lapi lapi - es tik zinjkaarojos .... es jau nepiedaliishos, jo savadaak jums buus liegts prieks suminaat uzvareetaaju, jo manis 2.06 nebuus;-pppp;-))))
luchik: nav man mānijas. arī organisms fiziski nepanes šmigu. kas attiecas uz praksi, tad drīzāk jau es pie uzvarētāja varētu papraktizēties fotolietās
Eh, tad jau lai paliek kā ir, lai gan tas - kā ir nemaz nav kārdinoši, lai savu pēcpusi pieceltu un ietu žaketi meklēt..
Piedalās alvils un visi pārējie blogā reģistrētie interesenti. Izpausmes formas atbilstoši bloga saistošajiem noteikumiem utt. Darbi liekas galerijās līdz 27.05.2008 plkst 6:37 ar norādi ff/žk, bet arī ar savu nosaukumu, ja nav zvaigznītes Vērtēšana notiek 3 kategorijās -blogeru mīlulis -luchika un mājas sētnieces favorīts -alkshnja un mandariinas miilulis! balvaa viena biljete uz sensation white: www.sensation-white.lv Balsošana noslēdzas 29.05.2008 plkst 22:00 Uzvarētāju paziņošana un virtuālā apbalvošana 2.06.2008 balvu fonds 20Ls Veiksmi! p.s. ja kādi ierosinājumi, idejas, labprāt uzklausīšu un iespēju robežās iemiesošu dzīvē. Ieteikumi neattiecas uz darbu iesniegšanas termiņiem, jo šis ir fiksais fotokonkurss
Bildēm jābūt bildētām konkursa laikā vai var izrakt no arhīva 10 gadus vecu?
luchik:nu alvils, aiz cieņas pret sevi...dokas, nevari uzbildēt speciāl? Jo vairāk ieguldīsi, jo vairāk pats iegūsi.
Nedomāju, ka AlisesKOko bildes ir vakar bildētas. Es pats, ja bildēšu, tad droši vien konkursa laikā, vecās neaizstiekot. Bet ar tām Alises bildēm man sacensties... Nu nezinu.
luchik:nu alvils, aiz cieņas pret sevi...dokas, nevari uzbildēt speciāl? Jo vairāk ieguldīsi, jo vairāk pats iegūsi.
Nedomāju, ka AlisesKOko bildes ir vakar bildētas. Es pats, ja bildēšu, tad droši vien konkursa laikā, vecās neaizstiekot. Bet ar tām Alises bildēm man sacensties... Nu nezinu.
šitai žaketei ir kadas 2-3 nedeļas termiņs, prosta tak uzbliezu ikdienas imidžu neko nedomājot, just for myself un re... pēc kāda laiciņa izrādās ka pat noder
Varbūt laps pasākums, bet neliels bet... jačeko bildes starp 3000 gb,no kurām konkursam ir tikai daži desmiti. Tāpēc ierosinu , tie kas liek priekš konkursa te dublē bildes adresi, un domas autors tās varētu salikt teiksim zem sava paziņojuma. Tas būtu lieliski attiecībā pret tiem, kas piedalās konkursā. Visi interesenti varētu viegli apskatīt konkursa darbus !!!
es saskaitiiju tikai divas bildes, kas piedalaas konkursaa, jo nosaukumaa "ff/žk". ir vairaak? ielinkojiet, jo gaidu savu miiluli kam pieshkjirt balvu. paldies