citēt
86mm:fotonomu izmantotu biežāk, ja būtu plašāks piedāvāto stiklu [canon] klāsts , jo tas šķiet nav mainijies kopš fotonoma ir uzsākusi savu darbību :), tā nav kritika, tik maza personiska velme :)

Nu tieši tā ! Es labprāt iznomātu, piemērm, 50 1.2 lai uzzinātu - ir vērts pirkt, vai nē. Tagad nekā.....
Publicēts: 18.05.08 19:55
 citēt
NilsS:
86mm:fotonomu izmantotu biežāk, ja būtu plašāks piedāvāto stiklu [canon] klāsts , jo tas šķiet nav mainijies kopš fotonoma ir uzsākusi savu darbību :), tā nav kritika, tik maza personiska velme :)

Nu tieši tā ! Es labprāt iznomātu, piemērm, 50 1.2 lai uzzinātu - ir vērts pirkt, vai nē. Tagad nekā.....

Nav vērts.
85 1.2 ir vērts.
Publicēts: 20.05.08 20:36
 citēt
andre:
krekers:gribēju uzzināt Jūsu viedokli par LV esošajām fotonomām(cik man zināms,tad tādas Rīgā ir 2).

a kas taa pat otru vietu rigaa ?

laptop.lv
Publicēts: 08.01.13 17:17 labots
 citēt
Sorry, vecs topiks, bet aktualitāte jau nemainās.

Gribēju nomāt objektīvu masterfoto.lv, bet nekas labs nesanāca:
Ja pirmo reizi grib nomāt tehniku virs 500 Ls, tad paliec ar garu degunu... pat attiecīgu drošības naudu nevar samaksāt. Virs 500 Ls var dabūt tikai ar trešo reizi.
Gribēju 24-105mm. Ok, šie saka, ka nedošot. Es - tad dodiet kādu Sigmas/Tamron anologu... protams, ka tāda nav šiem. Piedāvā Canon 70-200mm... varētu padomāt, ka tā ir baigā alternatīva...

Ja tāda ir politika, tad vajadzēja arī to mājas lapā norādīt, lai lieki nav mute jādzesē... un nebūtu man šeit šīs rindas jāraksta.
Publicēts: 08.01.13 17:25 labots
 citēt
Cik atceros FOTONOMA.LV kantora biznes tāpēc ar iznīka va MANIĀKI spēra tehniku nomājamo. Mož vēl darbojas " fotonoma.lv
Publicēts: 08.01.13 19:01 labots
 citēt
Interesanti kāpēc fotonomām varētu iestāties beigas dēļ tehnikas zādzībām, bet auto nomas tajā pašā laikā strādā. Gan jau, ka daudz kas ir saistīts ar līguma "spēku" un paša kantora "aizmuguri", lai visādi jautrīši nedomātu "izpausties".

Te daži LV fotonomas varianti:
www.fotonoma.lv
fotonoma.1s.lv
www.masterfoto.lv...
www.laptop.lv...
motivs.lv...
wolfstudio.lv
Publicēts: 08.01.13 19:01
 citēt
nesix:Interesanti kāpēc fotonomām varētu iestāties beigas dēļ tehnikas zādzībām, bet auto nomas tajā pašā laikā strādā. Gan jau, ka daudz kas ir saistīts ar līguma "spēku" un paša kantora "aizmuguri", lai visādi jautrīši nedomātu "izpausties".

www.fotonoma.lv
fotonoma.1s.lv
www.masterfoto.lv...
www.laptop.lv...
motivs.lv...
http://wolfstudio.lv/

fototehniku neviens neapdrošina
Publicēts: 08.01.13 19:06
 citēt
Shadow:fototehniku neviens neapdrošina

Tātad standarta apdrošinātāj nenāks palīgā "atgūt" paņemto, bet neatdoto tehniku, tas skaidrs. Ir taču dažādi nemaksātāju "pie prāta vešanas" kantori, kas vairāk profilējas uz kredītu nemaksātājiem, bet gan jau ka par atbilstošu "prēmiju" būtu ar mieru palīdzēt arī šādos gadījumos. (:
Publicēts: 08.01.13 19:15
 citēt
tiem "pie prāta vedējiem" tagad pilnas rokas ar ātrajiem kredītiem - tur nekas nav jādara, tik zvanies un raksti papīrīšus.
Publicēts: 08.01.13 19:38
 citēt
Ja lieli apjomi, tad pats iznomātājs var būt apdrošinātājs. Gan jau ka lielās fotonomas šādi arī strādā - pašas izrēķina riskus un par to papildus no klienta paņem naudu. Pie liela apjoma neatmaksāsies iesaistīt vēl vienu starpnieku.

