alksnis:es saskaitiiju tikai divas bildes, kas piedalaas konkursaa, jo nosaukumaa "ff/žk". ir vairaak? ielinkojiet, jo gaidu savu miiluli kam pieshkjirt balvu. paldies
alksnis:es saskaitiiju tikai divas bildes, kas piedalaas konkursaa, jo nosaukumaa "ff/žk". ir vairaak? ielinkojiet, jo gaidu savu miiluli kam pieshkjirt balvu. paldies
vēl jau termiņš gandrīz vai aiz kalniem. :face-angel:
atveru bildi, kas piedalaas konkursaa. zem bildes kreisajaa apaksheejaa stuurii ir tekstinjsh - "sekot", nospiezhot uz taa, es bildi pievienoju savaam sekojamajaam bildeem. un taas savukaar es varu apskatiit FotoGalerija - "sekojamās"
atveru bildi, kas piedalaas konkursaa. zem bildes kreisajaa apaksheejaa stuurii ir tekstinjsh - "sekot", nospiezhot uz taa, es bildi pievienoju savaam sekojamajaam bildeem. un taas savukaar es varu apskatiit FotoGalerija - "sekojamās"
izlabo aiz linka uz bildi nevis 'kvadrātiekava' img 'kvadrātiekava', bet 'kvadrātiekava' /img' kvadrātiekava'... un lūdzu, necitē (tas ir nodzēs) mani, lai nav plaši izstiepts viss
luchik: Darbi liekas galerijās līdz 27.05.2008 plkst 6:37 Balsošana noslēdzas 29.05.2008 plkst 22:00 Uzvarētāju paziņošana un virtuālā apbalvošana 2.06.2008
p.s. ja kādi ierosinājumi, idejas, labprāt uzklausīšu un iespēju robežās iemiesošu dzīvē. Ieteikumi neattiecas uz darbu iesniegšanas termiņiem, jo šis ir fiksais fotokonkurss