forum.gif
Fotokursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokursi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.08 08:50 labots
 citēt
Alises Rozes Dizaina Studija/mācību centrs aicina apmeklēt :

Fotokursus, kurus vadīs laikraksta „Liesma” profesionāls fotogrāfs Aleksejs Kozeņecs – cena 65LVL mēnesī (pirmdienās – sākums 26. maijā pl. 18:30, ilgums 3 mēneši).

Vairāk varat uzzināt internetā, mājas lapā www.arstudio.lv
Publicēts: 23.05.08 09:15
 citēt
pati jau esi pabeigusi alekseja kursus?
Publicēts: 23.05.08 11:03
 citēt
alksnis:pati jau esi pabeigusi alekseja kursus?

nē. Es nedzīvoju Rīgā un man nav iespēju uz Rīgu mācīties tikt :face-sad:
Publicēts: 23.05.08 11:11
 citēt
tad tu iesaki nepaarbaudiitas shtelliites :D
Publicēts: 23.05.08 12:06
 citēt
alksnis:tad tu iesaki nepaarbaudiitas shtelliites :D

Man tāda informācija nez kāpēc uz darba e-pastu atsūtīta. Iedomājos, kādu varbūt interesē , tāpēc ieliku te.
Kas tad īsti par vainu tam fotogrāfam?
Publicēts: 23.05.08 12:07
 citēt
par vainaam neko neesmu mineejis :)
Publicēts: 23.05.08 14:57 labots
 citēt
vai tad te visus interesē tikai pārbaudītas lietas?:face-surprise:
Publicēts: 23.05.08 17:36
 citēt
n_g:Izskatās, ka jā - tikai pārbaudītas. Laikam jau arī tādēļ visi tik naski pie Pelles uz pirti dosies. :D

Kursi, tas vienmēr ir labi. Gaidām bildes.

Kursos negājušais

Peļļupirts jau nav pārbaudīta vērtība. Tā ir pirmoreiz un iepējams vienīgo reiz.:face-wink:
Publicēts: 23.05.08 22:37
 citēt
nu patieiibaa ieteikt kursus tieshaam vajadzeetu tikai paarbaudiitus .... pliku info jebkursh var samekleet inetaa, kuru tas interesee .....
Publicēts: 24.05.08 00:18
 citēt
dansiga:nu patieiibaa ieteikt kursus tieshaam vajadzeetu tikai paarbaudiitus .... pliku info jebkursh var samekleet inetaa, kuru tas interesee .....

dansiga, pārbaudītie ir tie,kur tu piedalies, vai jaf esi apmeklējusi?
Publicēts: 24.05.08 22:18
 citēt
dansiga:nu patieiibaa ieteikt kursus tieshaam vajadzeetu tikai paarbaudiitus .... pliku info jebkursh var samekleet inetaa, kuru tas interesee .....

