forum.gif
sestdiena 24.maijs - fotoizbrauciens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / sestdiena 24.maijs - fotoizbrauciens
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.08 15:27
 citēt
vēl paris dienas priekšā, tad sestdiena, ko nedrīkst pavadīt iekšā!
jādodās (es balsoju par vilcienu) kaut kur pabildēt. vienatnē šis pasākums tikai zvēru un putnu medībās, kad jāslēpjas un jāklusē stundām, var būt labāks, nekā jautrā kompānijā. tad nu, kas piesakās pievienoties, paķerot līdz savu kameru?
Publicēts: 21.05.08 16:45
 citēt
braukt bildēt zvērus? un klusēt, bariņā? vai ari kaut ko nesaprotu.
Jelgava, Bauska agri no rīta! ja jā, tad es par.
Publicēts: 21.05.08 16:54
 citēt
Zvērus nē. Jelgava vai bauska - diskutējami. Var arī pavisam kaut kur citur. Galvenais savākties kopā ar mērķi bildēt. Var arī agri no rīta. :)
Publicēts: 21.05.08 17:10
 citēt
ja kur citur, tad lūdzu piedāvājumus, ja domā, ka pie savākšanās nospriedīsim, tad nu tas būs ļoti grūti, saku no pieredzes.
Labāk uzreiz vienoties kur un cikos, tad arī vācamies un dodamies.
Publicēts: 21.05.08 19:26
 citēt
nu jā, to var izlemt šeit. es jau negribu nevienam uzspiest savas idejas. tāpēc, kad kāds pieteiksies, tad arī iegūs izteikšanās tiesības un kopīgi nolemsim (vēl jau pāris dienas ir, ko domāt). :)
Publicēts: 22.05.08 09:13
 citēt
nu tad esam tikai divatā. Varbūt man izdosies vēlvienu cilvēku paķert līdzi.
Kurp dodamies? Varam aizbraukt uz Jūrmalu, izkāpt kaut kur Lielupē un pamazām doties uz priekšu, pabildēt gan pilsētu, gan pludmali. Cik zinu, tad pludmales volejbols ar diezgan lielu sparu jau ir sācies.

Varam uz Ķemeru purvu un bildēt puķītes (vai makro puķītes).
Publicēts: 22.05.08 09:15
 citēt
Klau, es te skatos, ka tas pasākums, kurš Jelgavā, ar Billiju un tā, galu galā notiks tieši sestdien. Tipa piecos. Varbūt pievienojamies tam? Bet Tu laikam gribēji no rīta. Nu, var jau no rīta kaut kur kaut kā, tad uz Jelgavu pēcpusdienā. :))
Publicēts: 22.05.08 09:16
 citēt
Publicēts: 22.05.08 21:22
 citēt
es arii par, tikai kur, kad un cikos?
Publicēts: 22.05.08 22:08
 citēt
Jelgavā, sestdien plkst. 5:00 uz Driksas tilta tajā pusē, kur Hansabanka.
Publicēts: 26.05.08 23:29
 citēt
jei ;p
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):