Sveiki, pēc lielām domāšanām par fotoaparāta iegādi, vietu no kurienes utt ir ienākusi doma pasūtīt no šatiem, cenas tomēr citas, pat ar sūtīšanas izmaksām. konkrētāk. vai kāds ir k-ko sūtījis no bhphotovideo.com? viņi piedāvā 3 pasta veidus: *UPS Worldwide saver, kas ir dārgs *FedEx priority, kas ir ūberdārgs *un cik man saprotams parasto pastu. International Express mail, kas ved ilgāk, bet lētāks ir ievērojami.
itkā jau viss foši, bet, cik esmu dzirdējis, tad daudziem ir bijušas problēmas ar nodokļiem, kas precei pieliek klāt vēl dažus simtus(?) nu ja. tātad. vai kādam ir kaut kāda pieredze ar bhphotovideo.com un visām nodokļu lietām, kas ir pasūtot tieši caur viņiem?
var paveikties ar nodokli ka nau jamaksa un var nepaveikties, tiko džeks samaksaja ap 180ls nodokli sutija no činas veikala un preces kopejaa suma bija ap 650 = kopa ap~800ls Sutiju no štatiem Laptopu, maksaja ap 1700$ uz kastes bija noradits ka maksaa 500$ un ka lietots, un nodokli tikai 50ls samaksaaju! :P Un vel pluss ka atnaaca uz Ventspils pastu!
nu nez paskatiijos tajaa bhphotovideo.com nemaniiju ko leetu, par taadu pat ciparu varu dabuut tepat latvijaa bez klapataam ar pastu muitu utt... p.s. skatiijos D200 + 18-200 sheit bar dabuut D200=605Ls un 18-200=460Ls tur 2,095.95$
Es savukārt noskatīju 70-200/VR, kas man no BHPV iznāktu daudz lētāk ar visiem nodokļiem (bet not-in-stokc ), nekā no činas+pvn vai UK bez pvn (tiesa jau nosolīju vienu pa 930Ls)
karoč tīri pēc situācijas jāskatās... bet no BH un citiem USA veikaliem nodokļi būs jāmaksā. Jo pie viņiem par čakarēšanu paņem pēc pilnās programmas :face-monkey:
ja vari paciesties, tad pagaidi pāris mēnešus, drīz visi no 30 atbrīvosies, jo 40 cena krītu un varbūt, ka kāds jaunāks brālis iznāks. Zinu dažus, kas gaida, kad 5D sekotājs parādīsies un tad no 30 un 40 pārkāps uz to. Cenas tad šiem 30 būs labas un daudziem ir mazs slēdža spiediena skaits.
manuprāt, iekš anglijas ebaya var pa labām summām 30d dabūt, pats skatījos kādu laiku atpakāl. sanāk 400ls uz latviju un nekādi nodokļi.
Nu caur ēbaju no ASV pasūtot... var mēģināt pārdevēju pielauzt lai uz pakas uzraksta gift (dāvana), pie dāvanas sūtīšanas nodokļi nebūs jāmaksā vispār..
un kā vēl būs jāmaksā nodokļi par to gift... ja sūtīsi ar fedex, dhl, ups vai tnt... tev vienkārši muita paprasīs izdruku no paypal vai bankas konta, cik reāli esi samaksājis sellerim! mēģini ar valsts pastu sūtīt - tad ir ļoti maza, bet tomēr iespēja, ka moš kaut kā bez tiem nodokļiem sanāk
Man ņemt šo objektīvu bija izdevīgāk, nekā LV. Ineta veikalos Lv viņš bija ~190Ls. tiea gan, netīšām Elkorā uzskrēju, ka bija 150Ls. Nezinu, no kurienes Elkors tādu cenu dabūja, bet nu es izgāju pa nullēm.