forum.gif
kas tas par...EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kas tas par...EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.08 23:01
 citēt
EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM kas tas apr zvēru?? vai kāds var pastāstīt par šo??? vai nav tā kas der visam neder....
Publicēts: 23.05.08 00:09
 citēt
ir tieši tā. un šis vispār nekam neder. :D nu labi, der, tikai nezinu kam. viņš bildes padara tādas... nu es nezinu, kā labāk pateikt, tādas "mīkstas", tjipa asas, bet nav.
Publicēts: 23.05.08 00:12
 citēt
ķipa tev tāds nafig nav vajadzīgs un tu esi parliecināta, ka viņs tev ir pa kabatai? un ja arī ir pa kabatai tad šaubos vai tu gribēši viņu pārāk daudz nēsāt līdz!
Publicēts: 23.05.08 00:22
 citēt
pa kabatai ir... bet nesaku ka viņu pirkšu vispār padomā 24-70 vai 70-200! bet par šo vienk radās interese! vai tiešām ka tas dārgākais un kas der visam tiešām derēs!
Publicēts: 23.05.08 00:58
 citēt
muļķības! :) kvalitāte viņam nu galīgi ne tā labākā! superzūmi ir superzūmi.. turklāt tu tiešām esi apskatījusies viņam svaru un izmērus?
Publicēts: 23.05.08 13:24
 citēt
Billy:muļķības! :) kvalitāte viņam nu galīgi ne tā labākā! superzūmi ir superzūmi.. turklāt tu tiešām esi apskatījusies viņam svaru un izmērus?

Lai cik dīvaini nebūtu esmu redzējis fotogrāfu, kurš šo objektīvu izmanto studijā... studijas gaismās parsti diafragmu ver līdz 8 ... pieņemu, ka tur ar šo objektīvu sanāk labas bildes visos diapaoznos... un ērti, ātri var iekadrēt. 5D un šis 28-300 reportāžai būtu ideāls (saulainā vasarīgā dienā)... var oparatīvi darboties... Billij nedomāju, ka šis ir smagāks ne kā 4 citi objektīvi un soma plecā...
Publicēts: 23.05.08 18:37 labots
 citēt
Tas toch...vienreiz pat sanaaca vienas kaazas bliest. Pa dienu visur apkaart vazaajoties ideaals objektivs, tik vakaraa vilku araa citus objektivus. I portretus pabliezu i arii tusinju. Bilzu asums virs kitenieku limenja , kontrasts, kraasas ir zajibis, kaa jau L stikliem. Pofig tas mega asums, klienti laimiigi, taapat pumpas un poras neskaita :)
Vieniigais miinus, tev kaa daamai buus grutaak ar svaru, man bij OK...kaa jau vecim :face-wink:

Jaapiekriit REZ, ar 5d buus MEGA spridzeklis!
Publicēts: 23.05.08 18:57
 citēt
nu maybe, maybe.. :)
Publicēts: 24.05.08 18:11
 citēt
paldies par koment!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas