forum.gif
Fotokursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokursi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.08 20:30
 citēt
ERA, neee - saac ar dansigu!!! :-)
Publicēts: 29.08.08 20:32
 citēt
wolfenstein:ne jau pie dedjes jaaiet era-es saku pie kozinjeca:)

Wolf :) man pagaidaam pietiek ar Kundzinja kursiem. Shobriid citas prioritaates (tai skaitaa 2 jauni objektiivi :P )
Publicēts: 29.08.08 20:33
 citēt
dansiga:ERA, neee - saac ar dansigu!!! :-)

Labi, kad saaksim? ;) Liidz 27.septembriim veel gandriiz meenesis :D
Publicēts: 29.08.08 20:36
 citēt
ERA, es taksh teicu - auni kaajas un brauc shu!;-) Bet es Latvijaa tikai liidz 15tajam ;-(
Publicēts: 29.08.08 20:46
 citēt
wolfenstein:era stop!!!!!!-a nu ka aatri uzraksti kas pa objektiiviem(savaadaak man naktii nenaaks miegs ja neuzzinaashu) :)

Ak, Tu, nabadzinjsh :D Negribu buut par Tava bezmiega iemeslu :P

Olympus EX-25 1:1 Marco Extension Tube - Makro ekstenderis
Sigma ir 30mm1.4 - fikseetais objektiivs (viena ar sho bildeetaa bilde ir ievietota blogaa ;)
Publicēts: 29.08.08 20:47
 citēt
dansiga:ERA, es taksh teicu - auni kaajas un brauc shu!;-) Bet es Latvijaa tikai liidz 15tajam ;-(

Nuu, shodien nebraukshu, man riit no riita kristiibas jaabildee :) Bet naakamnedeelj varu praktiski jebkuraa dienaa ;)
Publicēts: 29.08.08 20:50
 citēt
ERA, es nez kaa buus ar naakamo nedeelju ..... man saakaas studenta dziive un tas noziimee, ka dienaa jaanostradaa 10 st .... da 2 haltuuras uz kakla, da darbs jasagaadaa komandai liidz aizbraukshanai ....... a shodien panjeemu plato vakaru ;-)
Publicēts: 29.08.08 20:55
 citēt
Dansiga :) mjaa, Tu jau mums dikti aiznjemta esi ;) ta darbi, ta nedarbi, ta haltuuras :P Sveetdien tak negribeesi tupeet ar mani pie Photoshopa? :face-glasses:
Publicēts: 29.08.08 20:57
 citēt
ERA, sho sveetdien? nu skatoties kaa es shovakar uzvediishos .... ja mazajai haltuurai lielaako dalju izdariishu ... tad vareetu arii ;-)
Publicēts: 29.08.08 21:09
 citēt
Dansiga :) Sho sveetdien gan ;) Nu, tad jau jaasazinaas riitvakar vai 7dien no riita puses ;)
Publicēts: 29.08.08 21:14
 citēt
ERA, ok ;-)
Publicēts: 29.08.08 22:20
 citēt
Lunis:stings : Tici man LABA es pat pakalusijos ,tur nav tik daudz pat par pasju SJOPU cik vispra par orginalu bilzju un stilu apstradai autorizpildijumaa :) Pirms kadam ko iesaku sai joma pats paklausos un sjita bij PRAKTIKA un LABA uz personigiem krutiem piemeriem:)

paldies, Luni! Shutter organizē septembrī savu plenēru, kur šī pati pasniedzēja lasīs. Nevaru tik saprast, vai pieteikties, jo Erfoto it kā arī organizē šai laikā, tikai nekāda skaidrības, gribas to grāmatu savu saņemt :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):