forum.gif
fototusiņi un es - parastais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / fototusiņi un es - parastais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.08 19:33
 citēt
Esmu parasts fotobloga lietotājs, ievietojis dažas bildes, neko īpašu. Laiku pa laikam [par vēlu] pamanu, ka notiek tusiņi, cilvēki savācas fočē visu, kas [ne]kustas un viss ir jauki. Es arī gribētu piedalīties. Man nav Canon, neesmu profs, bet gribas. Kā noķer, lasi - laicīgi uzzināt, ka kaut kas notiek..., vēlos piedalīties, ja drīkst???
Publicēts: 20.05.08 19:50 labots
 citēt
Man jau liekas ka nevienam fototusinjam nav bijis kāds ierobežojums :) Visi ka kust var pulcēties un fočēties (un fočēt pat), tā kā galvenais būt ausīgam un lasīt forumā visus jaunos topikus, jo nevienmēr pēc nosaukuma var atpazīt, ka tas tur apakšā slēpjas fototusiņš :)

...vai vēl labāk - ierosini pats kādu pasācienu, tad gan jau nepalaidīsi garām :face-glasses:
Publicēts: 20.05.08 21:35
 citēt
+briedis.
Nu ja no pirtiņām jaf tevi attur ZD komenti :D
Tagad būs oktobrī.
Uz peļļupirti 30 vēl esot vietas...
Regulāri ir paziņojumi...ejam fočet... un tauta, kas var lasās kopā un galvenais- DARA.
Arī pats vari būt aktīvs un nodibināt K...D grupiņu.
UZ PRIEKŠU!!!
Publicēts: 21.05.08 11:09
 citēt
Nu re viens ZD , jaf klāt :D
Vot lai šito izdomātu vajag nedaudz smadzenes, tur tika ZD variants neder.
Izlasi sākumā tēmu- tusiņi!!!
...un mans pirtuks ir fotobloga tautai pieejams tusiņš ar NELIELU foto piesitienu, bet bildēšana ir atkarīga no katra paša, grib un dara, bildes arī- grib un liek!!!
Publicēts: 21.05.08 11:44
 citēt
psc, haiduk tu tā kā tāds palestīnietis...
pied**sis visas takas...
Cilvēks par fočēšanu jautā, nevis kur lai nomazgājas.
Publicēts: 21.05.08 12:14
 citēt
n_g, brauc uz V-pili :)
Publicēts: 21.05.08 12:19
 citēt
Haiduka pirtī arī visi iet pliki, bez kameras, noteikumi k-kādi ir.
V-pilī arī gan jau cilv ies pliki, bez kameras, noteikumus jāprasa V-pilniekiem.
:) Bet ko Tu te pa sīkumiem - brauc!
Publicēts: 21.05.08 12:30
 citēt
Daudz nebūs -es tikai :P :face-grin: ar savām tuklajām kājelēm, ghh
31.05.
Publicēts: 21.05.08 14:32
 citēt
Elmucis, nedaudz zemāk ir tema ar diezgan nesaprotamu nosaukumu par pasākumu Jelgavā ( tēmas nosaukums - pēc Billy ieteikuma lieku šeit).
Piesakies un sestdien no rīta braucam bildē cilvēkus Jelgavā. Gan jau vēl kāds pievienosies.
Ir arī Ogrē pasākums, Gundega ir ielikusi info. Ja kāds vēlas doties, tad pie tēmas pieraksta un pamazām savācas cilvēki.
Ar cilvēku savākšanos ir grūti, bet pēc kāda laika izveidojas grupiņa/ neliels bariņš, kuri caur epastiem vai kā savādāk sazinās un dodas bildēt, to nemas publiksi neziņojot.
viena citā forumā ir daudz šādu pasākumu pieteikti, bet pārsvarā jau vieni un tie paši cilvēki piedalās, lai gan pamazām arī jauniņie iesaistās.
Publicēts: 21.05.08 15:45
 citēt
Viņš jau sen paņemts :) Haiduks paņēma :P
Publicēts: 21.05.08 15:51
 citēt
Tu apmācīsi mani :face-grin:
Publicēts: 21.05.08 15:55
 citēt
Iekš to muldēšanu tur vairs nav ko - pate daiļi mulde.. bet darīšana bez tās muldēšans būtu interesanti ( te es domāju foto moto loto :face-grin: ) :)
Publicēts: 21.05.08 15:57
 citēt
nu tad kā? :)
Publicēts: 21.05.08 16:21
 citēt
Gaidu jaunumus :) mašīne ir?
Publicēts: 21.05.08 19:12
 citēt
elmucis, taa vish ir .... lasi forumu ;-) ka jau raxtiija - taa kaa daudzi paziist viens otru - tad rodas fixaa ideja - tuvaakajiem piezvana un aizdodaas ... No zinaamajaam ir shii peljlupirts un H.Zemiitis organizee seminaaru par Lapina graamatu un cilveeku fotografeeshana (nedeelju vai di vas peec Jaanjiem - gan te buus info)
Publicēts: 21.05.08 21:32
 citēt
ko es gribētu, tad tas būtu plenērs ar dansiga & luchiks
Publicēts: 21.05.08 22:26
 citēt
Teiksim, Elmucis varētu uzorganizēt kādu fotoplenēru par auto tematiku :)
Publicēts: 22.05.08 09:30
 citēt
vo, MrKey taisnība. Elmucis uz kādu no irallijiem varētu uzaicināt, gan kau ka cilvēki sarastos.
Publicēts: 22.05.08 09:58
 citēt
Nav problēmu - izsludināšu.
Jau varu pateikt - plānotais datums - 23.augusts.
Vieta - "Zaķu Krogs", Jūrkalne.
Turpat jūra, stāvkrasts.
Publicēts: 22.05.08 10:23
 citēt
Baigi labā vieta
Publicēts: 22.05.08 13:55
 citēt
VB, taa taaa - staasti, kaapec tieshi ar mums?;-)

elmucis, bet tu tad naakot tuvaka - ieliec kaa jaunu topiku shito 23.augustu (a kaaepc tiehsi tanii datuma aun tur?)
Publicēts: 22.05.08 14:04
 citēt
dansiga: (a kaaepc tiehsi tanii datuma aun tur?)

tā nu ir sanācis, ka kalendārā rallis ieplānots tajā datumā tajā vietā - un Zaķi tagad irallijiem ir baigie draugi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):