Turklāt kā saprotu bieži nomai ir opcija ja nu kas - paņemt naudu no kredītkartes ar kuru ir veikts maksājums par nomu. Un tad jau kartes lietotājam pašam ir jādomā - ir viņam tur tik daudz naudas vai nav un vai nesanāks maksāt tehnikas vērtību kā pārtērēto kredītlimitu
Publicēts: 08.01.13 19:42
 citēt
Shadow:
nesix:Interesanti kāpēc fotonomām varētu iestāties beigas dēļ tehnikas zādzībām, bet auto nomas tajā pašā laikā strādā. Gan jau, ka daudz kas ir saistīts ar līguma "spēku" un paša kantora "aizmuguri", lai visādi jautrīši nedomātu "izpausties".

www.fotonoma.lv
fotonoma.1s.lv
www.masterfoto.lv...
www.laptop.lv...
motivs.lv...
http://wolfstudio.lv/

fototehniku neviens neapdrošina

tā nu gluži nav, ka neapdrošina. LKFA.lv pagājušogad šo tēmu papētija un bija arī piedāvājumi no dažiem apdrošinātājiem, bet nomas gadijumā to visu ir nedaudz sareģītāk gan jau ka noformēt.
Publicēts: 08.01.13 19:44
 citēt
ak34:Ja lieli apjomi, tad pats iznomātājs var būt apdrošinātājs. Gan jau ka lielās fotonomas šādi arī strādā - pašas izrēķina riskus un par to papildus no klienta paņem naudu. Pie liela apjoma neatmaksāsies iesaistīt vēl vienu starpnieku.

Turklāt kā saprotu bieži nomai ir opcija ja nu kas - paņemt naudu no kredītkartes ar kuru ir veikts maksājums par nomu. Un tad jau kartes lietotājam pašam ir jādomā - ir viņam tur tik daudz naudas vai nav un vai nesanāks maksāt tehnikas vērtību kā pārtērēto kredītlimitu

ideāli - ja "aiz tevis" ir ražotājs. piekrītu, bizness var strādāt, bet uz šādiem riskiem neviens riska kapitāls neparakstijās :D
Publicēts: 08.01.13 19:46
 citēt
pirms gadiem 4-5 vienīgais, kad apdrošināšana bija spēkā, bija tikmēr, kamēr tehnika atrodas noteiktās telpās (ar signalizāciju, apsardzi utt). Tikko to to kādam X iedod uz rokām - kāda tur vairs apdrošināšana? Trakākais, ka pat labs cilvēks, noslīcinot 1500ls vērtu bodiju, paliek par slikto ... tā kā te nav runa tikai par zagšanu (kas gan bija patiesā sāpe), bet arī negadījumi, no kuriem nav pasargāts neviens.
Publicēts: 08.01.13 19:48
 citēt
mašīnu grūtāk noslēpt somā un aizvest uz Krieviju pārdot
Publicēts: 08.01.13 19:48
 citēt
ak jā, arī kā zādzību (tātad - krimināllietu) Latvijas Policija tehnikas neatgriešanu netraktēja, bet gan - krāpšana.
Publicēts: 08.01.13 20:30
 citēt
kā saka - gudri di...st nav malku cirst. (:
gan jau esi uz savas ādas "atēdies" fotonomas skarbākās lietas.
Publicēts: 08.01.13 20:45
 citēt
nesix:kā saka - gudri di...st nav malku cirst. (:

izrāvi man vārdus no mutes ...
Publicēts: 08.01.13 21:54
 citēt
Shadow, fotonoma nav riska kapitāla fondiem interesanta. Vienkāršs bizness bez cerībām uz lielu izaugsmi
Publicēts: 08.01.13 22:04
 citēt
ak34:Shadow, fotonoma nav riska kapitāla fondiem interesanta. Vienkāršs bizness bez cerībām uz lielu izaugsmi

Tagad es to zinu :D
Publicēts: 08.01.13 22:37
 citēt
lensrentals.com - tur gan usas tirgus.
Publicēts: 09.01.13 11:13
 citēt
Es personīgi atbildu par šo : fotonoma.1s.lv jeb www.draugiem.lv...