Tas varbūt kā kuru interesē. Ne jau 100%īgi visi ir tik informēti, vai arī ne katram tik daudz laika lai vēl n-tās foto lapas diendienā `apstaigātu` un noskaidrotu kur kas jauns.
Publicēts: 24.05.08 22:53
 citēt
pelle tu tikai ieliki informāciju...bet fotoblogā dari ko darīdams atradīsies skauģi un noliedzēji.
Es šo cilvēku nedaudz pazīstu (nezinu viņa pedagoga spējas), bet viņš ir vienīgais, kas bildējot mani to darīja no pareizās puses!!! Visū cieņu šim cilvēkam.
Publicēts: 24.05.08 23:56
 citēt
Man jau ar te radies iespaids, ka dansiga jauks cilvēks :face-smile: Lunis tā slavē:face-smile:
Publicēts: 26.05.08 13:11
 citēt
haiduk, vai apmekleejis vai piedalies - vienalga;-)))) IJ arii tad taa informaacija ir ljoti subjektiivi. Piemeeram Kundzinja kursi par photoshopu - citi saka PHE, es saku - man patika;-)
Pelle, upsss ku miilji :-)))
Publicēts: 26.05.08 14:07
 citēt
Es gribētu fotokursus, kur uzsvars uz bilžu apstrādi un datorgrafiku... Kāds varbūt zina, ko ieteikt? :)
Publicēts: 26.05.08 20:01
 citēt
Oh moins , taga katrs kam nav slinkums taisa "Kursus" godig sako nekad nesmu dzirdejis tadu "Laikrakstu" gan jau kada rajona lapele :) Neapsaubu Specalista kvalifikaciju vienigi SAVADI ka tads nekur neparadas ar konkretam bildem un nav dzirdets ari kur plasjak, vel savadi ka KURSIEM nemaz nav minets Vaditajs atskiriba no parejiem pasakumie ko riko konkretais kantoris , tas nozime ka NAV tur pastaviga vaditaja bet "Eu zinat kadu kas saprot kautko knipsesjana" www.vmvk.lv... Es tomer IETEIKTU pirms dodaties kautkur MACITIES pameklet papatit KAS PAR SPECU jums gatavojas kautko MACIT mozj pats it "Tiko kursus beidzis" ka tas nereti pie mums gadas:):) Piemeram zinu DAUDZUS PROFUS ar lielu pieredzi no kuriem tik dazji cilveki UZNEMAS vadit tada slietas jo MACISJANA prasa pamatigu pieredzi un galvenais SPEJAS stradat ar cilvekiem un SISTEMATISKAS ZINASJANAS kas ir vai nu loti pieredzejusjiem cilvekiem vai VUNDERKINDIEM:):) Piemeram Ogre Kursus vada Gundega Deģe [ sundew , Bambucha ] kuras pieredze gan ir tika kadus 4-5 gadus BET toties pedagoga talants un NESKAITAMAS godalgas un uzvaras starptautiskos un vietejos konkursos ar genialiem darbiem. Tadus cilvekus es ar saproti IR VERTS PAMACITIES tacju "Spec nez no kurienes" diez vai buss lietderigs Laiak un naudas teresjnas veids:) Piemeram no LETAJIEM kursiem iesaku sjito MAISTERIENI www.sundewart.com...
Publicēts: 27.05.08 00:58
 citēt
sundew un bambucha taču nav viens un tas pats cilvēks?
sundew ir ..man neizprotamas bildes ... tiešām neizprotamas. Vai tad no konkrēta cilvēka piegājiena, nav atkarīgs kā viņš citus māca? varbūt kas vienam labs, otram nav skaidrs, un citam ne tik labs, tas kas pirmam nu ja ne labs, tad tomēr kaut kas nezināms, ko vērts papētīt.

Lai nu paliek ...es tikai skaļi domāju:face-wink:
Publicēts: 27.05.08 01:27
 citēt
pelle : sundew un bambucha ir VIENS CILVĒKS Gundega Deģe , ES ZINU 100% vinja man cisji laba cjomene !:)
Publicēts: 27.05.08 01:28
 citēt
Publicēts: 27.05.08 09:59
 citēt
nu re! Tā jau nav ka neviens te nevienu virzienu nenorādītu, kur mācīties :face-smile:
Koriģētāji var atkal izkoriģēt:face-wink:
Publicēts: 06.06.08 01:11
 citēt
haha
ta ka Lunis raksta ta ari ir
---
Liesma starpcitu ir valmieras rajona aviize un Koziņecs ir tai aviizei fotoreportieris.
Publicēts: 06.06.08 06:25
 citēt
Sevišķi iesaku ņemt vērā šo:

