Ar diplomu un iepriekšēju pieredzi! Darbs Holandē / The Netherlands
Pontenciālajam kandidātam jābūt gatavam nākamos divus gadus pavadīt Holandē, plus nokārtot vietējo "Social Hygiene" eksāmenu! Nekas sarežģīts
Darbs - 60 stundas nedēļā, pirmos 3 mēnešus dzīves vieta garantēta, kompānija uzņemas visu nepieciešamo darba atļauju nokārtošanu plus apmaksāts lidojums uz Holandi, vienā virzienā angļu vai vācu valodas zināšanas obligātas. Potenciālajiem interesentiem, lūdzu sūtīt man PM....
Vieta, kur ielikts, ir tikpat laba, kā citam spamam, pat nosaukums atbilstošs, par heinekena reklāmu – tiešām pē, par lietu – ja interese nebūs zudusi, pēc dienām 10 atgādini ar PM, pa to laiku manā tuvumā atgriezīsies kāds, ar ko vērts aprunāties.
alvils:blašķītē bērzu sula, bet Tev profila bildē Heineken reklāma.
Ko vaig to vaig! Krodziņš gan Grolsch pieder! A bilde ar Heineken bij priekš sponsora "jāatstrādā"
To Orks: interese nebūs zudusi! Koku šeit ar uguni nesameklēt! Darbā "jāstājas" ar septembri! Noteikti atgādināšu Potenciālā darbvieta skatāma šeit: www.fotoblog.lv...
Interesanti.....Bet diplooma man nav....Gatavoju tikai jūras veltis, kā jau teicu.... Un esmu Skotijā kur nemaz tik sūdīgi nav, es domāju šis piedāvājums vairāk uz Latviešu iedzīvotājiem attieksies, tie jau kā traki pa visu varu mēģina izrauties uz ārzemēm...un es viņus ssaprotu..) Bet ciemos gan gribētu atbraukt, apskatīt visu...