forum.gif
fotoakademija.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotoakademija.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.08 13:04
 citēt
www.fotoakademija.lv...

kāds ir pabeidzis šos fotografēšanas pamatu kursus?
Interesē absolventu viedoklis.
Publicēts: 20.05.08 14:13
 citēt
tieši te un tieši šos ne, bet pamatkursu pie M.Kundziņa [url=www.fotokursi.lv]www.fotokursi.lv[/url] un turpinu mācīties tālāk...:)
Publicēts: 20.05.08 14:32
 citēt
Tūlīt beigšu (mācos pie M.Kundziņa) un viedoklis ir tāds - smelts daudz, ko iepriekš nezināju, varēju būt vairāk praktiskā daļa, bet to var aizpildīt pildot mājas darbus un izbraucot plenēros. Pa lielam, man ļoti patika.
Publicēts: 20.05.08 14:38
 citēt
Grāmatas viņam esot vairākas.
Bet nu kopumā, viņš jau teica, ka ieliek mums visu rokā, tālāk jau pašiem pēc pašu vēlēšanās un gribasspēka jāpielieto.
4 mēnešos, ar vienu reizi nedēļā, 2 stundām dienām ir par maz lai kļūtu tā uzreiz par super profu ;) tam vispār vajadzīga visa dzīve ;)
Pamatus tehnikā, kompozīcijā un pārējā ieliek. Tālāk jau pašu izvēle, vai turpināt mācības turpat fotoakadēmijā vai iet citur vai pašmācību ceļā.
Publicēts: 20.05.08 14:48
 citēt
Runa ir par iesācēju leveli vai next one?!
Publicēts: 20.05.08 15:00
 citēt
Paldies!
jautājums radās, jo man te viens cilvēciņš nu tik nāvīgi grib kko bildēt, bet vairāk par zaļo kvadrantu nezin, man nav ne laika, ne spēka :) mok lai maksā un airē maksas kursos, tik tādos kur kko arī paskaidro, kaut vai uz pirkstiem :D
Publicēts: 20.05.08 15:00
 citēt
savulaik beidzu fotoakadēmijas iesācēju kursus pie raimo lielbrieža.
klausījos ar atvērtu muti - ļoti interesanti un noderīgi!
bet vispār laikam - kā kuram. vienam šādi kursi ir vajadzīgi un interesanti, citam, iespējams, ka nē, ka viss jau puslīdz zināms tāpat.
Publicēts: 20.05.08 15:08
 citēt
Lielbrieža kursu zinu, šķiet tur nav lekciju par elementārajām lietām, kā diafragma, slēdzis, ISO jūtība, ekspozīcija, ekspozīcijas korekcija. Šeit ir interse par fotoblogā definētā "beginera" lēveļa kursiem.
Publicēts: 20.05.08 15:14
 citēt
bija bija fotoakademijā lielbriedim lekcijas tieši par tevis pieminētajām elementārajām lietām (tāpat kā tagad važnā un saļikova kursi) - tāpēc jau tos kursus apmeklēju :)
Publicēts: 20.05.08 15:20
 citēt
M.Kundziņš stāsta par visām šīm elementārajām lietām savā sākumkursā.
Publicēts: 20.05.08 15:23
 citēt
VB:Lielbrieža kursu zinu, šķiet tur nav lekciju par elementārajām lietām, kā diafragma, slēdzis, ISO jūtība, ekspozīcija, ekspozīcijas korekcija. Šeit ir interse par fotoblogā definētā "beginera" lēveļa kursiem.

tam ir vajadzīgi kursi?
Publicēts: 20.05.08 15:25
 citēt
uzskatu, ka nav, tomēr tas noteikti atbrīvo pasniedzēju no pēcāk uzdotiem glupiem jautājumiem:)))))))))
Publicēts: 20.05.08 15:38
 citēt
tieši tā, ja tam cilvēkam maz saprašanas kādā no it kā pašsaprotamām elementārajām lietām, kursa laikā varētu sākt krist filma nost no spoles. Varbūt labāk to visu tomēr nostiprināt jau sākumā.
Skatos tok jauna programma www.fotokursi.lv...
Publicēts: 20.05.08 15:52
 citēt
alvils:
VB:Lielbrieža kursu zinu, šķiet tur nav lekciju par elementārajām lietām, kā diafragma, slēdzis, ISO jūtība, ekspozīcija, ekspozīcijas korekcija. Šeit ir interse par fotoblogā definētā "beginera" lēveļa kursiem.

tam ir vajadzīgi kursi?

;) :face-grin:
Publicēts: 20.05.08 15:53
 citēt
viesturs:savulaik beidzu fotoakadēmijas iesācēju kursus pie raimo lielbrieža.
klausījos ar atvērtu muti - ļoti interesanti un noderīgi!

pastijos Tavu .com
spriežot pēc bildēm , piem. "(ik?)diena" II , san gimignano, varētu būt bijis RL grupas favotīts :)
Publicēts: 20.05.08 16:15
 citēt
zinka nebiju gan, šķiet... :)
Publicēts: 20.05.08 17:05
 citēt
par fotoskola.lv kādam ir viedoklis?
Publicēts: 20.05.08 17:23
 citēt
izkatās 86mm ir absolvents, pajautā viņam

Publicēts: 20.05.08 20:24
 citēt
jā būs jāuzprasa ģirtam..
Publicēts: 21.05.08 11:36
 citēt
No katra fotogrāfa var iemācīties ļoti daudz. Tikai pašam jābūt zinātkāram un jājautā, jātirda. Diemžēl man pie Kundziņa nepaveicās, līdz taujāšanai netiku. Viņam bija uznākusi luste katrā nodarbībā rādīt kaut kādus fotošopa reklāmas un/vai mācību videorullīšus. Jādomā, ka izbraukumos, kur nebija līdz dators un projektors, runa vairāk bija par fotografēšanu. Diemžēl man pietrūka pacietības un tos nepiedzīvoju, bet pats vien esmu vainīgs. :(
Publicēts: 21.05.08 16:30
 citēt
Kāds fotoakademijā ir apmeklējis to 2. līmeņa programmu („Meistaru noslēpumi”)? :face-wink:
Publicēts: 21.05.08 16:41
 citēt
tiko pabeidzu meistaru noslēpumus - nepatika tas, ka vairāki pasniedzēji sāka ar tekstu ''es jau nezinu jūsu fotogrāfēšanas līmeni līdz ar to nezinu ko jums stāstīt'' un tā viņi visu lekciju taustījās, ko kurš un kā bildē .... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):