http://blog.andreart.lv/raksti/kur_macities_fotografet_.php
Nobeigumā gribētos pateikt, lai ietu mācīties jābūt dzinulim, kas velk apgūt visu neapgūto, jo pretējā gadījumā Jūs lieki iztērēsiet savu un citu cilvēku laiku un naudu. Pats esmu veltījis ~3 gadus foto izglītībai un 80% no visiem redzētajiem kolēģiem-skolniekiem, kas mācījās ar mani tā ir bijusi tikai īsa aizraušanās, tāpēc ir jāsaprot, vai Jūs gribat saistīt savu nodarbi ar fotografēšanu, vai tikai tas ir hobijs. Ja tas ir hobijs, tad vairāku mēnešu foto kursi būs tieši priekš Jums, bet ja fotografēšana ir jūs pilnībā apēdusi, tad ir vērts padomāt par kādu no foto skolām vai pat mācībām ārzemēs.
Publicēts: 06.06.08 07:23
 citēt
zo:haha
ta ka Lunis raksta ta ari ir
---
Liesma starpcitu ir valmieras rajona aviize un Koziņecs ir tai aviizei fotoreportieris.

Un cik gadus ??? sliktu netur ja mainās valsts iekārta. Viņš tur ir ap 30 gadi!!!
Publicēts: 06.06.08 18:11
 citēt
Nupat pamanīju, ka pēc Junk foldera iztīrīšanas tajā atkal parādījies kāds meils - intereses pēc apskatījos, un jā - spam filtra marķēts sūtījums no [url=www.arstudio.lv.

Sūtījuma]www.arstudio.lv.

Sūtījuma[/url] beigās pat šitāds teksts :O :face-glasses: (tizlie smailiji)

P.S. Ja nu gadiijumaa vairs neveelaties san’emt e-pastus no muusu dizaina studijas vai esat san’eemushi sho e-pastu kl’uudas peec luudzam par to zin’ot, suutot mums atpakal’ veestuli ar luugumu izn’emt Juusu e-pasta adresi no muusu datu baazes. Paldies.

Tādiem vieta ir nevis sadaļā linki, bet gan piparus jāsadod, mēstuļotāji!!! Protams, saprotu, ka gribas attīstīt kursu biznesu un aldziņu jānopelna, bet to pašu grib arī daudzi citi, kuri nespamo.
Publicēts: 17.06.08 18:04
 citēt
Nu nu nu, kursos gan neesmu bijusi, Koziņeca kungu pazīstu personīgi, jo ir nācies darba darīšanās ar viņu kopā strādāt, un jāsaka, ka bildes taisa labi un kvalitatīvi. Man ļoti patīk. Katrā ziņā ja man būtu brīvs laiks noteikti ietu. cilvēks ar milzīgu stāžu un pieredz, kas attiecas uz tā saucamo darbu kaut kādā tur lapelē, manuprāt arī dažam labam te nenāktu par ļaunu vispār kaut kur strādāt.
Publicēts: 20.06.08 21:47 labots
 citēt