Tā kā, ja ir interese, droši var zvanīt / rakstīt / jautāt..
Skatos arī pēc sejām, ja kāds uzticamāks cilvēks no bloga vai kāda cita soc'a - nav problēmas ar ķīlas maksām - bet jebkurā gadījumā - viss ir sarunājams... :face-smile:
Publicēts: 09.01.13 11:45
 citēt
NIN:Es personīgi atbildu par šo : fotonoma.1s.lv jeb www.draugiem.lv...

Skatos arī pēc sejām, ja kāds uzticamāks cilvēks no bloga vai kāda cita soc'a - nav problēmas ar ķīlas maksām - bet jebkurā gadījumā - viss ir sarunājams... :face-smile:

Bet tur jau nav par ko runāt... Izvēle kā Miera kapos, cenas kā Hollliwooodā.:face-grin:
Publicēts: 09.01.13 12:35 labots
 citēt
Elmarss:
NIN:Es personīgi atbildu par šo : fotonoma.1s.lv jeb www.draugiem.lv...

Bet tur jau nav par ko runāt..izvē. Izvēle kā Miera kapos, cenas kā Hollliwooodā.:face-grin:

izvēle nav milzīga, īpaši fiksiem. Bet par cenām es varu teikt tikai labāko - es tik lēti nevienam neko neizīrētu. Par 150 mn sigmu radās interese. Gribu tādu pirkt, varēšu notestēt
Publicēts: 09.01.13 13:11 labots
 citēt
NilsS:
Elmarss:
Bet tur jau nav par ko runāt..izvē. Izvēle kā Miera kapos, cenas kā Hollliwooodā.:face-grin:

izvēle nav milzīga, īpaši fiksiem. Bet par cenām es varu teikt tikai labāko - es tik lēti nevienam neko neizīrētu. Par 150 mn sigmu radās interese. Gribu tādu pirkt, varēšu notestēt

Filmu kamera - Canon EOS 5 - 7Ls/dienā vai 30Ls/nedēļā
Tiešām Supercena, no kosmosa.:face-grin:
Interesanti, man kā vēsturniekam, Supermens arī cenā, vai pa papildus maksu?:face-devil-grin:
Publicēts: 09.01.13 13:32 labots
 citēt
Elmarss:
NilsS:

Interesanti, man kā vēsturniekam, Supermens arī cenā, vai pa papildus maksu?:face-devil-grin:

tu laikam joprojām dzīvo lpsr un apkaro spekulantus. Katrs par saviem pakalpojumiem var prasī tik, cik uzskata par pareizu. Tirgus piedājums un pieprasījums visu noliek vietàs. Es savu kameru par 7 latiem nedotu nevienam. Bet tu vari pierādīt savu visiem gribētàjiem iznomājot identisku filminieku pa 3nīti dienā un 12 ls nedēļā. Normāli uzvārīsies un vēl taisnību pierādīsi. Kapeikas pis.ja taisnību....
Publicēts: 09.01.13 13:42 labots
 citēt
NilsS:
Elmarss:

tu laikam joprojām dzīvo lpsr un apkaro spekulantus. Katrs par saviem pakalpojumiem var prasī tik, cik uzskata par pareizu. Tirgus piedājums un pieprasījums visu noliek vietàs. Es savu kameru par 7 latiem nedotu nevienam. Bet tu vari pierādīt savi visiem gribētàjiem iznomājot identisku filminieku pa 3nīti dienā um 12 ls nedēļā. Vèl uzvārīsies :face-grin:

piedod jaunekli, TĀ arī darīju, ar 30D....:face-grin:
P.S.
Redz, tai brīvā pasaulē man neviens netraucē ņirgāties par klauniem, kas savus pakalpojumus kosmosā ceļ...:face-grin:
Publicēts: 09.01.13 13:51
 citēt
Šis gan man lika pasmaidīt. :)

Canon EF 17-40mm F4 L - Ass, ātrs, plats, kvalitātīvs objektīvs reportāžam, kāzam, arhitektūrai, kā arī portretu fotogrāfēšanai gan uz crop matricas gan pilnajam kadram.

