forum.gif
Spameri, wtf?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Spameri, wtf?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.08 23:25 labots
 citēt
Šitā drīkst?
Es vnk esmu uz mutes!

webpromo.oo.lv

uz epastu atnaaca reklaama...
Publicēts: 22.05.08 00:02
 citēt
vispār jau nē. tak tagad pat likums ir, ka var saukt pie atbildības + sodi un kompensācijas, ja spams nāk uz pastkasti.
Publicēts: 22.05.08 00:06
 citēt
Protams, ka drīkst!! Tu ko, nekad ar ar direct mail reklāmu neesi saskāries? Visi lieliem burtiem, skaļām frāzēm sasola zelta kalnus! Datu bāze zagta vai pa lēto nopirkta no vietējām "dzeltenajām lapām" un piedāvāto 500.000 potenciālo klientu sarakstā arī esi tu, kurš saņēma piedāvājumu izmantos tos pašus 500.000+ klientu datubāzi tavam potenciālajam biznesam (tevi ieskaitot!)!
Darbieguldījums - 1 juridiska persona ar 2-ām sekretārēm/ asistentēm, kuras atver varbūt katru 10-to atpakaļ saņemto klienta vēstuli + vēstules (pa pastu) sagatavo (tekstu ieliek aploksnē un aizlīmē) firmas īpašnieka radi un labi draugi par zemāko maksu, ko vien vari iedomāties...
Pati esmu ar to saskārusies! 12 gadus Latvijā pavadīju reklāmas jomā :face-devil-grin:
Publicēts: 22.05.08 00:24
 citēt
ir arī legāli veidi, kā izsūtīt spamus, uz šo kantori tas gan laikam neattiecas. Reklāmas jomā tikai 4 gadi - toties internetā :)
Publicēts: 22.05.08 00:25 labots
 citēt
"Vēlaties savas pārdošanas paaugstināt līdz augstākajām debesīm?"

njāaaaa... tekstu laikam 12gadīgais rakstīja :)
Publicēts: 28.05.08 21:52
 citēt
Eliks:"Vēlaties savas pārdošanas paaugstināt līdz augstākajām debesīm?"

njāaaaa... tekstu laikam 12gadīgais rakstīja :)

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.05.08 21:55
 citēt
ja nemaldos, tad likumā bija, ka pašam adresātam ir jāakceptē, ka viņš saņems kko tādu..ja viņam atsūta tādu spamu un viņš nav tam piekritis, tad jau tas ir pārkāpums, cik es atceros.
Publicēts: 28.05.08 22:21
 citēt
DVI tur būtu ko darīt :face-monkey:
Publicēts: 29.05.08 09:24
 citēt
cenas gan pievilciigas, tas taa spamam :face-grin:
Publicēts: 29.05.08 22:25
 citēt
Tādā gadījumā man liekas, ka Maximas (un pārējo) papīra draza ir lielāks spams! Vai arī ja tas ir e-pasts (bezmaksas sūtījums) tad tas uzreiz nelikumīgi, bet ja nereālo naudu iztērē uz papīru, tad likumīgi?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):