man jau kādus 4 gadus nav bijis nekas platāks par 50mm, bet intreses pēc varbūt būs jāpapēta kāds 35mm... bet nikonam nav nomas LV kur varētu platleņķus paņemt un patestēt...
Diskusija par to kadi mm der kādiem darbiem ir tik pat bezjēdzīga kā diskusija par to kura mašīnas marka A vai B ir labāka! Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas! Jāsaprot tik kā attiecīgie mm rada sakarību starp bildējamo objektu un priekšējo/aizmugurējo plānu un to korekti izmantot!
NIN:
Tevi maximā par galveno pārdevēju - parādīsim lietuviešiem kā bizness jāved
vispār jā opis tur būtu savā vietā.......un par cenu ir padomāts ! Nebūtu te jāčato
Redziet, bērniņi, opju darbība uz rezultātu centrējas piemēram, bērnu rašanos,; savukārt hiperseksuāliem tīņiem process dominē, taiskaitā onānisms... Latvijas fotonomas piedāvājumu varētu raksturot ar teicienu: "Līdz nāvei nodzīta, veca ķēve par lidmašīnas cenu".... Nekā personīga, bet tas piedāvājumos redzams.... Veiksmi Jums patiesi grūtajā businesā...
vispār jā opis tur būtu savā vietā.......un par cenu ir padomāts ! Nebūtu te jāčato
Redziet, bērniņi, opju darbība uz rezultātu centrējas piemēram, bērnu rašanos,; savukārt hiperseksuāliem tīņiem process dominē, taiskaitā onānisms... Latvijas fotonomas piedāvājumu varētu raksturot ar teicienu: "Līdz nāvei nodzīta, veca ķēve par lidmašīnas cenu".... Nekā personīga, bet tas piedāvājumos redzams.... Veiksmi Jums patiesi grūtajā businesā...
mazais draudziņ ne tas mans bizness, ne arī nin čoms. Es tik ceru, ka savas vecumdienas aizvadīšu harmonijā ar sevi, nečakarējot laiku kašķī par cita kapeiku
Elmarss: Redziet, bērniņi, opju darbība uz rezultātu centrējas piemēram, bērnu rašanos,; savukārt hiperseksuāliem tīņiem process dominē, taiskaitā onānisms... Latvijas fotonomas piedāvājumu varētu raksturot ar teicienu: "Līdz nāvei nodzīta, veca ķēve par lidmašīnas cenu".... Nekā personīga, bet tas piedāvājumos redzams.... Veiksmi Jums patiesi grūtajā businesā...
mazais draudziņ ne tas mans bizness, ne arī nin čoms. Es tik ceru, ka savas vecumdienas aizvadīšu harmonijā ar sevi, nečakarējot laiku kašķī par cita kapeiku
mrproxy:Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas! Jāsaprot tik kā attiecīgie mm rada sakarību starp bildējamo objektu un priekšējo/aizmugurējo plānu un to korekti izmantot!
bildēt protams var, bet jāsaprot arī ka mm var kropļot perspektīvu, bildējamo objektu, piemēram, 1/4, 1/2, 1/1 porteru fotogrāfijās
mrproxy:Ar visiem mm var bildēt portretus - tāpat ar visiem mm var bildēt piemēram peizāžas! Jāsaprot tik kā attiecīgie mm rada sakarību starp bildējamo objektu un priekšējo/aizmugurējo plānu un to korekti izmantot!
bildēt protams var, bet jāsaprot arī ka mm var kropļot perspektīvu, bildējamo objektu, piemēram, 1/4, 1/2, 1/1 porteru fotogrāfijās
Ja tas ir mērķis, nav problēmu, ja nesaprot, vēl mazāk problēmu.