17-40 kā portretu objektīvs uz pilnā kadra.. :D
Publicēts: 09.01.13 13:56 labots
 citēt
Elmarss:
NilsS:

tu laikam joprojām dzīvo lpsr un apkaro spekulantus. Katrs par saviem pakalpojumiem var prasī tik, cik uzskata par pareizu. Tirgus piedājums un pieprasījums visu noliek vietàs. Es savu kameru par 7 latiem nedotu nevienam. Bet tu vari pierādīt savi visiem gribētàjiem iznomājot identisku filminieku pa 3nīti dienā um 12 ls nedēļā. Vèl uzvārīsies :face-grin:

piedod jaunekli, TĀ arī darīju, ar 30D....:face-grin:
P.S.
Redz, tai brīvā pasaulē man neviens netraucē ņirgāties par klauniem, kas savus pakalpojumus kosmosā ceļ...:face-grin:

pieņemu opi,ka neslikti iekāsi prasot 1,69 ls dienā :face-wink: nav jau mazā summa:face-glasses:
arī man brīvās neta āres ļauj iesmīkņāt:face-kiss:
ps billy - uz 40 mm jau šo to var uzbildēt no portreta....man gan tas f4 riebās. Bet gaumes dažādas....reku tavam novadniekam Santim jau 85 mm pa garu :)
Publicēts: 09.01.13 13:58 labots
 citēt
Viss taču kārtībā - šī info taču nav uzspiesta lieta - tiem, kam vajadzēs ņems, bet kam nevajadzēs - šo ziņu laidīs gar ausīm. Un vienmēr taču būs kāds čīkstētājs / plaša mēroga eksperts, kurš atradīs vietu un veidu, kur piesieties. [un tas nemaz nav tik grūti - to var izdarīt gandrīz pie jebkā] Ļaunā taču nav jāņem par to :)
Publicēts: 09.01.13 14:02 labots
 citēt
NIN:Viss taču kārtībā - šī info taču nav uzspiesta lieta - tiem, kam vajadzēs ņems, bet kam nevajadzēs - šo ziņu laidīs gar ausīm. Un vienmēr taču būs kāds čīkstētājs-plaša mēroga eksperts, kurš atradīs vietu un veidu [un tas nemaz nav tik grūti] , kur piesieties. Ļaunā taču nav jāņem par to :)

p.s. informēšana un kosmosā celšanas salīdzināšana ir tas pats kas pi. salīdzināšana ar pirkstu. Protams, ja replikas autors starpību sev neredz, izsaku līdzjūtību.. :)

Redz, es to 30D pa 100Ls mēģināju tirgot... neņēma... Tad pāris mēnešos tos 100Ls sakašāju, un atdevu meitai rotaļāties... Saprati, puikiņ???:face-grin::face-devil-grin:
Par "raskrutku" nemaksāšu!!!!:anger:
Publicēts: 09.01.13 14:06
 citēt

Redz, es to 30D pa 100Ls mēģināju tirgot... neņēma... Tad pāris mēnešos tos 100Ls sakašāju, un atdevu meitai rotaļāties...

Tevi maximā par galveno pārdevēju - parādīsim lietuviešiem kā bizness jāved :D
Publicēts: 09.01.13 14:09 labots
 citēt
NIN:

Redz, es to 30D pa 100Ls mēģināju tirgot... neņēma... Tad pāris mēnešos tos 100Ls sakašāju, un atdevu meitai rotaļāties...

Tevi maximā par galveno pārdevēju - parādīsim lietuviešiem kā bizness jāved :D

vispār jā :) opis tur būtu savā vietā.......un par cenu ir padomāts !
Nebūtu te jāčato :)
Publicēts: 09.01.13 14:11
 citēt
Santim 135mm bij pa garu... Man liekas, ka viņš tieši uz 85mm skatījās tagad. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):