Esmu sēdējis kopumā pie Sundew apmēram 4-5 stundas. Esmu sēdējis arī pie M.Kundziņa abus kursus. Man kursi noderēja, jo viss iepriekš zināmais tika salikts vairāk vai mazāk pa plauktiņiem. Tā sakot haosā tika ieviesta zināma kārtība un pavērta t.s. troļļa acs skatījumam uz apkārtējām lietām. Sundew līmenis, piemēram, par ps apstrādi ir augstāks tādā ziņā, ka galvenās tēzes un principi tika izsniegti klausītājiem uz a4 formāta lapām. Savukārt Kundziņa seminārā svarīgākās atziņas vajadzēja pašam pierakstīt. Un uz to nevajadzīgi aiziet laiks. No izdevumu viedokļa kursi maksā pietiekoši lielu naudu. Ja par to pašu naudu nopirktu grāmatas un apgūtu sākot no fotopamatiem līdz izsmalcinātām ps apstrādēm, tad informatīvais ieguvums būs lielāks. Piemēram, Kundziņa pirmais kurss ir lielā mērā viņa grāmatas Dabas formu estētika izklāsts. Šī grāmata maksā 6.49Ls, bet kursi reizes 20 vairāk. Taču kursos ir arī tādas lietas izklāstītas, kas ne vienmēr ir pieminēts grāmatās. Ja kāds māk studēt pašmācības ceļā un no grāmatām, tad kursi nav obligāti. Tie, kas jau pietiekošo labi pārzin fotolietas, drīzāk varētu būt interesantas meistarklases par konkrētu tēmu pie kāda laba fotogrāfa. :face-smile:
Publicēts: 21.06.08 00:42
 citēt
Linkman, viss atkarīgs no paša spējas zagt (špikot, aizņemties) idejas. Kam šo spēju naf, nevieni kursi neko nedos!!!
Bet tu esi labi apguvis sausos gabalus :), tikai nepielieto tos... tad kāda jēga bija maksāt... tavs redzējūms ir tāds pats, kā viņiem un pat pārāks!!! Tikai tu sevi nenovērtē. Īstenībā tu esi superīgākais ainavu kvadrāta formāta fotogrāfs un tev viņiem ir jāpasniedz kursi :D
TAS NO SIRDS TEV!!!!
Publicēts: 21.06.08 03:12
 citēt
Haiduks - nu gan mani saslavēji. :face-angel: Bet nu labāk es paškritiski stāvu uz zemes nekā no sajūsmas par savām bildēm plivinos pa mākoņiem. :face-wink: Par meistarklasēm runājot - Haiduks varētu būt viens no tiem, kas varētu kādreiz kādu lekciju nolasīt par darbu ar modeļiem. Saskarsmes psiholoģija vai kā to sauc. Tie gan varētu būt kādi amata noslēpumi, kas un kā, bet pieredze ir pieredze. To grāmatās ne vienmēr atradīsi. :face-wink:
Publicēts: 28.06.08 22:18
 citēt
Linkman:Haiduks - nu gan mani saslavēji. :face-angel: Bet nu labāk es paškritiski stāvu uz zemes nekā no sajūsmas par savām bildēm plivinos pa mākoņiem. :face-wink: Par meistarklasēm runājot - Haiduks varētu būt viens no tiem, kas varētu kādreiz kādu lekciju nolasīt par darbu ar modeļiem. Saskarsmes psiholoģija vai kā to sauc. Tie gan varētu būt kādi amata noslēpumi, kas un kā, bet pieredze ir pieredze. To grāmatās ne vienmēr atradīsi. :face-wink:

Vai man sirmu matu trūkst???, Vēl lekciju... fotoblogā man pietiek jaf ka Portreti šķidru laiž, nerunājot vēl par'tiem 5 nikiem, kam pumpas uzreiz rodas, kad ko uzrakstu.
Bet rudenī pirtiņā mēs to varam ap(at)runāt...
Publicēts: 28.06.08 22:49
 citēt
Haiduk, kad tev tās rudenpirtiņas atsāksies??
Publicēts: 29.06.08 00:22
 citēt
pelle:Haiduk, kad tev tās rudenpirtiņas atsāksies??

14.09. (tuvākā 2.,3.,4diena- ka atkal uz sezonu nofraktēšu pirti), bet datums ir mana dz.... un Haiduka pirtiņa BŪS... lai atkal skauģiem ir par ko D... :D
Publicēts: 29.06.08 08:18
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 29.06.08 11:47
 citēt
Interesanta diskusija!
Fotolauciņā uzskatu sevi par absolūtu iesācēju, bet ar mākslas izglītību un dažādiem kursiem nākas saskarties vairāk kā 25 gadus gan skolēna, gan skolotājas lomā.
Pa šiem gadiem nācies piedzīvot dažādas absurdas situācijas. Un pats skumjākais ir tas, ka vēl daudzviet pastāv uzskats, ka mākslu var mācīt jebkurš. Attiecībā uz samaksu- svešiniekam no tālienes par kursu vadīšanu samaksās bargu naudu, bet par kolēģi, kurš to var izdarīt līdzvērtīgi un ne tikai, atļausies pateikt ne visai glaimojošus izteicienus un algas lapiņā par līdzvērtīgu darbu nebūs pielikuma.
Bet ir jau arī pozitīva pieredze - lai taupītu naudu par nesamērīgi dārgajiem kursiem mums šopavasar ar kolēģiem aizsākās savdabīgi pasākumi vakaros, kur reizi pa reizei katrs kaut ko no tikko apgūta parāda viens otram.
Neesmu bijusi radošākos, tik interesantu ideju pārblīvētos pasākumos. Un, ja neskaita laiku, tikpatkā par baltu velti.
Publicēts: 29.06.08 20:07
 citēt
elm:Interesanta diskusija!
Fotolauciņā uzskatu sevi par absolūtu iesācēju, bet ar mākslas izglītību un dažādiem kursiem nākas saskarties vairāk kā 25 gadus gan skolēna, gan skolotājas lomā.
Pa šiem gadiem nācies piedzīvot dažādas absurdas situācijas. Un pats skumjākais ir tas, ka vēl daudzviet pastāv uzskats, ka mākslu var mācīt jebkurš. Attiecībā uz samaksu- svešiniekam no tālienes par kursu vadīšanu samaksās bargu naudu, bet par kolēģi, kurš to var izdarīt līdzvērtīgi un ne tikai, atļausies pateikt ne visai glaimojošus izteicienus un algas lapiņā par līdzvērtīgu darbu nebūs pielikuma.
Bet ir jau arī pozitīva pieredze - lai taupītu naudu par nesamērīgi dārgajiem kursiem mums šopavasar ar kolēģiem aizsākās savdabīgi pasākumi vakaros, kur reizi pa reizei katrs kaut ko no tikko apgūta parāda viens otram.
Neesmu bijusi radošākos, tik interesantu ideju pārblīvētos pasākumos. Un, ja neskaita laiku, tikpatkā par baltu velti.

wow, šito laps- tas ir jaf darbojošs fotoKLUBIŅŠ. Un lasot redzi, ka mērķi ir nesautīgi. Šādos saietos viens no otra ātri apgūst to, ko zin otrs, un dod otram, ko zin pats. Vismaz tehniskā izaugsme ie ļoti liela.
Publicēts: 29.08.08 02:08
 citēt
Ja nu kaadu tas interesee, VSMP agjentuura 27.septembrii piedaavaa 4h garu foto lekciju par Photoshopu (lekciju vadiis Gundega Deģe alias Sundew). Luuk tuvaaks info www.fotokursi.lv...
Publicēts: 29.08.08 17:28 labots
 citēt
Cirsliitis:buushu uz sho lekciju :)

nu, ja kaut kā jau ir jākompensē tās, kuras neapmeklēji turpat, bet pie cita pasniedzēja :face-smile:

par kursiem- šaubas māc, vai 4 stundās var kaut ko izstāstīt par Shopu, ja nu yaikai kaut ko`ļoti šauru un specifisku.
Publicēts: 29.08.08 18:37
 citēt
stings : Tici man LABA es pat pakalusijos ,tur nav tik daudz pat par pasju SJOPU cik vispra par orginalu bilzju un stilu apstradai autorizpildijumaa :) Pirms kadam ko iesaku sai joma pats paklausos un sjita bij PRAKTIKA un LABA uz personigiem krutiem piemeriem:)
Publicēts: 29.08.08 19:20
 citēt
Man kaa cilveekam, kas no Photoshopa gandriiz neko nejeedz, pirmajam ieskatam lekcija buus labu labaa. Pieteicos jau vakardien :)
Publicēts: 29.08.08 20:24
 citēt
wolfenstein:era noteikti aizej-jo apguusi vismaz tehnisko pusi taa nopietnaak:)

Wolf, pieteikusies jau esmu, taatad arii aizieshu. Tikai diezin vai peec 4h jau kaut ko maaceeshu Photoshopaa izdariit pastaaviigi... :)
Publicēts: 29.08.08 20:25
 citēt
ERA, nu ja ...... auni kaajas un brauc shu pie manis ;-) vismaz paraadiishu pogas, lai buutu sajeega par ko Degje runaas ;_)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):