forum.gif
fotonoma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotonoma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.13 14:14
 citēt
Billy:Santim 135mm bij pa garu... Man liekas, ka viņš tieši uz 85mm skatījās tagad. :)

mums bija garāka saruna tepat blogā par to....135nieks vienkārši nederēja 85-100mm ar ne pārāk. Ejošākais,laikam, bija 24 utaml
Publicēts: 09.01.13 14:36
 citēt
Sveicieni NIN dzimšanas dienā!
Publicēts: 09.01.13 14:40
 citēt
Santis jau mums platā leņķa cienītais - šķiet viss kas virs 35mm par šauru :)
Publicēts: 09.01.13 14:43
 citēt
man jau kādus 4 gadus nav bijis nekas platāks par 50mm, bet intreses pēc varbūt būs jāpapēta kāds 35mm... bet nikonam nav nomas LV kur varētu platleņķus paņemt un patestēt...
Publicēts: 09.01.13 14:43 labots
 citēt
Luxferre:Sveicieni NIN dzimšanas dienā!

Paldies, K. :)

p.s. vajag svētku pokerīti
Publicēts: 09.01.13 14:46 labots
 citēt
Diskusija par to kadi mm der kādiem darbiem ir tik pat bezjēdzīga kā diskusija par to kura mašīnas marka A vai B ir labāka!
Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas!
Jāsaprot tik kā attiecīgie mm rada sakarību starp bildējamo objektu un priekšējo/aizmugurējo plānu un to korekti izmantot!
Publicēts: 09.01.13 15:04
 citēt
NilsS:
NIN: Tevi maximā par galveno pārdevēju - parādīsim lietuviešiem kā bizness jāved :D

vispār jā :) opis tur būtu savā vietā.......un par cenu ir padomāts !
Nebūtu te jāčato :)

Redziet, bērniņi, opju darbība uz rezultātu centrējas piemēram, bērnu rašanos,; savukārt hiperseksuāliem tīņiem process dominē, taiskaitā onānisms...
Latvijas fotonomas piedāvājumu varētu raksturot ar teicienu: "Līdz nāvei nodzīta, veca ķēve par lidmašīnas cenu".... Nekā personīga, bet tas piedāvājumos redzams.... Veiksmi Jums patiesi grūtajā businesā...:face-smile:
Publicēts: 09.01.13 15:23 labots
 citēt
Elmarss:
NilsS:

vispār jā :) opis tur būtu savā vietā.......un par cenu ir padomāts !
Nebūtu te jāčato :)

Redziet, bērniņi, opju darbība uz rezultātu centrējas piemēram, bērnu rašanos,; savukārt hiperseksuāliem tīņiem process dominē, taiskaitā onānisms...
Latvijas fotonomas piedāvājumu varētu raksturot ar teicienu: "Līdz nāvei nodzīta, veca ķēve par lidmašīnas cenu".... Nekā personīga, bet tas piedāvājumos redzams.... Veiksmi Jums patiesi grūtajā businesā...:face-smile:

mazais draudziņ :face-smile: ne tas mans bizness, ne arī nin čoms.
Es tik ceru, ka savas vecumdienas aizvadīšu harmonijā ar sevi, nečakarējot laiku kašķī par cita kapeiku
Publicēts: 09.01.13 15:42
 citēt
NilsS:
Elmarss:

mazais draudziņ :face-smile: ne tas mans bizness, ne arī nin čoms.
Es tik ceru, ka savas vecumdienas aizvadīšu harmonijā ar sevi, nečakarējot laiku kašķī par cita kapeiku

Sāc jau TAGAD, un esi laimīgs.:face-grin:
Publicēts: 09.01.13 15:51
 citēt
mrproxy:Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas!
Jāsaprot tik kā attiecīgie mm rada sakarību starp bildējamo objektu un priekšējo/aizmugurējo plānu un to korekti izmantot!

bildēt protams var, bet jāsaprot arī ka mm var kropļot perspektīvu, bildējamo objektu, piemēram, 1/4, 1/2, 1/1 porteru fotogrāfijās
Publicēts: 09.01.13 15:52
 citēt
uljens:
mrproxy:Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas!

bildēt protams var, bet jāsaprot arī ka mm var kropļot perspektīvu, bildējamo objektu, piemēram, 1/4, 1/2, 1/1 porteru fotogrāfijās

Ja tas ir mērķis, nav problēmu, ja nesaprot, vēl mazāk problēmu.:face-smile:
Publicēts: 09.01.13 16:16 labots
 citēt

Hmm es vispēr brīnos kā Tu ar šādu attieksmi, citēju :
Redz, es to 30D pa 100Ls mēģināju tirgot... neņēma... Tad pāris mēnešos tos 100Ls sakašāju, un atdevu meitai rotaļāties...
vispār pie bērniem tiki, nevis pamēģināji, pamēģināji, nesanāca, ok - lai kaimiņš paspēlejas ;)
Publicēts: 09.01.13 17:00
 citēt
NIN:

Hmm es vispēr brīnos kā Tu ar šādu attieksmi, citēju :
Redz, es to 30D pa 100Ls mēģināju tirgot... neņēma... Tad pāris mēnešos tos 100Ls sakašāju, un atdevu meitai rotaļāties...
vispār pie bērniem tiki, nevis pamēģināji, pamēģināji, nesanāca, ok - lai kaimiņš paspēlejas ;)

nereti pēdējais scenārijs ir patiess :)
Publicēts: 09.01.13 18:27 labots
 citēt
NilsS:
NIN:

Hmm es vispēr brīnos kā Tu ar šādu attieksmi, citēju : vispār pie bērniem tiki, nevis pamēģināji, pamēģināji, nesanāca, ok - lai kaimiņš paspēlejas ;)

------------
ķjipa- mūsu dinastija... visi ar kaimiņa palīdzību? :D
Publicēts: 09.01.13 22:54
 citēt
talavietis:
NilsS:

------------
ķjipa- mūsu dinastija... visi ar kaimiņa palīdzību? :D

......nuuu.......ir precedenti :face-crying::face-grin:
Publicēts: 09.01.13 23:07
 citēt
Varētu es savu pentaxi iznomāt, savādāk tāda neveselīga dīkstāve šim, bet mūsu kriminālajā gaisotnē to negribas darīt :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):